Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaciBátyó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
LaciBátyó 2018.09.11 20:44:10
@ungabunga: :-) !
Agyonvágta a TV2-t az RTL vasárnap este: A Fal című vetélkedőjük több mint kétszer akkora közönségarányt tudott (27,6%) mint a vele szemben vetített, egyébként tényleg jó Mentőexpedíció (The Martian) a maga 13,4 százalékával. A vetélkedőből most csak egy adás került tévébe, a többi majd jövőre jön,…..
LaciBátyó 2017.11.21 08:52:07
@medve97: Korrekt! Maximálisan egyetértek. Én is megnéztem - kíváncsiságból, hogy mik lesznek a "játékszabályok". S ez volt ez első, egyben az UTOLSÓ... :-)
Még sosem volt normális napelemes telefontöltőm, és hát mikor lenne ez aktuálisabb, mint akkor, amikor mindenki folyamatosan utazik, jön-megy? Gyakran előfordul velem is, hogy annyi teendőm van hirtelen, hogy a telefonomat sincs időm feltölteni, vagy csak tökre elfelejtem a nagy pakolás közben,…..