Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrazs

7 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon 20 év óta először, a nemzetközi érettségit nem fogadják el emelt szintű érettséginek. Még angol nyelvből sem. Mindezt az emelt szintű érettségire való jelentkezési határidő lejárta előtt egy nappal közölték az érintett diákokkal. A kerületünkben a…..
andrazs 2013.03.19 18:35:00
diego blog próba képekkel 2011.07.03 21:39:00
..
diego blog továbbá ez is próba 2011.07.03 21:26:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In consequat hendrerit justo, sed interdum dolor interdum at. Nam id arcu lorem, et pellentesque justo. Mauris fermentum rutrum varius. Nulla vitae quam vel sem tristique consequat non eu ipsum. Nulla eu adipiscing turpis. Sed sit amet…..
diego blog ...ahogyan ez is 2011.07.03 21:24:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis elementum porta eros, id dapibus est vestibulum sed. Nam ullamcorper laoreet est, quis luctus justo consectetur quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In consequat hendrerit justo, sed interdum dolor…..
diego blog Ez egy próba poszt 2011.07.03 21:21:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse…..
A következő videó fő problémája, hogy franciául van. Ettől eltekintve, a francia csapatokról eddig nem látott felvételeket mutat be. A 8 perces videó főszereplője egy francia katona. A videó elég pörgős, ugrál a jelen és a múlt között.   Bemutatja az indulás…..
andrazs 2011.04.16 12:06:02
@Combat Gear Admin: Szia!
Ez ugrik be jobbra:
<div class="entry">
<p><img src="..." /></p>
...

Ez működik jól:
<div class="entry">
<p> </p><div><img src="..." /></div>
...

Tehát ha a kép belekerül egy bekezdésbe (<p>), akkor ugrik be. Megnéztem pár másik posztot, és nem csak képeknél láttam, hanem bekezdéseknél vagy videóknál is.

A stíluslapon cseréld ki a "p"-re vonatkozó részt a 80. sortól, és működni fog (a korábbi posztokon is):
p
{
width: 590px;
margin:0 15px 0 0;
padding:0 0 10px 0;
}

Gondolom az egész attól függ, hogy a szerkesztőben a kép beszúrása előtt pl. nyomsz-e entert, írsz-e valamit, mivel néha ott van az az üres bekezdés, néha nincs.

A min-width-es trükk amúgy csak akkor működik, ha a képet nem méretezed át a szerkesztőben, akkorának hagyod, amekkora. A böngészők megnyitáskor lekicsinyítik maguknak.

üdv, andrazs
Úgy hozta az élet, hogy szükségem lenne egy könyvelőre, aki segíti a munkámat. Kevés papírmunkát szeretnék rábízni, “evás” dolgaimat kellene, hogy intézze. Ha ismersz valakit, vagy te magad vagy könyvelő, akkor keress meg légyszi a blog címén (bkvfigyelo@gmail.com),…..
andrazs 2009.08.30 12:47:37
@BKV figyelő: Könyvelőkről nincsenek jó emlékeim, egyik egyszer "elfelejtette" faternak megcsinálni az adóbevallását... Vízcsapot meg ököllel szoktam javítani.

Biztos nem direkt, de a bkvfigyelőn így van: "[GM] Szolgálati: KönyvelőT kerestetik!"
andrazs 2009.09.01 15:36:10
@blarke: OK, én ezeket még tanulom :P És itt "könyvelő" volt a címben, ezért gondoltam.

@budaf(u)ck: a végkielégülést gondolom majd 3 hónapnyi karbantartói munkaviszony után kapod (800.000-s fizetéssel) :)
Olvasónk a múltheti dohányzós levél hozzászólásain felbuzdulva elhatározta, hogy nem az ügyfélszolgálaton keresztül intézi hasonló ügyeit, megpróbálja személyesen, de azt kapta amire számított. Kulturált kérésre tegező, flegma választ kapott. A többi alant: Tisztelt…..
andrazs 2009.09.01 15:29:20
@Adani: "De a postoló is megtehetné ,h hátrébb megy és akkor nem zavarja a füst."

