Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1gazsagos

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleve bosszntó, ha meg még pénzbe is kerül, akkor az utasból pláne könnyen előbőjik a sárkány egy repülőjárat átvariálásakor, és sajnos még csak nem is feltétlenül jöhet ki nullára belőle. Kivédhetetlen szitunak tűnő helyzet következik. Kedves Homár! engem a Wizzair többszörösen kiakasztott.…..
1gazsagos 2016.08.01 14:53:43
Ajjaj

@API bőrtok kartszmentes eladó: amíg én itt vagyok addig a blog se érdektelen
F5 A Hajdú-kálvária margójára 2016.07.29 09:58:01
- Lineth - Szembejött velem a hír, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Péterrel közös otthonukból. Ahogy telnek a percek és az órák, mindenféle részletek látnak napvilágot a történésekről. Kamionnal ment, vitt mindent, céget és gyerekeket. A bulvár mocska mostantól rájuk ömlik. Azokra az emberekre,…..
Együttérzünk Dániellel, de sajnos lehet, hogy ez a legtöbb, ami a helyzetből kihozható, szakértőink ugyanis ezt írták: "sajnos a hiteligénylésről azt kell tudni, hogy néhány jogszabályban meghatározott minimális előíráson túl a bank saját üzletpolitikája alapján maga határozhatja meg, hogy ad-e…..
1gazsagos 2016.07.29 21:06:42
@gabors: bloody hell
1gazsagos 2016.07.29 21:52:35
@kombusz: ezek szerint nagyon ismered a lotyóéletet?
1gazsagos 2016.07.30 15:36:58
@kombusz: ez aztán a visszavágó, tökös cigus vagy
Június 20-dika nehéz nap lehetett a Szerencsejáték Rt. informatikusainak életében, akik a történtek alapján elsőre nem is bírtak élni a hirtelen támadt bizonyítási lehetőséggel. Olvasónkat vígasztalja az a tudat, hogy a lottónyertesek élete amúgy is egy rémálom - ha már a lottós cég nem képes egy…..
Lehet, hogy nem szép dolog, de hajlamosak vagyunk erős gyanúval élni az olyan ingatlanhirdetésekkel kapcsolatban, amelyek a panoráma és a Parlament szavakat egy mondaton belül használják. A ma bemutatandó lakás esetében az a furcsa helyzet állt elő, hogy szerintünk bent egész jól…..
Róbertéket a magyaros vendégszeretet és a német precizitás erős sztereotípiáival szemben egy hirtelen kétszerannyiba kerülő szállás várta Szigetváron. Még jó, hogy a végén elengedtek nekik méltányosságból 800 (igen, nem maradt le sehány nulla, nyolcszázról van szó) forintot. Mi lett volna, ha semmi…..
1gazsagos 2016.07.17 17:12:25
@Manyecs: hát kisebb nímand falvakba teljes ellátással ünnepek környékén 6-800 a szállás, a kajától függ, mennyit főznek

amúgy 4000 forint körül is van szállás attól függ

Divatos karácsony húsvét körül nem szállodába menni, hanem ilyen helyre, ahol lehet kirándulni, van kerékpár út, telefon minden nélkül, isten háta mögötti helyre, de azért legyen megközelíthetőség, a várostól 2-3 órányira

aztán főzzön a gazda mindent, aki otthon úgyis főz, csak nekik meg hoz házi kosztot

nem is tudod mennyire szeretik a házi baraclekvárt, szörpöt, mézet, azért ölni tudják egyes emberek egymást