Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ravanelli

0 bejegyzést írt és 762 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi hivatalos bejelentés után a Tuttosport ma több részletet osztott meg Nicolò Fagioli vallomásából, amiket a játékos az ügyészségnél tett. „A végén már alig aludtam éjszaka. Ahogy telt az idő, annál inkább zavart az adósságom. Egyre csak nőtt az adósság, én pedig azért játszottam egyre…..
Ravanelli 2023.10.19 10:59:47
@kidelpiero: végre valaki úgy látja a dolgot, mint én. Ja, és Tonali a főbűnös, ő vitte szegény gyereket a rosszba. Minkottsevótunk, belekevertek...
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Jude Bellinghamért a Juventus is versenyben volt, ám az angol szupertehetséget végül a Borussia Dortmund szerezte meg, és több eredményes szezon után most már a Real Madridnál csillogtatja tudását. A milánói napilap szerint a játékos családjával…..
Az Ajaxtól egykor nagy reményekkel, csillagászati átigazolási díj mellett a Juventushoz érkező Matthijs de Ligt a Voetbalzone.nl számára adott nyilatkozat során beszélt a klubváltásról, amely révén a holland védő Torinóból a Bayern Münchenhez igazolt. "A Bayernt kiejtette a Bajnokok Ligájából a…..
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
Ravanelli 2023.10.05 12:28:32
Ravanelli 2023.10.05 12:30:11
A Juventus két meglehetősen visszafogott és ötlettelen teljesítményt nyújtó csapat összecsapásán döntetlenre végzett az Atalanta otthonában, a torinói játékosok így egy ponttal térhetnek haza Bergamóból. "Mindig három pontért játszunk, a döntetlen két elveszített pontot jelent, de végül így…..
A La Gazzetta dello Sport bővebben írt Paul Pogba helyzetéről, mivel várhatóan holnap lesz eredménye a megismételt doppingtesztnek. Pozitív eredmény esetén a játékos maximum négyéves eltiltásban részesülhet, ami Paul Pogba és a Juventus útjainak az elválását eredményezné. A klubot nem érné…..
Giovanni Albanese érdekes információt osztott meg Weston McKennie kapcsán, akiről Cristiano Giuntoli kijelentette, hogy nem került kereten kívülre. Az újságíró szerint az amerikai játékosra azért számít a Juventus, mivel Paul Pogba nem áll még készen a visszatérésre. Nicola Balice értesülései…..
Ravanelli 2023.07.22 12:44:19
@SuperTrezi: nem. Viszont 8 milliót keres a lelátón ücsörgéssel is.
Ravanelli 2023.07.22 12:45:31
@Lanzafame: örüljünk, hogy ez már nem a mi problèmànk lesz!
Romeo Agresti vasárnap este beszámolt Paul Pogba Dzsiddában tett látogatásáról, és helyi beszámolók szerint a játékos megtekintette az Al-Ittihad létesítményét. Az olasz újságíró összesen 100 millió eurós bérről beszél hároméves szerződés keretében, és cikkében megemlíti, hogy ez az érdeklődés…..
Ravanelli 2023.07.10 12:28:53
A Juventusnál az aktuális vezetőség a jövőre készül, ennek jeleként 2027 nyaráig érvényes szerződéshosszabbítást kapott Dean Huijsen, s az ugyancsak 18 éves Joseph Nonge szerződését 2026-ig hosszabbította meg a klub. Giovanni Albanese értesülései szerint a klub a védősor megerősítését is tervezi, a…..
Több forrás szerint tegnap egyeztetés történt Massimiliano Allegri és a Juventus vezetőségét képviselő Giovanni Manna között. Gianluca Di Marzio több értesülést is megosztott ezzel kapcsolatban, először is azt, hogy a klub és az edző egységes álláspontot képvisel a folytatás tekintetében, a…..
Ma reggel több forrás is szaúd-arábiai ajánlatról számolt be, melynek célszemélye Massimiliano Allegri. A La Gazzetta dello Sport szerint rendkívüli ajánlatra számíthat a mester Szaúd-Arábiából, a felek között Monte Carlóban találkozó várható 24-48 órán belül. A milánói lap szerint a mesternek az…..
Nicolò Schira tegnap este megosztotta értesüléseit több játékossal kapcsolatban, akik nagyrészt visszatérő nevek az elmúlt évekből. Az egyik ilyen név Sergej Milinković-Savić, akit szívesen leigazolna a Juventus, valamint az Inter és a Milan is. A fővárosi klub elnöke 40 millió eurót kér a…..
Romeo Agresti értesülései szerint a Juventusra átmeneti év vár, mivel a Bajnokok Ligájában szereplés nélkül a Juventusnak meg kell takarítania 120-130 millió eurót. Ángel Di María távozott, Leandro Paredes visszatért a PSG-hez, Adrien Rabiot is közel áll a távozáshoz, Arkadiusz Miliket pedig nem…..
A Sky Sport beszámolója szerint a Juventus folyamatos kapcsolatban van Alex Sandro képviselőivel a brazil futballista szerződésének a felbontása kapcsán, bár az automatikusan egy évvel meghosszabbodott az idei pályára lépések száma nyomán. A brazil játékos iránt érdeklődést mutat a Galatasaray, és…..
