Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rapunzelle

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz és szinte lehetetlen megjósolni, hogy idén milyen játékok fogják lenyűgözni a gyerekeket. A gyártók mindent beleadnak, kutatnak, fejlesztenek, tesztelnek és reklámoznak, de a végső döntést a kicsik hozzák meg. Mi nyűgözi le őket? Születnek-e új, évtizedekre szóló kedvencek? Előkerül-e egy…..
Imádjuk a gyerekeinket, mindent szeretnénk nekik megadni, de néha egyszerűen nem értjük őket. Vajon miért van, hogy gyermekeink előbb-utóbb rajongani kezdenek egy olyan játékért, amitől mi falra mászunk?! Vajon mi is ilyenek voltunk? Mi is kiakasztottuk szüleinket? Ennyire nem tudunk már gyermeki…..
Szeptember első hete van. Honnan tudnám ezt akár naptár nélkül is? Édesanyák és kissé ideges apukák próbálják a reggeli dugóban célba juttatni porontyaikat. A közlekedés még a kisebb városokban is nehézkesebbé vált, hiszen első napok, jusson kényelmesen és biztonságban iskolába a gyermek. Ez a…..
Tavaly volt 50 éves a Gazdálkodj okosan! társasjáték. ..
Szerintem kijelenthetjük, nincs gyerekszoba építőkocka nélkül! Fa-, műanyag-, puha szilikon kockákkal minden gyerek játszik, játszott és játszani fog. Építeni, valamit létrehozni, alkotni az egyik legjobb dolog nemcsak gyerekként, hanem felnőttként is. Természetesen az 1-2 éves gyermekeknél még…..
A világ minden tájáról érkező játékpiaci szereplőknek a karácsonyt követő időszak és talán az év legnagyobb szakmai eseménye a nürnbergi játékvásár, a Spielwarenmesse. Itt lehet először találkozni a gyártók idei évre szánt újdonságaival. A vásár területe ÓRIÁSI. Ne egy Hungexpo-t képzeljetek el. Mi…..
A szerepjátékokban a gyerekek a közvetlen környezetükben megtapasztalt dolgokat, élményeket élik újra át, gondolják tovább. Bevásárolnak, autót vezetnek, főznek, kutyát sétáltatnak, mint a "nagyok". Fontos, hogy gyermekeinknek minél több lehetőséget biztosítsunk a szerepjátékra, hiszen fontos…..
A LEGO® mániás fiúk és férfiak nagy kedvence ez a sorozat. A készletek felépítése már felnőtteknek is hatalmas kihívás. Repülőket, helikoptereket, darukat és autókat találunk a legnépszerűbb készletek között.  Az első Technic készletek 1977-ben jelentek meg, akkor még Expert Builder néven, ezzel is…..
„Ha látjuk az örömöt egy kisbaba arcán, amikor először fog meg egy játékot, ha segítünk egy totyogónak új dolgokat megtanulni, ha rácsodálkozunk egy óvodás fantáziabirodalmára, könnyen megérthetjük, mekkora szerepe van a játéknak a gyermekek fejlődésében. Immár 80 éve, hogy ráébredtünk a játék…..
Bűbájos játékok LEGO mánia 2016.07.21 08:35:00
Hogy mi az, ami a már felnőtt művészeket is megihleti, több, mint 130 országban forgalmazzák, a gyermekkor egyik elengedhetetlen eleme, fejleszti a kezek mozgását, erősíti a gyermeki fantáziát, kreativitást és logikát is, és egyben az ember legnagyobb ellensége, amikor a lába alá kerül egy nem várt…..