Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsencike

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zord idők Tarlós vagy, Pisti! 2016.09.29 10:33:25
Tarlós István, Budapest Főpolgármestere szerint, Horváth Csaba szocialista politikus  „intelligencia­ kvóciense nagyjából egyenértékű egy rinocéroszéval”. Azt is megtudhattuk a híradásokból , hogy Horváth Csabának esélye sincs érdemi eredményt elérnie az általa kezdeményezett vitanapról, és…..
Látják ezt a szép, rendezett, letisztult konyhát? Na, hát NIkié egész biztosan nem így néz ki, pedig ikeás elemekből ikeás kollégák lemérése után gyártva, ikeás szakik rakták össze. Kedves Homár! A történetem tavaly tavasszal kezdődött, amikor is úgy döntöttem, hogy az IKEAból szerzem be az új…..
Zsencike 2016.09.25 09:38:28
@Terézágyú: Szívemből szóltál . Föláll a szőr a hátamon ettől a mondatszerkesztéstől. Pedig nem is tudtam az eredetét.
Mindegy, hogy sziget, vagy fal melletti munkalap, a legszembetűnőbb felület a konyhában a konyhapult. Szépnek és strapabírónak kell lennie. Ha az előző munkalap már elhasználódott, bátran cseréljük le! Egy új szín, vagy anyag alkalmazása teljesen új köntösbe öltöztetheti a főzőbirodalmunkat. Ha…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Címzett   Segítséget kérnék. Olvastam utána már és tisztába vagyok azzal, hogy ezek a dolgok amiket leírok jogellenesek pusztán megerősítést szeretnék kapni. Szóval az én…..
Zokogott Várkonyi Andrea, mikor kiderült, hogy Marsi Anikó jön a helyére a Tények című hírműsor vezetésére, ami az utóbbi években azért már nem annyira volt hírműsornak tekinthető. Várkonyi állítólag a büfében sírta el magát, legalábbis a Blikk szerint. Állítólag azon akadt ki, hogy nem közölték…..
Sokan nem tudják, de most van a rántott csirke szezonja. Azért még biztosan vagyunk jónéhányan, akik emlékeznek arra, amikor egy tavaszi vagy kora nyári vasárnapi ebéd gyanánt anyánk vagy nagyanyánk elénk tette a frissen vágott, gyenge, rántanivaló csirkéből készült rántott csirkét. Például egy…..
Ahogy ott állt és mondta a magáét, látszódott rajta, hogy tisztában van vele, hogy ő most munkaidőben, elkésve dohányzik és beszélget magánjellegű dolgokról, de ő ezt következmények nélkül megteheti. Sziasztok!   Én valójában érdeklődni szeretnék, hátha az olvasók…..
Zsencike 2015.02.02 15:41:57
@Tempus.Anh:
Már megint a posztoló a hibás, maga ezzel szórakozik, csak legyen aki elolvassa. Én csak segítek a tudása bővítésében: az utolsó mondata helyesen így lenne írva: CUI PRODEST?
(Kinek az érdeke?) A "Qui" az pl franciául "ki"-t jelent, latinul semmit.
Zsencike 2015.02.02 19:14:13
@Dorrog Zultan: Mazochista vagyok.
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Nem létezik olyan konyha, ami elég nagy lenne. Ezt csak azok a nők érthetik meg, akik próbáltak már tökéletesen berendezni egy konyhát, de valami mindig gondot okozott. Nem fér el a hűtő? Nincs hely a turmixgépnek és a mákdarálónak? Lássuk, hogyan lehet takarékoskodni a hellyel.A…..
Kiapadhatatlan mélységű "Vagy mégsem" rovatunkkal jelentkezünk ismét, és ezúttal thaibox rúgást (pl. Tae Chiang) a kártevő terjesztőknek is lehetne az alcíme a mai posztnak, amely hasonlít a korábbi, ismert szervezetek nevében küldött spamekhez, ezúttal a PayPal nevével éltek…..
Peruban az is rettenetesen szimpatikus volt, hogy nem egy sok órán át készülő, rengeteg egzotikus alapanyagot és technológiát vagy eszközt igénylő étel a legnépszerűbb fogásuk, hanem egy percek alatt főzés nélkül elkészülő teljesen egyszerű étel, a ceviche (ejtsd: szevicse,…..
UTOLSÓ VACSORA - Tudták, hogy a májkrém eredendően tartalmazhat tejfehérjét? Mi sem, legalábbis biztos az utolsók közt jutott volna eszünkbe egy rúd májast okolni esetleges laktóz-intoleranciára utaló tünetekért. Meg is rökönyödtünk, mikor a sarki közértben reggelire…..
Miután az új lakás tulajdonos pár a szobák falait megszabadította a régi tapétától és kifestették a saját ízlésük szerint, a két szoba közül a kisebb padlóját vették szemügyre. A szobában eléggé megkopott szőnyegpadló volt, amitől mindenképpen szerettek volna rövid…..
A 2. világháború egyik leghíresebb hadművelete - sőt, az egész hadtörténet egyik legizgalmasabb eseménye 69 éve történt. Június 6-án még ma is, minden évben sok ezren zarándokolnak el azokhoz a francia partokhoz, ahol a szövetséges csapatok partra szálltak a náci Németország…..
A nagy kedvencem a szilvás- és/vagy barackos gombóc, de esetenként egyszer-egyszer becsúszik a nutellás-gombóc is. Hétvégén kinéztünk a nagymarosi piacra és csodaszép szilvát tudtunk venni. Ennek az ok-okozati következménye pedig az lett, hogy kötelező volt szilvásgombócot…..
Korábbi posztunkban olvasónk, a leendő apa azon bukott ki, hogy a Péterfy kórházban ingyen, OEP-finanszírozásban nem mehetett be az ultrahangra a feleségével, 9900-ért viszont igen. Az érintett - aki ezt a kommentek közé már megírta - itt válaszol: Tisztelt Homár, mint…..
Zsencike 2013.04.30 20:51:39
Agyhalott, alulképzett, balfasz, barom, baromarcú, bugris, bunkó, buta, butuska, debil, dilettáns, hülyegyerek, idióta, írni nem tudó, kritikán aluli, kókler, kultúrbarbár, nyelvüket nem tudó, ostoba, otromba, paraszt, primitív, prosztó, seggfej, szánalmas, tahó, tróger, tudatlan…..
A lakás a Pierre luxushotel felső három szintjét foglalja el és körülbelül 120 millió dollárt ér. Tulajdonosa sem volt akárki: az a bróker, aki 1987-ben megjósolta a New York-i tőzsde összeomlását. Martin Zweig élete nagy pillanata 1987 októberében jött el. Ekkor ugyanis egy…..
Zsencike 2013.03.21 13:52:11
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..