Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yip

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dubaj felhőkarcoló-nagyhatalom. Szűk tizenöt év kellett ahhoz, hogy a sivatagi várost ellepjék a hatalmas épületek. Kína és a Közel-Kelet államai őrült tempóban húzzák fel a 400 méternél magasabb felhőkarcolókat. A nagy öregek, mint New York vagy Chicago meg sem…..
Volt egy írás, Jakab Andor nevű blogger klaviatúrájából, aki internetezik az tuti belefutott valahol. Ha nem, akkor itt lehet elolvasni.  Hát már alaposan lerágták a csontot róla és az most mindegy is, hogy én mit gondolok róla. Hogy most ez idejön a blogomra annak az az oka,…..
Steve Jobs biológiai apja a közelmúltban reményét fejezte ki, hogy egy nap újra láthatja rég elvesztett fiát, akárcsak egy kávé erejéig, de kijelentette azt is, hogy Jobsnak kell megtennie az első lépést. A nyolcvanéves szíriai emigráns John Jandali Abdulfattah-hal a New York…..
Kerékagy Biciklin nem lehet fázni 2010.01.11 19:19:00
Yip 2010.01.11 19:34:15
@Sicc: Persze, ha legyengülten biciklizel pár órát egy csurom vizes cuccban, akkor garantált a hatás. Ha van normális téli ruhád, akkor egy pár kiegészitővel meg ésszel abban pringázni is lehet.
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lesz Pécs, mint azt már 2005 óta tudjuk. Azóta sok minden történt, szervezők szervezőket, polgármesterek polgármestereket váltottak, az idő telt, és lassan a célegyenesbe fordulunk. (A fotón a Zsolnay negyed látható mai…..
"Lakosainak száma 1.200 fő körüli (100 %-a magyar származású)." - küldte el a nézsai Tavirózsa Lakópark hirdetésének szövegét Balázs. Azt kár vitatni, hogy egy ingatlan árát és a vásárlók döntését befolyásolhatja a környék lakosságának etnikai összetétele.…..
Hosszú bejegyzés! Sisakot föl!Nem tűntem el, csak nagyon elmélyültem. Most kaptok egyszerre egy tucat bejegyzésre valót.  Ma is irodalom lesz a főétel. Amolyan diétás, kortárs. Ráadásul rap. Ugyanis eljött az ideje, hogy Ludditákat boncoljunk, mert ki ne lenne kíváncsi,…..
Yip 2009.06.07 21:46:20
@3k: egyrészt értem a bajod, de ettől még a Ludditák szerintem is zseniálisak. Tényleg nem a legjobb előadók (bár fejlődnek), viszont a szövegeik nagyon jók. Rafkósak, erősek, frissek és tartalmasak. Ez nem az a keménykedős izzadtságszagú hip-hop ami a fő vonal mostanság, hanem két értelmes csaj rap formába öntött önkifejezése.
Én általában mindig széthallgatom, ha kijön egy új albumuk, de a jó előadásmód hiánya miatt egy idő után sok lesz.
Magyarok közül az Akkezdet Phiai és az NKS számomra a megunhatatlanok, Steve-ben én látok annyi öteletet ami elvinné a produkciót. Bobakrome-ot érdemes még megemlíteni, vannak jó megmozdulásai.