Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JGDus

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Felhőtlen boldogság  Gazdagabb lehetsz, mint én, de biztos, hogy nem vagy nálam boldogabb – mondta egyízben a spanyol tanárunk, amivel gyakorlatilag mindent elárult a dominikai életfelfogásról. Nem hajszolják a pénzt – nincs is –, viszont lerí róluk, hogy boldogok. Nem érdekli őket, ha öten…..
Karla Begley, egy kanadai anyuka – aki szklerózis multiplexes és kerekesszékes, akinek van két autista fia – ezt a levelet kapta egy drága szomszédasszonyától...
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
Az elmúlt hetekben robbant Weinstein botrány hullámai tovább fodrozódnak, nincs kétségem afelől, hogy nem csak itthon látnak napvilágot hasonló ügyek. Bizonyára Szlovákiában, Németországban, ázsiai országokban egyaránt elő-elő kerülnek elképesztő esetek. Évek, évtizedek hallgatása törik most, nők…..
JogÁsz Forrong a bíróság! 2017.10.21 20:54:57
Pereskedés, közérdekű adatigénylés, strasbourgi és alkotmánybírósági beadványok, késhegyig menő viták, éles kritikák egyfelől, nyertes pályázatok érvénytelenítése, integritás-szabályzat, kollektív büntetés, öltözködési előírások, civil-ellenesség, jogszabályok kijátszása másfelől – ez jellemzi ma az…..
Hat évvel ezelőtt kilenc bátor tizenéves megmutatta az erejét az akkor még 15 éves Sopienak, az angliai Louthban, aki ma szokatlan kijelentést tett...
Az elmulasztott, valódi rendszerváltás egyik örökösének haláltusáját láthatjuk az újságokban, a képernyőkön. Az utókor majd eldönti, hogy tankönyvbe illik-e a folyamat, de az biztos, hogy várható volt, egyáltalán nem szép látvány és kínos. Az MSZP minek van?  Ez egy nagyon jogos kérdés és el is…..
  Tényleg elég sok helyen, nem csupán a Fideszhez közeli portálokon és lapokban jelent meg a hír a kormány néhány hónappal ezelőtti kezdeményezéséről, hogy július 1-jétől ingyenes lett a közműcsatlakozás a családoknak, valamint a kis- és középvállalkozásoknak. A szövegeket általában egy MTI hír…..
JGDus 2017.10.07 23:32:20
@andd1234: köszönöm a javítást!
A pénteki bejegyzésemben javasoltak fele már megvalósult: Botka László lemondott a miniszterelnök-jelöltségről. (Talán az is az utolsó cseppek közé tartozott, hogy itt a blogon 7 ezren, a Facebookon 32 ezren olvasták a posztot, amit átvett az Index és a Mandiner is.) Most itt az idő, hogy…..
  Már csak néhány hét és visszatér a Terápia harmadik és egyben befejező évada az HBO-ra. A csatorna a sorozat Facebook-oldalán a mai nap tette ki a sorozat eddigi leghosszabb előzetesét, amiből egészen konkrét elképzelésünk lehet arról, hogy mire lehet számítani az évadtól. Eddig sem tartozott…..
Knézy Jenő interjúja Mészöly Kálmánnal (Forrás: MTI) Az egyik legismertebb magyar sportriporter volt. Számos sportesemény közvetítése és rengeteg legendássá vált sportpillanat kötődik nevéhez. Legalább két generáció futballszeretői számára kezdődtek a hétvégi NB1-es közvetítsék a "Jó estét, jó…..
Teljesen mindegy mit gondolok Botka Lászlóról. Gyurcsány-ellenessége szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Balos fordulata szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Éppen ezért sorozatos bénázásait sajnálhatnám is, de tulajdonképpen sosem hittem benne. Az ellene indított támadást…..
Igen sok van Nagy Gábor Tamás rovásán, de nem azért mert olcsóér" osztogatja a lakásokat, vagy két autót vásároltat magának az önkormányzattal. Már annyira elszemtelenedett, hogy ismét rálépett Ráhelék kisujjára. ..
JGDus 2017.09.28 19:58:49
@Denise Hogyisdugják: Joghallgató voltam, a “szó szerint” érintett a csoporttárs kollegina volt. Arról kérdeztek, hogy volt e nekem is tudomásom arról, hogy a kollegina a negyedmilliós szemeszterdíjat hogyan szokta összeszedni. Hát így...
JGDus 2017.09.29 09:40:19
@Willkommenskultur: nagy a baj. Az kommenteljen, aki tudja mi az a költségtérítés.
JGDus 2017.09.29 09:44:34
@eßemfaßom meg áll: felperes NGT, alperes hölgy RZS, ... Kerületi Bíróság. A polgári peres ügyek részleteihez elég nehéz hozzájutni személyiséghez fűződő jogok védelme okán.
Botka Lászlónak most már nagyon kell egy szövetséges. De nagyon! Mert nem elég, hogy nem történt meg a csoda, és nem özönlöttek a Botka mögött felsorakozott szocialistákhoz a választók, sőt inkább csökkent a párt népszerűsége, az MSZP addigi szövetségi politikáját is taccsra vágta a szegedi…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
A tegnap eseménye volt, hogy az Európai Parlament költségvetési bizottsága tiszteletét tette Felcsúton. Munkatársai ellenőrizték ama híres kisvasutat, amely az unió pénzéből pöfög. Még nem ismerjük a véleményüket, az viszont már tudható, hogy a látogatásukra fölkészültek-e a nyilvánosság fórumai.…..
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
JGDus 2017.09.20 11:55:37
Nem döntött kedden az ATV vezetése Demcsák Zsuzsa sorsáról, értesült a Bors. A lap szerdai számában arról írnak, hogy a műsorvezetőt először kedden 10 órás időpontra várták az ATV székházba, de ezt Demcsák lemondta, majd délután négyre beszéltek meg újabb időpontot, de a műsorvezető ekkor sem jelent…..
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
A miniszterelnök hat interjúkötete közül kettő a közszolgálati rádióban elhangzott beszélgetéseket tartalmazza. Nem lepődnék meg, ha megjelenne a harmadik is, leginkább ama interjúk, amelyeket péntek reggelenként Kocsis Éva készített vele két-három hetenként, fél nyolc után néhány perccel. Kivéve a…..
Attiláék egy vagyont hagytak ott az Euronicsban, többek közt egy F energiaosztályú porszívóért, ami nem működik szőnyegen. Nem tűnik nagy fogásnak. Naná, hogy a bolttól a hatóságig mindenhol próbáltak igazságot keresni maguknak. Ebből a hatóság mérsékelten jó ötlet, egyedi esetekkel ugyanis nem…..