Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bag

0 bejegyzést írt és 728 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Én is unom már ezt a devizahitel-dolgot, annyit írtam most róla, de a beérkezett kommentekből kirajzolódott előttem a tévhitek egy meglepően szövevényes hálózata, sőt, még egy olyan elképesztő múltbeli történés is, amitől ez az egész egy ilyen összetett ezoterikus…..
Az engedéllyel tartott éles lőfegyver vajon csak kevesek kiváltsága? Hazánkban egyelőre úgy tűnik igen! Izraelben jelenleg 156 ezer állampolgárnak van hivatalos engedéllyel - míg becslések szerint  hatezer személynek illegálisan -  otthon lőfegyvere. Ezzel szemben hazánkban…..
bag 2013.06.16 18:57:22
@huppy: nyílt terepen, de lakásban? marad a gumis.
Tényleg rohamosan közeledhet a szezonzáró adás, a villában ugyanis pont úgy történnek a dolgok, ahogy azt a néző baromira nem akarná. Ritát gyorsabban szippantotta be a hanyatló kapitalista nyugat, mint Buci a fehér csíkot, így valószínűleg ő az egyetlen, aki simán rávert VV…..
Csóri magyar devizahitelest nem elég, hogy az árfolyamváltozás és a kamat húzza, sajnos megsegítésén is válogatott senkiháziak ügyködtek az elmúlt hónapokban. Nehéz eldönteni, hogy a fura észjárású pénzügyi biztos, a szerencsétlen küldetéstudatos devizahiteles…..
Nem mondom azt, hogy élvezettel olvasom a meglátásokat az irányban, hogy kit is lehet (és kell!) felelőssé tenni az elmúlt pár napnyi, időjárással összefüggő történésekkel kapcsolatban... Megpróbálok tárgyilagos lenni. Hiszen majdnem az egész ország tudta azt már szerdán,…..
Nemzeti sport van alakulóban. ahogy az egyre idegesebb devizahitelesek immár bíróságon szabadulnának az egyre növekvő törlesztőrészletektől. Az AXA áll a legrosszabbul, ellenük ugyanis hétfőn megkezdődött az első csoportos per, amit nemsokára 6 újabb követ.  Elindult az…..
bag 2013.03.05 19:54:13
@Sekaiii: Amikor az első években pluszban voltak, akkor miért nem indult össznépi felháborodás, hogy jaj segítsük meg a bajbajutott forinthiteleseket?
Másrészt azt miért nem írják meg, hogy azonos összeg és futamidő mellett még mindig pluszban, legfeljebb egálban vannak a forinthitelesekhez képest???

Az hogy vannak durva példák, igen vannak,-segítsék meg őket, rendben- de a nagy többség felelőtlen ingyenélő proli. semmi kedvem fizetni a Plazmatévéjüket, meg a leharcolt kisautójukat.
bag 2013.03.05 20:10:52
@Sekaiii: Nem, csak elképesztően bosszant ez a dolog. Írni-olvasni-számolni nem tudó, agyatlan ösztönlények helyett fizethetjük ki azt, amit a gyerekek taníttatására szántunk. Mert ne legyen kétség mindent mi fizetünk, ha még nem esett volna le , nem az ingyenélők sajnos. Ők széttárják a kezüket és nézik az aktuális prolishowt a plazmatévén.
Naiv ügyfél 140 ft/chf árfolyamon vett fel lakáshitelt az Erstétől, és nem érti, miért számolnak fel még ilyenkor is 10 ezer forint kezelési költséget. Sokkal misztikusabb, hogy a törlesztőrészletek általában sokkal durvábban emelkednek, mint ahogy azt az árfolyamkülönbség…..
Vastagbőr Gabika számol 2011.07.23 08:35:00
Tegnap felváltva örömködtünk Zeroval, mert mindketten az Allianz Magánynyugdíjpénztárnál voltunk, míg meg nem hallottuk a NER hívó szavát, és ez a gátlástalanburzsujtőzsdecápa pénzintézet a kifizetések elindításának első napján átutalta a reálhozamunkat, aminek bizony…..
bag 2011.07.23 11:35:26
@Boli: az elején sok választás nem volt, csak az hogy melyikbe lépjek be. én a svájci hátterű -AXA-Winterthur -stb-hez léptem be. Portfóliókat , amint azt bizonyára Te is nagyon jól tudod, csak az utolsó néhány évben lehett választani, amit meg is tettem, ennyit az analfabétizmusról, de hiába volt növekedési alapban, ha az elején annyira elrontották, hogy a végére már nem tudta visszaerősíteni.
bag 2011.07.23 11:36:52
@jenőke: Nem ! immár 23 éve folyamatosan dolgozom, tisztességes fizetésért.
bag 2011.07.23 11:51:43
@anonymand:Nem hazudok, tényleg ez a helyzet. felőlem utánanézhetsz, fröcsöghetsz, nagyképűsködhetsz attól még ez most egy szép kerek 0. Inkább arra adj javaslatot, h hol lehet jogorvoslatot , felülvizsgálatot kérni, mert tényleg erre van szükségem.
A mai napon a manyup pénzek államosításával kapcsolatban kijelölt Szíjjártó Petike női alteregója a következőkkel nyugtatta az egyébként is birka-nyugalmú népet:„A nyugdíjügyi megbízott közölte, hogy - az állami nyugdíjrendszerbe - visszalépő tagok átlagosan 76 030…..
Kumin szerint Csomagra várva 2011.05.26 16:26:52
Előre szeretném jelezni, hogy a devizahitelesek megmentésével kapcsolatban nem vagyok érdek nélküli külső szemlélő. Mi is így vettünk lakást svájci frank hitelre, mi is buktunk az árfolyamon. Innen nézve nagyon drukkolok, hogy az 1982-es árfolyamot sikerüljön rögzíteni, és a…..
Vastagbőr Diplomáciai benyalás 2011.04.20 11:15:00
Gondolom mindenki hallott a pécsi püspökség tavaly ősszel  nyilvánosságra került  botrányos ügyeiről. Negyven rendbeli feljelentést tett egy magánszemély a Nemzeti Nyomozó Irodánál és a megyei főügyészségnél Mayer Mihály püspök, és az egyházmegye tulajdonába…..
bag 2011.04.20 20:56:19
@-JzK-: " a pápától, aki Napóleont megkoronázta a "

