Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Gyöngyi

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár sokan csak az úti cél könnyedebb és egyszerűbb megközelítésére használják a WAZE alkalmazást, sok hasznos funkció van beépítve az applikációba. Mindezt azért, hogy utazás közben a figyelem száz százalékosan a vezetésre koncentrálódjon és ne kelljen váltogatni a navigátor és a zenelejátszó…..
Miért készült egy külön felület a zenei tartalmaknak? A YouTube elmondása szerint a legnépszerűbb tartalmak a YouTube felületén azok a zenék. A különböző tartalomfelhasználásra vonatkozóan máshogy használja a YouTube-ot a gaming videót, a vlog videót és a zenei videót kedvelők tábora. A YouTube…..
Magyarországon is elérhetővé vált a YouTube Music és a YouTube Prémium szolgáltatás a napokban, amelyet egy szakmai YouTube party keretein belül jelentettek be a Google Magyarország képviselői május 14-én, este 19:00-kor.     Az alábbiakban szeretném nektek összefoglalni a YouTube Music…..
A YouTube zenei részlege folyamatos fejlesztéseken ment át az utóbbi időben, amelyek révén az előadók számára elérhető zenei felület sokkal hatékonyabban tudja kiszolgálni őket. Az egyik legnagyobb fejlesztés a Hivatalos Zenei Csatorna, amelyet folyamatosan vezet be a YouTube csapata a zenészek…..
  A közösségépítés tehát egy nagyon fontos elem az alkotó és a néző párhuzamában. Néző és néző között is vannak különbségek, hiszen van olyan, aki nemcsak szereti megnézni és meghallgatni a legújabb videót a kedvenc YouTuberétől, hanem - ha zenész videósról beszélünk - el is szeretne látogatni egy…..
Biztos sokan találkoztatok már a "Történetek" funkcióval a közösségi média platformok valamelyikén, és talán már ki is próbáltátok vagy akár folyamatosan használjátok is. A három nagy közösségi platformon – az Instagramon, a Facebookon és a Snapchaten – lehet jól ismert számotokra. Sokan szeretik és…..
Mi a „Csatornatagság”? A „Csatornatagság” nem más, mint a korábbi néven ismert „Szponzorálás” funkció új névváltozata és 2018. június 21-től lépett érvénybe. A névváltoztatás nyomán tehát az eddigi nézők „Szponzorként” való megnevezése is megváltozott és „Tagokká” vált.  Ahhoz, hogy valaki fizetős…..
Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy a többi régióban mikor lesz elérhető az új YouTube Music, akkor látogassatok el ide a linkre kattintva. Mi is pontosan a YouTube Music? Új zenei streaming szolgáltatás a YouTube háza táján. Egy újragondolt mobil app és egy vadonatúj asztali lejátszó - zenére…..
Ez év trendjeiről esett szó olyan nagy cégektől, előadóktól, mint a BBC NEWS, Digitas, Disney, ESPA, hulu, Twitter, VICE és a YouTube. A felsoroltak közül természetesen az utóbbi felületével kapcsolatos információk azok, amelyeket bemutatunk nektek. 1.8 milliárd bejelentkezett felhasználó a…..
A YouTube a 2018-as évet egy vadonatúj fejlesztéssel kezdi meg a zenei téren, mégpedig az új Hivatalos Előadói Csatorna bevezetésével. Ha igazán nagy zeneimádónak tartod magad, akkor tudhatod - az egyik legjobb dolog a YouTube-ban, hogy egy dal hivatalos verzióján felül számos más változatot is…..
A YouTube egy folyamatosan változó és fejlődő platform. A legutóbbi nagy fejlesztés a YouTube új kinézetével és az új belső változtatásokkal kapcsolatos, amelyről legutóbbi cikkünkben olvashatsz részletesebben. Most pedig az Alkotói stúdióját is megváltoztatta mind kinézetre mind funkcióra egyaránt.…..
TOP 10 Hazai YouTube BEAUTY Csatornák – 2016 Egy kis bevezető A YouTube, rövidítve YT, 2005-ben kezdte meg működését. Egy olyan videó megosztó webhelyről beszélhetünk, ahol manapság már több milliárd videó található meg és a tartalmak fajtáját tekintve a kisállatos videókon keresztül, a különféle…..