Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szelence.blog

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GabRunMarathon Cipő-teszt feedback 2019.03.10 11:58:40
Az Asics Phoenix9-et 2018 november végén kezdtem el használni a futópados edzéseken. Kíváncsi voltam, hogy bírja, különösen az orr része. Ennek a 9-es szériának az orr részén nincs egy plusz erősítés, mint az eddigi verziókon. 3 hónap intenzív - hétvégék kivételével - napi 9-10 km-nyi használat után…..
Néhány napja tartottuk kislányom szülinapi buliját hét igen eleven harmadikossal. Már hetekkel előtte agyalni kezdtem, hogy mi mindennel kössem le őket, amiben mindannyian örömüket lelik majd...
szelence.blog 2018.06.23 07:18:48
Szelence Csak úgy mondom... 2018.06.21 21:37:47
Csak úgy mondom, hogy nagyon keményen edzek minden nap negyvenöt percet... Van, hogy picit kevesebbet... De harminc perc alá nem megyek! Nagyon kitartóan, harmadik napja... Érzem az erőt... ( Igazából ki kell vinnem a strandra a gyereket. Régen magam köré tekertem valamit, de most esélytelen…..
A lányaim sokat betegek, bár mostanában olvastam egy cikket arról, hogy az átlag 4 év alatti gyerekekhez képest nem betegesebbek, csak átlagosan takonykórosak, vírusosak. No, ez az átlag elég ahhoz, hogy 2 hét itthon & 1 hét ovi/bölcsivel toljuk az őszt és a telet. 2018 első hetében az ovisom…..
Szelence Bölcsi! 2018.06.20 17:25:02
Húúúúúúúúúúderégnemírtam. Ennek nem az időhiány az oka. Chris csodálatosan fejlődik. Bölcsődés lett. Már le is tudtuk a kötelező köröket. hét Első nap után este 39 fokos láz. Ami valahogy nálunk felejtette magát még 6 napra. hét SIKER! hét Második nap este „óóóénmártudomkezelni”…..
Szelence Fokozatok 2017.09.14 14:31:57
A fáradtságnak is vannak fokozatai. Szerintem a legdurvább, mikor elindulsz mosdóba, közben eszedbe jut, hogy ki kéne vinni a gyerek koszos ruháját. Ahogy belépsz a fürdőbe felnyitod a wc-t, és beledobod a gyerek gatyáját. Csak álltam, nem értettem, majd röhögtem. ..
Szelence CSOK 2017.09.08 12:07:33
Egy apró gondolat. Mióta minden este olvasok a fiamnak elalváshoz, feltűnt valami. A Hetvenhét magyar népmese minden családjának jár a CSOK. Szép napot!..
Szelence Ünnep: újra KÁVÉ! 2017.09.08 11:20:06
Vannak olyan ételek, amiktől másnap reggel olyan érzésem van, mintha az egész éjszakát átbuliztam volna felfoghatatlan mennyiségű alkohol társaságában. Ilyen a hagymás krumpli (mikor bevágok egyedül belőle egy négyszemélyes tálat), illetve egy nagy zacskónyi tökmag. Ha ezt még megfejeljük egy padlón…..
Szelence Hozzátáplálás II. 2017.06.20 12:33:50
Akkor most nézzük a hozzátáplálást érzelmek nélkül. Nehéz lesz, mert nagyon boldoggá tesz, hogy végre van funkcióm a konyhában. Eddigi tapasztalatok: A hatodik hónapnál tartunk. Gyümölcsök: alma, banán, barack, meggy (is lehetne, de a meggyhez még lusta vagyok) alma: Nyersen, és párolva is…..
Szelence Hozzátáplálás I. 2017.06.20 12:12:40
Nos… Főzés… Mint a receptes résznél láthatjátok, főzés terén az energiaminimumra törekvés elvét alkalmazom. Bár az internetről ömlik a lábam elé a sok csoda konyhatündér élete, borzasztóan irigykedek. Nekem erre nincs időm.   Jóóóó, tudom. arra van időnk, amire akarjuk. De nem… Kezdeti…..
Gondoltam a terhességem, és most már lassan a "párkapcsolati krízisem" után, itt az ideje, hogy az életem megváltozását megünnepeljem, egy hajfestéssel. Új szakasz, új élet, új haj. Felhívtam kedvenc fodrászomat, hogy időpontot kérjek. Nagyon izgatottan készülődtem. Pinterestre fel! Kiválogattam,…..
Sokszor hallom azt a mondatot, hogy élvezd a terhességet. Nem élvezem. Ha nem az alhasam fáj, akkor a hátam és a gyomrom egyszerre. Ha nem a hátam, és a gyomrom egyszerre, akkor azt érzem, hogy a bordám átlyukasztja a májam. Olyan ez, mint a répamese. Folytathatnám a végtelenségig… De nem…..
Szelence Kismama élet 2016.09.17 14:16:59
Ma először hívtam magamat kismamának. Ott álltam egy üzletben a sok krém, tusfürdő előtt, és tanácstalan voltam. Mit kenjek? Hova kenjem? Miért kenjem? Kerestem egy eladót, aki nagyon kedvesen útbaigazított többször is. Meg is ígértem neki a huszadik „ne haragudj, zavarhatlak még egy kérdésre…”…..
Szelence Vendég fikusz 2016.07.18 17:00:15
Óva intenék mindenkit attól, amit én követtem el. Mikor az iskolának vége, mindenkin úrrá lesz a kétségbeesés. TEJÓÉG! Most mi lesz szegény növényekkel. Aki figyelmetlen, az ilyenkor nyer egy növényt. Lássuk, hogyan működik ez. pont – Hitessük el házastársunkkal, hogy ő is akarta. -…..