Regisztráció Blogot indítok
Adatok
INDIANA_

4 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelentkezési időszak nemsokára lezárul: július 25. éjfélig van időtök pályázni egy YouTube-videóval és szöveggel a Prae.hu SLAM oldalán.Kis segítség azoknak, akik felléptek a Tilos Slam 2010-en, hogy felpakoltuk az egyéni videókat, ezekkel már biztos lehet pályázni.Maga a…..
Végre egyszer nem kell a magam nevében elnézést kérnem a szójátékért, mert nem én voltam az elkövető. Nevét fedje sűrű homály szevasz TG, mert a júniusi Kőleves pont a homály eloszlatásáról szólt elsősorban. És megvan a két továbbjutónk is: Szabó Márton és Arton.…..
INDIANA_ 2010.07.05 17:36:57
haliho.
hát végigpörgettem itt a pár bekezdés nem sporoltatok fiuk a szavakkal, igaz a tintából se szoktatok.
pár észrevétel (kizárolag előadó szemmel) a dolgokrol amik itt elhangoztak, és a magyar slammel kapcsolatban a véleményem. már ha érdekel valakit.:)

Én rendkívül szkeptikus, nagyon kritikus vagyok mindennel amiben én tevékenyen részt veszek. meg mondom miért, mert látom, mennyire nehéz. ha jazz gitáros lennék akkor azt sohajtanám ki cserepes számból hajnalba a rakparton hogy "de kurva nehéz a jazz szakma". ehelyett csak a saját side-omrol tudok szolni. ismertek engem, érdekes gyerek vagyok, kommunikativ, szerintem nagy magyar átlagba olvasottnak is mondható, kedves gyerek vagyok. DE. nagyon fontos hogy lássátok az ÉRTÉKÉT annak amit csináltok. mert vannak akik látják, de ővelük nem fog továbbmenni a szekér hanem egy helybe toporog. Arton bátyjám kb 99,9% ban valszeg rolam beszélt hogy nekem nem elég a kőleves. nem erről van szó, hogy nem elég. inkább én nem vagyok elég ahhoz, hogy minden hétre irjak egy verset, kötötten egy témába..egy költőnek jó lehet, de én ehhez kevés vagyok... én nem vagyok költő, és nem vagyok repper, nem vagyok slammer se. előadóművész (művész?) vagyok, és mint ilyen szeretek minél több helyen részt venni, kötöttségek nélkül, élő zenével, énekkel, djvel, reppel, mindegy mit csak sok legyen és az életemet ezzel szinesebbé tudjam. mert CSAK az élet számit. megmondom öszintén, én sose akartam értelmezni a slamet, örülök hogy van valami, amihez hasonlit amit én csinalok. Nagyon nem szeretem az általánositást, és szerintem szembetűnő, hogy nem hordom fent az orromat, ugyanis nincs mire. az emberek szeretik amit csinálok, de ennyi. sose leszek olyan energydrink mint pista, olyan bugóhangú mint danny, olyan laza mint ponzi, olyan költői mint a závadapeti, olyan reppes mint saiid, olyan szinész mint máté, olyan sok verset kivülről tudó mint angyalgyuszi, se olyan őstehetség mint a marci. DE. amit én csinálok, az kurvára eredeti, és erre büszke vagyok. és ez a büszkeség sarkall arra, hogy mindig OTT probáljak lenni, ahol nekem a legjobb. ezért értem el azt mára, hogy engem hivnak, nem én kaparom az ajtót. és nem nyaltam be senkinek. és ez jo.:)
igy léphettem fel eszterházy péter előtt, fábián julival, Bornai Tiborral, Tátraival vagy legutobb a trio mindinghtal. Én nem vagyok Akkezdet Phia, én nem vagyok Petőfi. Én Indi vagyok. ennyi. Sajnos a mai slam élet pont ezekkel a forumhozzászolásokkal van tele. mindig másokkal foglalkoztok (nem rosszindulatbol de igy van) pl: Gyula a pontokkal, az öregúrral, wass albertel, az akphval, fankadelivel, stbstb. Pista ő már kapizsgálja a lényeget, de benne meg a fűtő tenniakarás, és győzniakarás görcsös határozatlanságot és a magabiztosság hiányát szüli, még több impulzusra vágyik, hogy ezt megszüntesse és ez jo. nem kommerszé kell tenni a slammet, de ne legyetek álművészek. a kortárs tánc is akkor szép ha szép, nem attol hogy kortárs. legyetek szabadok, és csinaljatok azt ami jó.

mert.
"when we dance, we dance the Czardas, Two to the left, two to the right"

