Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csónakos_Eszti

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszi nagyhalas, nagy csalis csukázásnak különös varázsa van. A természet már a télre készül, de még őriz valamit a nyár bájából. A reggelek már csípősek, a nap sugarai azonban még megmelengetik a testet és a lelket is. A nyár még ott rezeg a sárguló levelek közt, de a szálló ökörnyál…..
Régi vágyam volt a Fox Rage termékeinek szisztematikus tesztelése. Nekem, megrögzött pergetőnek is jól látható volt, hogy a pontyos vonalon a Fox az egyik legnagyobb névvé, trendformáló, vezető márkává nőtte ki magát. A cég – mint oly sok békéshalas márka – új piacot nyitott a pergető szegmensben,…..
Csónakos_Eszti 2021.10.13 21:50:32
@Halfdane: köszi a választ!
Várjuk a beszámolókat - meg közben kicsit irigykedem is, az idei év napszámban és élményanyagban nekem elég visszafogottra sikerült. Na de majd jövőre :)
Fish&Dirt Taposóaknák a Dunán 2021.01.30 11:34:25
Novemberben megfogtam életem legnagyobb süllőjét, aztán január 5-én az év első pecáján 6 csukát fogtam legyezve, belly boat-ból a kedvenc csatornámon. Aztán jött január 6-a és a taposóaknák a Dunán.    Január 6-án az előző napi csukázás hatása alatt, vidáman és lazán készülődtem az aznapi dunai…..
Csónakos_Eszti 2021.02.10 19:56:58
@Fischfucker: ezt a célját tényleg betöltötte, meg többet is. Ha valaki végigrágja magát a bejegyzéseken, komoly ízelítőt kap abból, miért érdemes félre tenni a feeder botokat:)
Viszont se insta, se FB, de ha egyszer Márián látlak majd rádköszönök egy Xzoga feliratú csónakból és átbeszéljük a makro kontra nimfa témát:) (Az előző csónakon volt Eszti felirat, innen a nicknév). Sok sikert, remélem mielőbb kézbe kapod az engedélyed!
Csónakos_Eszti 2021.02.10 22:41:04
Csónakos_Eszti 2021.02.10 19:37:48
@Fischfucker: Az utolsó mondat nagyon elszomorít:( tartom amit 2 éve is írtam, én legalább 50%-ban ennek a blognak köszönhetően lettem pergető horgász. Ez a kb 100 bejegyzés egy sokkal szebb zárást érdemel, mint egy idióta helyzet miatt elvett engedély és az alatta összegyűlt kommentek.
Van az úgy, hogy az embert elkapja valami bizsergető érzés, valami kivételes izgalom. Ritkán jön az ilyesmi és mindig emlékezetes. Felkavar és maga alá temet. Megkínoz és felemel. A tisztítótűzbe vet, de a mennyországba vezet. Jó esetben... De hát ilyen ez a szerelem...  Vészterhes időkben…..
Több ígéretet is tettem a facebookon, most váltom be az elsőt. Fogtam egy 61 centis sebes pisztrángot a Steyr-en Ausztriában, ami eleve hihetetlen, de ha megnézed a videot, akkor látni fogod, hogy ez pont az a harc volt, amit nem mi, horgászok szoktunk nyerni. Azért sem, mert egyedül voltam, nem…..
                          Találkoztam az elvarázsolt békakirállyal, aki azt mondta, ha nem tűzöm horogra, mint harcsa-csalit, akkor egyrészt nem jelent fel az…..
Egyszerű kis cím ez. De elmondja a lényeget. Hosszú, keservesen halmentes időszakot zártam ma le nem egy, hanem négy balinnal, a negyedik, életem legnagyobbja volt. Csapjunk bele!   Röviden a szenvedésről: Novemberben voltam legyezni, ott volt utoljára hal a kezemben. És még azt sem mondhatnám,…..
Fish&Dirt 55 2016.09.05 13:21:21
Sok süllőt fogtam Balatonon, de soha nem fogtam még másfél kiló felettit. Balatonmárián nem. Aztán most pénteken átmentünk Gyenesdiásra Petihez, hogy ez a helyzet megváltozzon. Miután poszt lett belőle kitalálható, hogy mi is történt... Elég elmebeteg körülmények között zajlott le ez a túra.…..
Csónakos_Eszti 2016.09.05 19:06:44
@Fischfucker: koszi, akkor keresem oket tovabb. elso eves csonakos vagyok,szoknom kell meg a mufajt:) meg ezt a boszme sok arvaszunyogot, en meg ilyet nem lattam mint ezen a hetvegen...Gorbuljon!
Csónakos_Eszti 2016.09.05 19:28:35
@Fischfucker: azaz:) a poen, hogy a csajom x ev utan eloszor mondta: "Kimegyek veled este a molora amig horgaszol". 2,5 perc mulva a komuvesek is elore koszontek neki, olyan karomkodasok kozepette tavozott:)