Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsilányka0324

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kata elkezdett a táskájában matatni, és előkapott egy bilincset. -ohhoohooo rossz kislány, azt ugye nekem adod?!-kajánul mosolygott Tom-a-a-mondta Kata majd megnyalta a szájátVisszamászott az ágyra és elkapta Tom kezét, majd mind a kettőt kikötözte, az ágyhoz, a szemét pedig egy…..
-Kata, Kata, Kataaaaaaa-szegény Tom próbálgatta Katát felébreszteni, de ő még nem tudta mire vállalkozik xDxDxD Hát nem is sikerült, alapból nem szokott felkelni, nemhogy kiütve...Na mindegy, gondolta akkor felviszi, és...és lefekteti xD az ágyba, najó itt senki semmi rosszra ne…..
megérkezett a megbeszélt helyre. Egy rohadt nagy luxusétterem volt. Bár egy sikeres üzletasszonytól meg egy volt szupersztártól végülis mit is várna az ember?? Bement, majd meg is látott egy nagy felmosókefét az egyik asztalnál.(bocs basszus tom, h most utálni fogtok de nem…..
-háát jólvan- én egy nagy sóhaj és művigyor kíséretében-na ne bánkódj... annyi jó pasi van még...-Kata próbált vígasztalni, mert ő azért látja rajtam a dolgokat-neeem, neem végülis nem is tetszik, meg nem is tetszhet...-persze, hogy baj és persze, hogy tetszik!!…..