Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazmondó Juhász

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bádi gondol és Misznéder,Haller oroz, jő a Schleifer,Kovács Gábor felpolgárul:Balsors nő e gazvirágbul. – – –A világbul kiirtanákMeggyes Tamást és családját.Polgármester, túl jó nekik,Képviselő, oly…..
"Elvan a gyermek, ha játszhat,elmén a kedv, ha a látszatfedezi orvula valót s igazt..."Bádi, Kovács, a két rosszcsont,Sugdolózik és törvényt bont,Összesúgva-burkolózvaRontanak a gyerekhadra.-Gyermek játsz’na eltökélten,Nem érdekli két békétlent.Rossz szándékkal…..
Figyelem!És figyelem, én figyelem, ahogy ráugranak legeslegújabb politikusauink a gyerekekre. Izgulnak rájuk. És élveznének is.Tudjuk,látjuk milyen bunkó és durva a helyi ellenzék, amikor népszerűséget akar magának szerezni.Előbb a középiskolásokat támadták be.Könnyű volt,…..
"Ólálkodik mán az éccaka környül. Ólálkodik mán a horda az új konc köré..." Keríti azt Bádi Gábor,nem istvános most épp', hanemgyakorlós-mez, apuka-mezbalos testét takarja el. Fedi e mez Misznédernekszociális, peres-balos,alkatilag sem oly…..
Ál-ügyekkel fényezi magát az ál-jobboldal. vagy éppen ál-ügyekből építik az ál-jobboldalt. Most egy példa. Aztán jön a mese is.Koditek Pál politikai pályája újabb nagyívű kanyart vett csütörtökön. Aki látta a testületi ülést, döbbenten szemlélhette, amint a hajdani…..