Regisztráció Blogot indítok
Adatok
planetfiction

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madafaka alternatív koncertre tévedt, nagy ijedtségében ezért elsüt két olyan hasonlatot, amitől az érintett zenekarok vérig fognak sértődni: Drogos zenét hallgattam a minap. Nem tudtam, hogy az lesz, de az lett. A Benczúr klubban esett meg az eset, és amelyik zenekar ezt a…..
planetfiction 2006.11.16 10:16:26
az a bizonyos "celluxvago" valoszinuleg egy e-bow volt:
en.wikipedia.org/wiki/E-bow
(a wikipedias felsorolasbol amugy The Edge kimaradt, pedig a "With or Without You" egy tipikus pelda az e-bow hangzasra)
Na a Jet zenéjét kizárólag reklámokban hallottam, és még úgy is nagyon untam már azt az egy riffet. A Pitchfork is nagyon lehúzta az előző albumukat, a mostani kritikájához viszont a szöveg helyett csak simán belinkelt egy önmagát látható élvezettel, vagy legalábbis…..
planetfiction 2006.10.03 16:17:44
ez a poszt egzisztencialista kerdeseket vet fel. profanul fogalmazva: mi a szarert is letezik ez a blog?
ketsegkivul, igazan otletes egy lemezkritika korunk lesterbangsetol(sic!), a pitchforktol - nade engem nem az erdekel, hogy 1) a pitchfork, ill. annak szerzoje keptelen akarmit is irni egy lemezrol (es hogy o mit tart viccesnek) 2) hogy ti (via bede) milyen ugyesen tudtok linkelni (hamar, akkor tessek rendesen a videot - persze az mar nem lenne olyan "eredeti"). az nem kritika, hogy "A" pitchforknak ez a velemenye, es akkor biztos szar. eltekintve attol, hogy az utobbi idoben a pitchfork kizarolag mindenfele *folkra (anti folk, freak folk, neo folk, mittudomen) bir elelvezni, es enyhen szolva is elitista - ez a kritika egy nulla. zero. 0. Engem az erdekelne, hogy ti mit gondoltok, es nem az, amit a pitchfork - azt elolvasom/megnezem ott.
Peldaul irhattatok volna arol, hogy ez a lemez mennyi baszakodas utan keszult el (egy-egy kidobott session Barbadosbol es Massachusettsbol), hogy a vegen LA-ben vettek fel, hogy a ronggya jatszott "Are you gonna be my girl" 4 millios lemezeladast hozott, hogy a zenekar szarrahuggya utotte magat, fetrengett a kokszban meg a piaban, elhittek magukrol, hogy sztarok (persze melyik ember nem csinalta volna, ha elotte evekig targoncas valami raktarban). aztan az elet elobb-utobb mindenkit utoler, a Cester testverparnak meghal a faterja, meg az egyuttesnek is volt egy-ket pillanata, amikor ugy gondoltak, talan most netovabb, hogy mgis zenelni kellene. arrol is olvastam volna meg itt, hogy ez a lemez mintha a Jet "Be here now"-ja lenne, hogy a cimado dal az oreg Cesternek van ajanlva, mellesleg a szam olyan, mint egy hatemeletes tejszinnel toltott torta, ami eppen osszeroggyanik, hogy a "Stan up" ugyanazzal a hajlakkal van befujva, mint a 80-as evek hair-metal zenekarai (csak a Jet ezt most tevedesbol a tokere fujta), hogy a "Come on come on" ocska stadionrock, szetfolyosra pialt Oasis rajongoknak, hogy a "Put your money where your mouth is" a legjobb esetben is egy jolsikerult tancdalfesztivalos AC/DC tribut-zenekar produkcioja, fejhangon eloadva. szoval, hogy a "Shine on", az igazabol megint egy "Are you gonna be my girl". Rockzene - csak annal is szarabb.

na, ezt szerettem volna itt nagyjabol olvasni. de ti inkabb linkeltek.
Mandel Róbert, aki eddig nem a korszerű eszközök iránti elfogultságáról volt híres (hány száz éves volt a legfiatalabb hangszere, ki tudja?) most tisztelgő koncertet rendezett az elektronikus hangszerek történelme számára, amit szombaton láthatnak majd a szerencsések, a…..
comment:com Kedd, este 2006.07.18 16:40:00
Ma nem lesz igazán semmi nézhető a tévében, menjen inkább mindenki kocsmába, vagy mittudomén, tegye be a lejátszóba a 24 egyik napját, és ülvöltse Jack Bauerrel kánonban, hogy WHO ARE YOU WORKING FOR? A matiné kínálatot ismét a Nagy vita vezeti fel, ma azt tudhatjuk meg, hogy…..