Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Philipsson

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Philipsson 2010.04.20 23:45:16
@Blaugrana: nekem is fura h nem cserélt többet, max arra gondolok, h nem akarta húzni az időt, pláne az uccsó 10-12 percben, Henry vagy Bojan talán dobott volna
Tesztoszteron-bomba, csontig ható egó, kamaszos világmegváltás és egy önjáró csontdaráló sűrűsödik a világbajnokság A-csoportjának mezőnyébe – ím, itt az idő, hogy a vb csábító közelségében sorra vegyük a felhozatalt. Az egyik legneccesebb csoporttal kezdünk, ha…..
Amikor 1879-ben – első svájci csapatként – megalapították a St. Gallen futballklubot, az ifjú bankárok, csokifröccsentők és órások között nem akadt senki, aki az alapra beszélt három nyelven kívül angolul is perfekt lett volna – az alapszabályok pontos…..
Már csütörtökön elkezdődött a Serie A 12. fordulója, a Juventus ugyanis az olasz rögbi-válogatott (a jamaicai bobcsapat helyi megfelelője) torinói meccse miatt előrehozta a Genoa elleni meccsét, amit óriási meglepetésre nem Del Piero góljával nyert meg. Két érdekesnek…..
Ha nem lenne egy Inter-Udinese, olyan nyugodt kis fordulónk lenne, amilyen régen volt a Serie A-ban (valamiért a sügér olaszok a Lecce-Milant rakták a vasárnap esti rangadóidőpontra), ennek ellenére határozottan kijelentjük, hogy lesznek meglepetések. Lehetne ezek közül az első…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
Ha az elmúlt fordulóban irracionálisan sok vendéggyőzelemre tettünk, most szinte eszetlenül üzemeljük be a hazai úthengert. A bajnoki cím kivételével pengeéles helyzetek a Bundesligában, a lehetőségek száma pedig kifogyóban, mint Funkel ruhatára. Három vérbeli derbi is…..
Megmozdult az eleje és a hátulja is, az elitben a Juve a bajnoki címért folyó versenyből szállt ki (ha egyáltalán benne volt), az Udinese pedig az utolsó Bl-helyért zajló csatát lesz kénytelen szemlélőként végignézni, míg hátul idegenbeli győzelmével az Empoli tornászta…..
Philipsson 2008.04.08 13:43:20
Ezek nem kimondott tények. Lazio meccseken soxor paroláznak olasz politikusok a díszpáholyban, akár empoli, vagy cagliari meccseken is az olimpicoban nem csak a nagyvadak ellen. Tény, hogy sokan a Lazioért szorítanak. Nagyon nem szeretik Moggit és bandáját. Ezért nem volt ellenvetés a Juve lesorolásánál sem. Bár szerintem az Inter-Milan-Roma hármas sem volt makulátlan. Persze tudjuk, hogy a Milan és a Fiorentina is kapott büntit, de szerintem vagy mindenki büntizzen vagy nem sorolunk csak egy bűnbakot a B-be. Mondom ezt úgy, hogy inter drukker vagyok. Az hogy a Juve kapott enyhítést az ennek a következménye, csak későn kaptak észbe. Az első felindulás a kitiltás volt, utána már ciki lett volna a FIGC-nek visszavonni a nagysúlyú döntést. A szövetség nem tesz jobban keresztbe a Romának, mint a többi "nagycsapatnak" csak nemhiszem hogy hagynák nyerni a végén. Ha keresztbe tennének ott is repkednének a pirosak, tizik, eltiltások. A Lazio-Inter pedig megintcsak kellemetlen lett volna, ha az Internek lefexenek, erről cikkezett minden olasz sajtó két hete. Az x-szel nincs probléma senki szemében. És így nem lesz boltolásra gyanú ha a kupában esetleg botlik az Inter. Ezzel egyébként uefa kupás lesz a Lazio nagy valszínűséggel ha bejut a döntőbe.
Az olasz foci sajnos jó 20 éve ha nem több szenved a mocskos üzletektől. Kétes átigazolások, hamis útlevél, dopping, bíró küldés-csalás, adó ügyek. Ezeket sajna el kell fogadni, mi úgysem tuduk mást csinálni, mint kibeszélni, megvitatni. Ameddig a pénz és a hatalmi harcok döntenek felesleges ámítani magunkat egy tiszta szezon után.
Azt pedig ne mondjátok, hogy meglepő amiket itt olvastok. Nincsennek forrásaim csak sokat nézem az olasz nyelvű adókat.
A spanyol csapatok becsületét megvédeni hivatott Barcelona és Getafe sikeresnek mondható németországi hadjárata után egymás ellen mérheti le, hogy mennyit is ér a Schalke legyőzése, illetve a Bayern megfricskázása. A két csapat mérkőzése az őszi fővárosi győzelem, s a tavalyi…..
Philipsson 2008.04.06 23:08:18