Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polkorrekt

27 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időszakban megszaporodtak a bombák kishazánkban, de ezek szerencsére nem robbantak ellentétben a HírTV Célpont című műsorának tegnapi adásával. Az említett produkcióban Veres János állandó ”szereplő” olyannyira, hogy lassacskán már megérdemelne…..
A ballib sajtóorgánumokból állandóan azt halljuk, hogy ezek a gonosz náciak már a spájzban vannak, de szerencsére mindig itt vannak az ügyeletes demokratáink akik felveszik a harcot ezen mérhetetlenül veszedelmes sötét erőkkel. Az utóbbi időkben a kuruc.info-ra mintegy válaszul…..
Javában tart az ilyenkor megszokott nyári uborkaszezon. Az ország (félre)vezetői jól ”megérdemelt” szabadságukat töltik bár én magam is szívesen elküldeném őket vakációzni jó messzire, de mindenképpen olyan helyre ahonnan nem jönnének vissza. A kevés politikai…..
Aki szemmel követi a hazai közélet történéseit annak semmiképpen sem hat meglepően a kettős mérce intézménye. A ballib oldal és a médiában jelenlévő kiszolgálói rendszeresen a tárgyilagosságot mellőzve állnak különböző dolgokhoz. Így van ez az úgynevezett önkényuralmi…..
A jelenlegi féldiktatórikus hazai viszonyok között, néha fel-felcsillan egy-egy halvány reménysugár, amiből azt gondolhatjuk, hogy az alapvető szabadságjogainkat nem tiporhatják el bizonyos körök csak úgy kényük-kedvük szerint. Miután a parlament MSZP-s kezdeményezésre elfogadta…..
Előre is elnézést kérek a kedves olvasótól, hogy ennyit foglalkozom az országunk és nemzetünk helyzetére látszólag elenyésző hatást gyakorló homárparádéval, de gyanítom, hogy az esemény közeledtével egyre jobban a mainstream média kereszttüzébe kerül az említett esemény.…..
Itt a nyár és vele együtt hamarosan megérkezik a hazánk fővárosát bemocskoló és meggyalázó homárparádé. Már-már meglepődtem azon, hogy a "magyar" rendőrség betiltotta ezen agresszív kisebbség provokatív felvonulását, de később helyreállt a világ rendje és…..
A cionista politikusok és a médiában jelenlévő szekértolóik többfrontos támadást intéztek Kosaras Péter Ákos ellen. Ő az, akit egy olyan fénykép miatt távolítottak el a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium igazgatóhelyettesi pozíciójából, amin a Waffen SS…..
Szomorú nap ez a mai minden nemzeti érzelmű magyar ember számára. 88 évvel ezelőtt ezen a napon írták alá a Nagy-Trianon kastélyban azt a gyalázatos békeszerződést, amely országunk 2/3-át elcsatolta. Ennek következtében 3,3 millió magyar testvérünk került a szomszédos haramia…..
A magyarországi média gyakran foglalkozik a Zentai Károly (Charles Zentai) féle üggyel. A jelenleg Ausztráliában élő 86 éves férfit a jeruzsálemi székhelyű Wiesenthal-központ ”nácivadászai” az Utolsó Esély nevű akció keretében felkutatták, és azzal…..
Sokan szeretik, sokan gyűlölik, de mindenki olvassa. Ez a kuruc.info amely minden egyes olvasójából kivált valamilyen érzelmet így közönyösen senki nem tud viszonyulni hozzá. Vitathatatlan, hogy ez az oldal felkavarta a magyar média sekélyes állóvizét. Sikerének titka a semmilyen…..
A mai reggelem viszonylag nyugodtan indult, azonban egy hír alaposan felpumpálta vérnyomásomat. A cikk szerint a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal mérlegelési jogkörére hivatkozva utasította el több vajdasági magyar fiatal magyarországi letelepedési kérelmét, mindezt azzal…..