Ne mondd el senkinek, de Napoleon önmagát koronázta meg, mivel a pápa nem volt rá hajlandó...

aprócska tévedés és máris hiteltelen az egész írásod!
Nem tartozik szorosan a blog profiljába, de végülis "lakáskérdés", úgyhogy akkor megnyilvánulnék kicsit ennek a devizahiteles megsegítésnek az egyik lényeges momentumáról is, ha nem baj. Népszerű lett Magyarországon az utóbbi időben, hogy mindenki jobban tudja, mire…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
bag 2010.08.15 19:49:27
@nordsee: a bizonyítási vágy ide vezetett nála sajnos. játékban nem sokat mutatott, de az látszott, hogy a régiek vitték a prímet. Masch tette a dolgát, jól szűrt. Gerrard többet is vállalhatott volna, Kuyt megint szétfutott mindenkit., Torres sérülten is gyorsabb mint a tohonya favágó, akit ráállítottak.
Alakul, lesz ez még jobb is. Jó munkát Roy!
bag 2010.08.15 19:59:24
@Domingo: melyikkel nem értesz egyet? :)
tohonya mert számtalanszor lefutották nemcsak Torres,
vagy a favágó, akit teljesen jogosan küldtek le, megjegyzem már hamarabb is megtehette volna a spori, aki szerintem összességében egyenlően tévedett.
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
bag 2010.08.09 20:22:53
@Titi120: picit talán árnyalja a képet, hogyha tavaly a svédek ellen a +90. percben csak úgy legényesen kivágja a labdát a Stefániára és nem leindítja az ellenfelet, talán ottvagyunk a VB-n...

egyébként a tavalyi szezonja jó volt, de ezt nehéz elfelejteni.
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
bag 2010.08.07 12:48:49
@chrisred: Nemteljesen. Talán annyit kinézhetnél belőlem, hogy ahol csak tudok, angol és magyar oldalakon utána olvasok kedvenc csapatomról szóló híreknek, interjúknak. ezek alapján mondom hogy Hodgson jó választás és vele igenis megmozdult az állóvíz. Úgy néz ki talán maradnak a sztárok, és összehozza a csapatot. A munka, a feladat iránti alázatról beszéltem, ami eddig átjött és nem tinikkel folytatott nyári bulimeccsekről. Dehát ha fröcsögni és fölényeskedni akarsz csak tessék, még el sem kezdődött mi lesz később...
bag 2010.08.07 18:44:10
@chrisred:az ES-en találtam
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
bag 2010.08.03 20:46:42
@chrisred: Crouch szerintem is rendben van , mindenképpen javítana a pozíciós játékunkon és tehermentesítené Torrest.
Számomra még nem tisztázott a védelmi felállás és a 20 milliós ipari hulladék sorsa...
bag 2010.08.03 21:17:58
@nordsee: meglátjuk, kár hogy a Tippmixen nem fogadható h ugyan hány meccset nyom újabb sérülés/betegség/kóros játékundor nélkül sorozatban.
hazájában 7-ig jutott "csúcs"korszakában...
bag 2010.08.03 21:31:29
@rizla: már bocsánat , de egy megnyert VB-nél mit nevezel jobbnak?
Sérülésből éppencsak felépülve ?

Egyébként mostmár fájjon a hopponmaradt ellenfelek feje emiatt, fő h nálunk maradt.
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
bag 2010.08.03 17:14:25
@rizla:az említett sokkal jobb Ronaldo a 11-es -(Hegyi Ronaldo a világ legjobb centere Iván díj:)azért jár) mezben tolta ha jól emlékszem a madridi korszakára, bár nem követtem mindig, biztos, hogy abban kezdett 2002-ben azt a mezt adták szerte a világon.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
bag 2010.07.20 19:51:12
@Lezuzius: Szenzációs!!!
Egy csak a 20 milliós olasz hulladékhoz, vagy ami még rosszabb R Kínhez (nyavalya törje ki) hasonlítható, sehová még ingyen sem kellő sérült lúzer jön hozzánk. Sztárgázsiért persze.
Benitez szelleme kísért még mindig...
Milyen furcsa az élet! Két hete még az egész világ Maradona nagyképűségén, öntörvényűségén rugózott, azon, hogy kit hagyott otthon, kit vitt el a vb-re, kivel van jóban illetve rosszban a keret tagjai közül. Legyőztek két verhető csapatot és máris arról szólnak a hírek,…..
bag 2010.06.22 20:02:14
@popp: ha nem haragszol nem osztom a véleményed. el nem tudom képzelni mi tetszett egy csalássorozaton, dehát ízlések és pofonok ugye...
bag 2010.06.22 20:19:32
@mrazziee: hát igen, az uraknak KELL egy afrikai továbbjutó bármi áron...
bag 2010.06.22 20:29:50
@lószerafin: azért mert vki fennen hirdeti h ért a focihoz és trágár módon beszél azt be kell hívni egy TV stúdióba csak mert egy média celeb??? LoL