Erre a válaszom egy idézet:
"Hátrébb mentem, de ott is éreztem, ezért odamentem a sofőrhöz, aki nyitott ajtónál szívta a cigijét." :)
Amúgy ha hátramegy, akkor a sofőr szerinted cigizhet??
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
andrazs 2009.08.29 21:00:03
@Rocko-: Én több olyat ismerek, aki bár nehezen, de kinyögi a bérlet árát, és sok olyat is, aki inkább pókerre vagy iphonera költi a pénzét bérlet helyett... (Persze jegyreform igenis kell.)
andrazs 2009.08.29 21:47:56
@Rocko-: Igazad van, én sem ítélem el mindig a bliccelést, de valahogy (akit ismerek) és szegény bizony becsületesen fizet - egy pénznyelőbe. De aki azon sír, hogy többszázezret adózik havonta és nem vesz bérletet (magának vagy a gyerekének), annak szerintem a kurva anyját.
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Egy éve fizettem elő a Vodafone korlátlan internet-csomagjára (igen, ki van emelve, azon van a hangsúly). A szerződésben az állt, hogy bármennyit netezhetek, nincs lassítás, plusz költség, stb. csak ne torrentezzek, ne használjak fájlcserélőket. (Ez minősült extrém…..
Egyszerűen nevetséges, ami a Madonna koncert körül történik, mégsem tudok rajta nevetni, inkább sírnék, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk. Ismert, hogy a koncertet a Puskás Stadionban rendeznék, de az MLSZ félti a gyepet, ezért nem engedik Madonnát ott koncertezni.Augusztus 22-én…..
andrazs 2009.08.08 21:56:48
"Egy olvasónk érdeklődött afelől – amit bizonyára sokan észrevettek –, hogy valóban eltűntek-e a galambok Győr belvárosából. A válaszunk határozottan: igen." - ilyen mókás stílusú mondatokkal van tele a Kisalföld egész cikke, melynek azonban a tartalma…..
andrazs 2009.08.08 19:24:07
@bloodmn: Majd kizárnak az airsoft szövetségből, mert állatra tilos :P De ezt én jó ötletnek tartom, lehet veszek egy puskát...
Igaz-e, hogy ha kávét kérünk szódával a zserbó cukrászdában, vagy fordítva tesszük le a villát evés után, akkor idősebb hölgyek vezetnek be minket egy szobába, akikkel játszani kell és ezért még fizetnek is? Sokakat érdekel a pénzszerzési lehetőség, a neten fórumok…..
Miért kell egy kapucínerért 810, és kávéért 840 forintot fizetni? –Olvasónk levelében talán ez az egyik legfontosabb kérdés. Értem, hogy aki nem hoz magával enni és innivalót, az fizessen többet, na de nyolcszoros árat? Tisztelt MÁV-figyelő!   Ma olvastam egy…..
andrazs 2009.08.08 18:22:08
OFF
@Ákibard!: "1) Attól, hogy nagy "blogger" (hoppá mlyen leírva) vagy még nem nagy újságíró, az FN sem tesz azzá. "

Ez a "blogger" nem ír le olyanokat, mint némelyik újságírónak nevezett megélhetési hazudozó. Ha nem tetszik a blog, ne olvasd, vagy csináld meg az antimávfigyelőt, ahol minden a Te akaratod és ízlésed szerint lehet :)

ON
@fdavid: Pontosan. Rendezvényen kürtőskalács 800 Ft volt, kínálták, köszöntük nem. Ekkor jöttek, hogy kettőt egy áráért??
sketchup render Raktár 2009.07.31 11:57:00
Éjjel: ..
andrazs 2009.07.31 19:42:55
ja
sketchup render WC 2009.07.31 18:59:50
Olvasónk felháborodott azon, hogy a MÁV késés esetén a pótjegy árát nem, csak az olcsóbb helyjegyét fizeti vissza. Bár a probléma nem új, szerintem igaza van. Ha a cég plusz pénzt fizetett vele, amiért cserébe emelt szintű szolgáltatást ígér, akkor teljesítsen. Ha pedig nem…..