Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szegvari Kálmán

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában, amikor ráérek, magyar cikkeket olvasok és új szavakat tanulok ezekból.Tegnap is egyet olvastam, és aztán egy negativ veleményet hagytam ott. Ma reggel mentem vissza az oldalra, és azt találtam, hogy valaki gonoszan irt vissza nekem.Nem akartam vele foglalkozni, ezért nem is irtam…..
Szegvari Kálmán 2019.01.02 11:44:16
Kedves Hako.
Nagyon tetszenek a blog bejegyzéseid. Szeretem ha egy külföldi szemével látni hazámat népemet.
Nekem is ázsiai feleségem van ,igaz korábban magyar volt hosszú éveken át
Több hónapon át éltem Viét Nám Sai Gon városban. Benne élni más mint turistaként látni. A kinti családban van japán mérnök Ö elvált és ott dolgozva megismertem a család helyi lány tagját és vele él van kis gyerek is. Neki papíron létezik japán Osaka városban feleség és nagy lánya , de anyagi okok miatt nem váltak el.
Ő azt mondta hogy itt jobban érzi magát mint Japán. Sajnálom hogy nyelvi okok miatt csak keveset tudunk beszélgetni, de az igaz a japán ember az idegenben is próbálja őrizni a Japán szokásokat :)
nekem Japán évekkel ezelőtt tetszett meg és szeretnék is majd kijutni.
Sok videó vagy számítógépes oldalakon próbálok sok mindent megtudni a Japán emberekről.
Így találtam rá a te blogodra is és megpróbállak követni úgy hogy írjál bátran és érezd magad jól itt az országunkban. ÉN politikailag nem szólok hozzá se a magyar sem a japán dolgokhoz.
Én is tapasztaltam leírások alapján a japán ember nagyon zárt körülmények között él van a család és a munka hely. Ahogyan írtad akiket ismer azzal udvarias a többi idegen más világ.Számára azokkal szembe nincs udvariság ,segítség. A magyar talán barátságosabb nép, de paraszt bunkó minden nemzetben él. Persze nem kell mindenki nyakába borulás, ölelgetés. Nyilván szivessen megölelnék egy japán turista lányt mert szép kedvesen mosolyog, de nem biztos , hogy örülne neki bizalmaskodásnak venné. :)
Szóval írjál és hadd ismerjük meg a cikkeid alapján a két népet
Szerbusz további szép vidám életet közöttünk és családod körében. :)