Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesét nekem

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A prostitúciónak könyvtárnyi szociológiai és történelmi szakirodalma van. Ezek a művek elsősorban a prostituáltak helyzetére, a társadalomban elfoglalt helyükre és a prostitúció és a bűnözés kapcsolatára koncentrálnak. Jóval kevesebb szó esik a szolgáltatásokat igénybevevők szerepéről motivációiról…..
mesét nekem 2016.07.19 08:03:33
@VivienChristin: de sexelek csak keveset. Heti egy bőven elég. Es az a sok nyaggatas.. tiszta terror:) Tudom tudom milyen gaz ez a mai világban, mikor minden a sex körül forog, mindenki kekszi, mindenki kefel jobbra balra..:) Nekem sose volt központban a sex. Ez van. Lehet asexualis vagyok , sokat olvastam mostanában a témáról, de persze az is lehet csak vele unom. Es valaki írta ( valamelyik okos) :) fentebb, hogy ez nem megbeszélés kérdése, hat szerintem sem. Ez van. Elobb utobb mindenkinél bekövetkezik es aztán jön a válás stb.
mesét nekem 2016.07.19 08:21:40
@VivienChristin: szerető szerető.... annak meg nem all fel :)))) Mi nem fogunk elválni, mert nem. Lassan húsz eve egyutt vagyunk, es sok mindenen átmentünk. Felvetődött mar persze tobbszor is, de mégsem lett belole semmi. Amugy biztos hogy mással élveznem jobban, de mivel nem központi kérdés nálam a sex, nem is keresgelek, csak ha valaki nagyon nyomul, mint ez a múltkori ....
mesét nekem 2016.07.19 08:44:44
@Gour: oltozkodok en azzal nincs baj:))) különben igy a harmincas évek vege fele araszolva sokkal többen néznek meg mint huszonévesen . Huszonéves koromban a kutya nem nézett ram ( csak a férjem:)))))) es észrevettem mióta a harmincotot átléptem sokkal jobban figyelnek ram a pasik. jo hat nyitott szemmel járok, igazad van, az elet szép:)
  Kérdezi a kolléganő a munkahelyen, egy ismeretlen kismama a buszon, a nőgyógyász a rákszűrésen és egy régi „kedves" ismerős a kávézóban. Először is: Tessék? Másodszor pedig: Márminthogy TESSÉK??? Persze először én is csak pislogok, mint hal a szatyorban, aztán amikor már nem,…..