Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gumi Cuki

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben egyre többet hallani az okosotthon eszközökről, automatizálásról. A technika már odáig fejlődött, hogy már nem csak a telefonunk nyomogatásával indíthatunk el egy-egy funkciót, hanem egész program sorozatotokat tervezhetünk meg előre időzítve, vagy napi rutinjainknak, szokásainknak…..
…vagy cukorbeteg, glutén érzékeny, esetleg rátérnék a paleo diétára… Mostanában sokat gondolkodtam azon, hogyha úgy hozná az élet, hogy egészségügyi okokból vagy saját döntésből le kéne mondanom a jelenleg nem éppen visszafogott táplálkozási életmódomról, hogyan élném túl a rám váró (remélhetőleg…..
Recept: 1 réteg maci 1 réteg szivecske 1 réteg töltött szeder 1 réteg cápa 1 réteg béka 1 újabb réteg maci Öntsük fel vodkával addig, amíg el nem lepi a macikat. Tegyük a hűtőbe 1 napra legalább, majd vigyük egy nagy társaságba és üssünk ki vele mindenkit. Megjegyzés: ügyeljünk hogy a macik…..
Gumi Cuki blog Egy eltűnt kedvenc 2016.07.16 16:43:49
Már több hónapja hogy az utolsó darab új-zélandi gumicukor is odaveszett. Pontosan emlékszem, egy komor, még tavaszi nap volt, amikor épp a szakdolgozatom felett görnyedtem, és egész komoly égési sérülések jelentkeztek rajtam a már a körmömre égett gyertya miatt. A nem elhanyagolható méretű…..
Gumi Cuki blog My happy SWEET 26 2016.07.16 16:18:19
Már jó rég néztem tévét, de utolsó emlékeim közé tartozik, hogy volt ez a műsor, az elkényeztetett kiscsajok szolid babazsúrjáról, Porchével meg Justin Bieberrel meglepetésként. Na nekem a gumimaci torta volt a Justin Bieber, (amely a facebookomon beállított profilkép alapján készült el) és még nem…..
Ezen a szomorú esős napon úgy döntöttem nem várok tovább, és letesztelem a már több mint 2 hete megkapott, szintén német származású Maja gumicukromat. Ezt is köszönöm Tájminak, az én legjobb barátnőmnek. Biztos sokaknak hihetetlennek tűnik, hogy ennyi ideig nem nyúltam hozzá, és nyilván felmerül,…..
Az utóbbi napokban sikerült hozzá jutnom ehhez a nagyon is frappáns formájú, Németországból származó gumicukorhoz. Köszönöm szépen Tájmi! :) Mint már sokszor elmondtam azoknak, akik tanácsot kérnek tőlem gumicukor vásárlásban, érdemes német gyártmányú termékeket vásárolni. Sokkal intenzívebb az…..
Pizzás gumicukor értékelés 9/10 Bár általában a "túldizájnolt" gumicukrok íze messze elmarad az elvárttól, ez most abszolút nem volt elmondható. Már a kibontás pillanatában megcsapott a nagyon finom gyümölcsös-vaníliás illat, ami az ízvilágban is intenzíven visszaköszönt, némi savanykás utóízzel…..