A FIDESZ jelenleg a legerősebb, legnagyobb támogatottsággal rendelkező hazai párt, amely egyfajta gyűjtőpárttá vált. Szavazóbázisában a legkülönbözőbb politikai és világnézetű emberek is megtalálhatók az MSZP-ből kiábrándult baloldaliaktól a mérsékelt polgári…..
A magyar nemzeti-radikális oldalon az elmúlt napokban a legfőbb téma a Bombagyár és a Jobbik között kialakult nézeteltérés. Számtalan cikk, olvasói vélemény jelent meg az eset kapcsán, a különböző portálokon. Azoknak, akik nem ismernék a történetet, dióhéjban felvázolom az…..
Érdeklődve olvastam a különböző médiumokban, hogy amerikai kongresszusi képviselők levélben kérik kúrmányunk (i)gazságügyi miniszterét a reneszánsz ember hírében álló Drazsét, hogy Magyarország tegyen eleget a már sokadig kárpótlási program rendeltetéseinek. Félreértés…..
Mára az egykor szebb napokat is megélt, a ”rendszerváltásnak” nevezett folyamatban vitathatatlanul kulcsszerepet játszó MDF egy alig 5%-os párttá süllyedt, amely a parlamentbe való bekerülésért küzd. Persze ez nem egy új keletű, hiszen a népszerűségük az 1994-es…..
Mindig is kifejezetten érdekelt ez a témakör mondhatni kedvenc és számomra az egyik legérdekfeszítőbb történelmi folyamat az 1989-es magyarországi ”rendszerváltás”. Fiatal és naiv gyermekként csodáltam, hogy a ”gonosz” és jogtipró diktatúrából hogyan…..
Magyarországon általában a magyar embereket szokták rasszistázni, ha fel merik emelni szavukat a cigányság és egyéb népcsoportok életvitele, viselkedése és a magyarsághoz való viszonyulása miatt. Természetesen ez tudatos bizonyos körök részéről, hiszen ha már észérvekkel,…..
Ugyan már némiképp lecsengtek a Broadway jegyirodával kapcsolatos ügyek utózöngéi, mégis érdemes megvizsgálni az egész eseménysort kiváltó előzményekben szereplő Hungarica zenekart. Az ő koncertjükre akart jegyet venni az a lány akit hangos fasisztázás közepette kidobtak az…..
polkorrekt blog Nemzeti flashmob 2008.04.08 11:12:00
Mostanság hazánkba is megérkezett a flashmob mánia. Ha megnézzük a szó magyar jelentését akkor az villámcsődületet jelent. Magyarán a flashmobozók egy kisebb tömegben hirtelen odavonulnak egy bizonyos helyszínre valami ellen vagy mellet demonstrálni illetve a véleményüket…..
Tomcat és a Bombagyár.hu újabb figyelemfelhívó megmozdulást szervez Április 11.-én pénteken 16:30-tól -a Hungarica koncertre jegyet vásárolni akaró magyar lányt lefasisztázó-  Broadway jegyirodánál. Mint tudvalevő hétfőn, az irodához szervezett hazafias flashmob ellen…..
polkorrekt blog A kezdet 2008.04.04 17:40:00
Nos ezennel elindult szépreményű blogger pályafutásom. Szándékom szerint írásaim vitaindítók és gondolatébresztőként fognak hatni a kedves olvasóközönségre. Így először elmondanám, hogy nem vagyok sem náci, sem  fasiszta, sem soviniszta és főképp nem antiszemita. Ezt…..
polkorrekt blog Majdnem Olaszliszka 2008.04.09 09:48:00
Ismét megtörtént most Nyírkátán egy az olaszliszkaihoz kísértetiesen hasonló eset. A felállás itt is hasonló volt. Az autós elütötte a féktávon belül elélépő 3 éves cigánykölyköt, aki könnyebb sárüléseket szenvedett. Erre a feldühödött mintegy 30 fős rokonság…..