Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ihatemylife

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
ihatemylife 2010.12.21 14:27:49
@skami1:

nem hiszem hogy az amit a szoclibák müveltek az feljogosítaná a jobb oldalt(akikra szavaztam...mostmár azt mondom sajnos)hogy ugyanazt vagy még durvább dolgokat tegyenek....eddig is meg volt mind2 tábornak a szócsövei...media felületeti mind az irott és az elekronikus mediában.....szánalmas ez az egész...csak ha több ilyen fasszságot müvelnek...mi lesz 4 év múlva...ha meg is nyerik 2/3 biztos nem...HA MEGNYERIK....szánalmas.....egyre jobban kiábrándulok a magyar politikától....hánynom kell
Quimby - Kicsi ország (Tom-Tom Records) Öt év után december 16-án, tehát holnap jelenik meg hivatalosan a Quimby legújabb stúdióalbuma Kicsi ország címmel. A lemezt legkorábban Budapesten, az Almássy téren található Musicland lemezboltban lehet majd megvásárolni a holnap este 18…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
ihatemylife 2010.05.10 21:51:43
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Megkezdődött a jegyértékesítés a prágai NHL-meccsekre. Mint februárban beszámoltunk róla, október 9-én és 10-én a Boston Bruins és a Phoenix Coyotes játszik az O2 Arenában. Kipróbáltuk a jegyvásárlást itt. A regisztrációt követően csak lefoglalni lehet a jegyet, amit a…..
Az Ottawa dán légiósának Chicago elleni gólját választották a hét legszebb találatának az NHL-ben, ha megnézik, nem kérdezik meg, miért. Regin két csodát kombinált egybe, ilyet sem gyakran látni. Ez volt a hetedik gólja a szezonban, azóta bevágta a nyolcadikat is. ..
Egészen megdöbbentő potyagólt kapott az október 17-ei Chicago–Dallason Cristobal Huet. A vendégek 3-2-re vezettek a harmadik harmadban, Robidas a palánk mentén előrelőtte a korongot, amely az alapvonal környéki illesztésen gellert kapott, és elpattogott a kapu irányába. A…..
Szeptember közepén számoltunk be arról, hogy a rendőrök a Margit hídon mindenkit leparancsolnak a bicikliről és segédmotorokról. A BRFK akkor azt mondta kérdésünkre, hogy a szigorítás oka, hogy egy biciklis elsodort egy 4 éves kislányt.  A Critical Mass blogján a Magyar…..
Ugyan a tévés évad hivatalosan múlt héten kezdődött el, a nagy visszatérésekre ezen a héten került sor, így nézettség szempontjából igazán releváns adatokat csak mostantól tudunk közölni. A CW és az NBC eddig büszkén mutogatta a Gossip Girl, a Tuti gimi és a Jay Leno Show…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..