Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petian

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint egymilliárdos YouTube-nézettség felett jár a The Cranberries egyik, ha nem "A" legnagyobb slágere, a Zombie. Az utóbbi időben a Bad Wolves feldolgozása révén újra szem elé került dal (ugyebár Dolores is vendégszerepelt volna benne, de a felvételek előtt elhunyt), illetve annak klipje már…..
Petian 2020.04.26 12:05:21
@exterminador: Hogyne. :) Linger, Ode To My Family, Dreams, Salvation, Promises, Animal Instinct stb. Elég sokat játszották ezeket a dalokat az MTV-n akkoriban, sőt még a "dajcse" VIVA-n is, ami inkább nyál- és techno csatorna volt.
Matt Weber - aki taxisofőrként kezdte pályafutását az éjszakában - és az ukrán származású Miron Tsovnir fotóit láthatjátok a Big Apple, azaz New York egykori sötét oldaláról. A fotósok - akiket munkájuk során többször megvertek, letartóztattak és rájuk is lőttek - a nyolcvanas évek világvárosi…..
Tizennyolc évvel ezelőtt, 2001 szeptember 11. reggelén a világ TV csatornái, hírújságjai és rádióadói szörnyű, szinte sokkoló üzenetekkel illetve képekkel árasztották el a médiát, amikor arról számoltak be, hogy New Yorkot súlyos terrortámadás érte. Ezen napon ugyanis 19 géprabló 4 utasszállító…..
Petian 2019.09.06 17:10:41
@BéLóg: Ezt a sok baromságot kitől olvastad? David Icke-tól? És gyíkemberek, UFO-k, vagy migráncsok, esetleg Soros György volt a robbantó?
Petian 2019.09.06 17:12:58
@BéLóg: Ezt a sok baromságot kitől olvastad? David Icke-tól? És gyíkemberek, UFO-k, vagy migráncsok, esetleg Soros György volt a robbantó?
Még ha határátkelő is lett valaki, több év után is teljesen másként reagálja le Magyarországot és azon belül Budapestet, mint egy kisgyerek, akinek már az a természetes, amit külföldön élve tapasztalt. Így aztán különösen érdekes, milyennek látta egy 5 és egy 10 éves, Hollandiában élő gyerek a…..
Petian 2019.08.28 14:17:34
"@Csodabogár: "15-16 év régen volt. Azt hiszem eléggé büntetik a zebrán áthajtókat, mert tapasztalatom szerint manapság már 99% megáll ha látja a gyalogost."

Nooorrmáááááliiiis?? Véletlenül nem Bukarestről beszélsz Budapest helyett?

Ajánlom a figyelmedbe a következő videot és YouTube-csatornát, érdemes szemezni a többi gyöngyszemből is:
www.youtube.com/watch?v=lk969FC1kmg
www.youtube.com/watch?v=263f3jkMURE&list=PLyaqcUNlaIcjqXjAyJsWEyLbDdxSutKXX&index=38
Úgy volt, hogy fellép, de aztán mégsem lép fel Nicki Minaj Szaúd-Arábiában. Már alapból meglepő volt a hír, hogy az abszolút nem prűd Minaj fellép a világ egyik legkonzervatívabb arab államában, de aztán szaúdi nők is kiborultak azon, hogy egyáltalán meghívták őt oda, miközben nekik teljes testet…..
Az utóbbi hetekben, hónapokban több tragikus esemény, például a Linkin Park énekesének öngyilkossága is felhívta a közvélemény figyelmét arra, mennyire súlyos és alattomos betegség a depresszió. Nemrégiben egy átfogó nemzetközi tanulmány állította sorrendbe a világ…..
Petian 2018.11.06 20:33:31
@Womb Raider: Húzz a fejedre egy szaros pelenkádat te taknyos és vegyél fel egy miniszoknyád mert szerintem neked pinád lehet a faszod helyén te kis nyomorék.

Mennyi beteg ember van, aki transzplantációra vár, aki tehetséges, illemtudó értékes ember, az ilyen söpredékek ingyenélő trollokért mint te pedig nem kár, csak rontod a levegőt!
Petian 2019.02.05 18:23:47
@Womb Raider:
Mondja ezt egy alaphangon paranoid-skizofréniás OPNI-szökevény dilis ribanc! Kissé ironikus XD
Petian 2019.07.10 15:02:44
@Womb Raider: Te beszélsz te acsarkodó, gyűlölködő ingyenélő szarházi fostalicska, amikor te vagy itt egyedül az, aki fel sem vállalja a nevét és anonimitásba menekül? Néztél már tükörbe te elmeroggyant fosagyú?
Menj vissza a gumiszobádba és vedd vissza a kényszerzubbonyt, veszélyesebb vagy a társadalomra nézve, mint a nemlétező Soros-terv XD. Már alig várom, hogy 1-2 perc múlva válaszolj, tudom, hisz téged ezért fizetnek, hogy pénzért gyűlölködjél! Se munkád, családod, életed, barátaid, kívánom, hogy ez legyen 1forintos életed legnagyobb örömforrása :) !
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
Petian 2017.07.15 14:33:07
@CoolKoon:
Te olyan hülye vagy, mint a seggem lyuka te fasz! Az ilyen idióták miatt marad 2018-ban Viktátor a diktátor!
Hülye anyád biztos büszke rád!
Petian 2017.09.19 19:51:29
@CoolKoon:
Magadról beszélsz, mert a te hozzászólásod tükröz frusztráltságot!!
Menj és maszturbálj az anyádra kicsíra köcsög!
Az van, hogy Pumped és Pumpedné hiába nincs együtt, azza nem járnak, mármint el, közösen, de dugni dugnak, legalábbis Pumped ezt szeretné, de nagyon, mert 21 éves és tulajdonképpen a nap 24 órájában csak a dugásra gondol. Pumpedné egy fokkal összetettebb szerkezet, neki ez így…..
A múlt héten Sixx azt írta, hogy a Dalra kevesebb szükség van, mint pék faszán a stanclire, ezek után mégis mi mást mondhatnék én róla? De ne írjuk le előre a köztévé showműsorát, ami vállaltan nem azt tűzte zászlajára, hogy megtalálja azt a dalt, ami a legjobb esélyekkel képviseli Magyarországot az…..
Prominent Összeomlott Lady Gaga 2016.12.15 18:50:32
Szívszorító pillanatokat okoznak a kikerült felvételek. A rajongók így még biztosan nem látták kedvencüket. Magába roskadt az extravagáns amerikai énekesnő. Videó a tovább mögött!..
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
A comment:com történetének egyik legnagyobb gyűlölethullámot kiváltó posztja ez volt itt (nem rekorder, a VV6 indulásáról írt poszt után a fél ország akarta felakasztani a szereplőket a töküknél fogva, és ennek megfelelően kommenteltek is bőszen, itt), aminek azt a címet adtam, hogy Mitől jó a…..
Mármint ezt.  Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a VIASAT3 szarkasztikusnak szánt, a közösségi médiában elhelyezett Supergirl hirdetései félreérthetők voltak. A több erős, független női karakterre építő sorozat megítélésünk szerint alapvetően ellentétes a szexizmussal, ezért a csatornának…..
Augusztustól a VH1 Classic helyén MTV Classic néven indul új adó, amely a Music Television legjobb korszakát idézi majd meg, Beavis & Buttheaddel, MTV Unpluggeddal és persze sok klasszikus klippel. A csatorna az MTV fénykorára, azaz a kilencvenes évekre és a kora kétezres évekre koncentrál…..