A Juventus az Udinese otthonában zárta a szezont, s ugyan Federico Chiesa találatának köszönhetően megszerezte mind a három pontot, mivel sem az Atalanta, sem az AS Roma nem hibázott, jövőre csak a Konferencia Ligában próbálhat szerencsét, amennyiben az UEFA nem dönt másként. "A szurkolók még ma…..
A német Sky Sport szerint Dušan Vlahović komolyan felmerült a Bayern Münchennél, Thomas Tuchel nagyon szeretné megszerezni a fiatal centert. A klubhoz ezer szállal kötődő Karl-Heinz Rummenigge kiváló kapcsolatokat ápol a Juventusszal, ám a Bayern nem hajlandó 80 millió eurót fizetni a szerb…..
A TuttoMercatoWeb értesülései szerint Adrien Rabiot arról tájékoztatta a Juventus vezetőségét, hogy nyáron elhagyja a klubot, nem kívánja meghosszabbítani a lejáró szerződését. Mauricio Pochettinót a minap bejelentette a Chelsea, az argentin mester pedig már a jövőt tervezi a londoni kékeknél, és…..
Romeo Agresti számos témában megosztotta értesüléseit a Juventus szurkolóival, és a jól értesült újságíró szerint Dušan Vlahović távozása lehetséges forgatókönyv, a csatárért a legnagyobb érdeklődést a Bayern München mutatja. Mindazonáltal még nem érkezett ajánlat a csatárért. A Juventus…..
Ravanelli 2023.06.01 08:49:58
A Juventus az Empolihoz látogatott hétfő este, ám a kezdés előtt pár perccel a bíróság ítéletet hirdetett a tőkenyereségek ügyében, és tízpontos levonást ítélt meg a Juventus által gyűjtött 69 pontból. A mérkőzés a Juventus helyzeteivel kezdődött, ám a játékvezető a hazai csapat első helyzeténél…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
Ravanelli 2023.05.18 23:58:30
@Ravanelli: a nálunk klasszissal jobb Realt tegnap konkrétan hülyére verték. Na, az a gáz. Százhuszonvalahány perces küzdelemben egy góllal kikapni...ez a sport.
Ravanelli 2023.05.19 00:04:41
@cd1: ha ezzel az edzővel kezdik a szezont, benne lennének az első négyben. Kifejezett EL specialisták. Én 1984 óta vagyok Juventino, nyilván látom, hogy nem jó a csapat. De a mai teljesítmény miatt nem hiszem, hogy szégyenkezni kéne.
A Juventus célja az maradt az olasz bajnokság jelenlegi szezonjában, hogy az utolsó négy fordulóban annyi pontot gyűjtsön, amennyi elegendő lesz ahhoz, hogy a csapat biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A mostani forduló ideális lehet arra. hogy a zebramezesek fontos lépést…..
A La Gazzetta dello Sport szombati nyomtatott számában a lap arról ír, hogy Dušan Vlahović elégedetlen a formájával, és az Öreg Hölgynek a szezon végén nem lesz más választása, mint a BL-ből való kimaradás ellensúlyozására értékesíteni a fiatal csatárt. A Juventus papíron még BL-helyen van a…..
Az Udinese elleni döntetlennel eldőlt, hogy a 2022-23-as idény bajnoka a Napoli, amely tavaszig egyértelműen teljesen kimagaslott a bajnokságból, majd kissé visszavett a tempóból, de bajnoki címe megkérdőjelezhetetlen. „Figyelembe véve mindazokat az elismeréseket, amelyekben részesültünk az elmúlt…..
Ravanelli 2023.05.05 10:45:10
Ravanelli 2023.05.06 15:55:45
@Lord Viktor: sokáig én is így gondoltam, de attól tartok, hogy szerte Európában a Juve nem számít nagycsapatnak. Nem csak a mindenkori teljesítménye miatt, hanem amúgy sem. A vacak ManU bezzeg nagycsapat is, sztárcsapat is, ismert is, csak éppen szarok:)
Ravanelli 2023.05.06 15:58:25
@venember83: afrikaiaktól mit várjunk? :) Egész Olaszhon-szerte nem nézik őket szarba se. Miközben a Juvénak egész sokan szurkolnak Délen. Pl.Palermóban.
A Juventus a bajnokságban nem hangolt a legmegfelelőbben a csütörtöki lisszaboni meccsre, hiszen a Sassuolo ellen 1-0-ra kikapott Massimiliano Allegri csapata, ám remélhetőleg nem fáradtak el túlságosan a srácok, így pedig a Sporting ellen kihozhatják magukból a maximumot. A Juventusnál keretbe…..
Ravanelli 2023.04.20 22:59:53
@LacaGLJuve: pályán belüli motivációs trénernek kiváló! Játékosnak sajnos nem:) Ügyetlen, viszont lassú.
Ravanelli 2023.04.20 23:24:56
@DelPiero2: pont ez jutott eszembe. Azt a posztot egy sokkal olcsóbb jàtèkos is megoldja. Akár még Milik is.
Ravanelli 2023.04.21 00:04:32
@Attilio79: sajnos ez finoman fogalmazva sem egy sztárcsapat...ráadásul a keret is igen rosszul van összeállítva.