én a szülinapi köszöntéskor őszintén beszéltem. veletek kezdtem és egy részem mindig ott van. mindenről tudok, és mindennek örülök. mert FONTOS hogy legyen ez. és legyen minél jobb. ha lesz szabadtéri vagy ilyen verselemzős szkript én ott leszek
paccs
indianafrisztájlrepperskepperköltőneklátszótárgyadomb.
U26 SLAM POETRY NAP 2010. június 4, péntek Eiffel tér (Nyugati mellett) Ez a nyár sem telhet el slamtelenül, ezért június 4-én megadjuk az alaphangot az U26-ban, Budapest egyik legújabb klubjában! 21 órától itt lesznek a színpadon az elmúlt két év slam versenyeinek magyar…..
INDIANA_ 2010.06.07 15:01:58
Slam Poetry Budapest Slam beszél 2010.06.06 21:59:00
Először is elnézést kérek mindenkitől a büntető szójátékért, így alakult. Ahogy a Slam Poetry Budapest is alakult szépen az elmúlt két és fél évben, organikusan, kis lépésekben. Kaptunk sok hasznos visszajelzést, láttunk-hallottunk sok izgalmas előadót, megtaláltak minket…..
November 23-án (hétfőn) 21.45-ös kezdettel egy költészeti portréfilmet láthattok a Duna Televízióban, nagyon ajánljuk mindenkinek!ÍzlésdiktatúraGyukics Gábor, többkötetes magyar költő évekig élt az Egyesült Államokban. A jelenkori magyar költészet legnagyobbjainak műveit…..
A hosszabb élménybeszámolók előtt egy rövidhír: Id (Matits István) a szombati európai slam poetry döntőben sikerrel (és legmagasabb pontszámmal) vette az első fordulót és jutott a legjobb 5 slammer közé, ahol a tapssal eldöntött eredményhirdetésen végül a negyedik helyet…..
INDIANA_ 2009.10.05 13:59:03
A költő hozzászól Mai adag 2009.06.02 18:19:00
Mára itt egy vers Újonc tollából aki Akkezdet Phiai tagja.Aki ismeri őket annak jó aki nem tuja kik ők szerintem keressen rá. HANDICAPTavasz, fény s más hasonló ügyekszíven találnak, ha ablaknyitok:lágy terroristák a parkban a rügyek, ropognak mint a…..
A múlt héten alig voltam netközelben, úgyhogy csak időzített bejegyzések kerültek ki, de  ezalatt a hét alatt remek hírek gyűltek össze.Az április 6-i Tilos Slamen sokféle értelmezését láthattuk a műfajnak. A zenei kíséretet sokan sokféleképpen használták ami…..
A Def Poetry Jam készítői új sorozatot indítottak útjára április 5-én az amerikai HBO csatornáján. A Brave New Voices című "doku-reality" a 2008-as amerikai nemzeti slam bajnokság fiataloknak szóló versenyét követi végig. A városi előválogatókon 6 fős csapatokat…..
Kedves Slammerek és Slam kedvelők!A május végi (szezonzáró) Slam Poetry est rendhagyó módon Június elsején lesz megtartva!A helyszín továbbra is a Kőleves club és vendéglő, a légkör megint költészettől fülledt!A családias verses est továbbra is három blokkból áll:Az első…..
Mint minden alkalommal, februárban is lehetett szabadon verselni. Ahogy az alábbi videókon is látszik, ezúttal heten éltek a lehetőséggel. sha Deeja Arsen IndianA_ Újonc baowah Baranyovics Borisz ..
INDIANA_ 2008.04.28 12:12:28
:D
Kedves hölgyek és urak! Újra itt a hóvége, és újra itt /sorozatban a 4./ Slam Poetry est a Kőlevesben! Most vasárnap április 27.-én sok szeretettel, és szűnni nem akaró lelkesedéssel várunk minden hozzáértőt, slam előadót, nézőt, kortárs költőt, és a pad alatt titokban…..
Kedves Slammelők és Slam-szeretők! Hamarosan itt van az áprilisi /sorozatban a negyedik/ slam időpontja! Megakadályozván az egyhangúságot, gondoltuk felpezsdítjük az esténket/estéteket egy hagyományteremtő versennyel. Az első Slam verseny az improvizáció és a kreativitás…..
Szájtátva Ebben a városban mindenki férjet akar, félrekavar, félve kapar (és) Részvéttelenül nézi magát rázza át a finomszemcsés szűrő szélén Átbukdácsol az extra anyag, de rá se bassz, ha a végén állva maradsz. Szájtátva szárítkozom éppen Szóra bírtak, de készen…..
INDIANA_ 2008.04.09 22:48:21
Manapság már nem találunk olyan megmozdulást, eseményt, amely után nem lehetne járni elektronikus úton. Míg a régi időkben a nyomtatott sajtóban, sőt még inkább szájról szájra terjedve tudta meg a kedves érdeklődő a legújabb információkat, ma már elkerülhetetlen hogy ne…..