Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HuncutPasi

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen jártam erre. Egy picit gondolkoznom kelett és időm sem, kedvem sem volt a bejegyzésekhez.Látom azért van aki rendszeresen követte írásaimat. Ez örömmel ölt el és talán új bejegyzések írására késztet. Névtelenül az internet előnyeit élvezve, a "nem mondhatom el…..
Le vagyok törve! Eljött az a pillanat amitől mindíg is tartottam! Fél ember vagyok!Vége lett egy álomnak! Egy álomnak amit szivesen álmodtam. Vége lett mert nem vagyok elég erős. Mert félek  döntést hozni, és mert félek, a jövőtől! Az élet kegyetlen és mindenkinek van…..
Tehát megtörtént a nagy dolog! Szinte hihetetlen még most is visszagondolva. Nos mondanom sem kell, hogy mind a hárman ismétlést akartunk. Jó volt és érezni akartuk még ezt az érzést. Le sem írható, milyen érzés mikor három ember így ösztönösen, pajkosan szexuális játékba…..
Hát az biztos, hogy sok olyan ember van aki nem nő fel a "feladathoz"de az a lényeg, hogy legyünk körültekintőek... és óvatosak milyen személlyel is akarjuk megosztani ezt az örömöt.. mert nagyon mellé lehet nyúlni!!!!!Azt gondolod, hogy a harmadik fél (úúú.... jaa...…..
  Sokat gondolkodtam azon, hogy az elmúlt hétvégém cselekedetét most azonnal írjam ki magamból, vagy folytassam tovább a történetemet. Az első verziót tenném legszívesebben, mert olyasvalamit éltem át /mertem megtenni/, amiről még két hete sem gondoltam volna, hogy megteszem,…..
  Olyan családból származom, ahol soha nem volt szó szexről. Apám azt hajtogatta, hogy szűzen kell az oltár elé állnom. /Ebben mindig is kételkedtem./ Anyám „felvilágosításként” annyit mondott, hogy a szex a házasélet kénytelen velejárója, ahol a nőnek…..
A kérdésre a választ gyorsan megkapod, ha a kiemelt szövegrészeket olvasod át Kedves Olvasóm! De érdemes részletesebben is átolvasni! :) Tehát:Sokat gondolkoztam azon, hogy milyen „beharangozót” írjak a blog elejére, mert sok minden kavarog a fejemben. Fő témám…..
Sokat gondolkodtam, hogy folytassam e a Blogom. Meg kell mondjam komolyan fontolgattam, hogy abbahagyom és nem borzolom az emberek idegeit. Főleg azokét nem akik maguknak sem merik bevallani a bennük szunnyadó vágyakat és, vagy irigységből, vagy ki tudja mi okból, kioktatóan, vagy…..
Szóval ott hagytam abba, hogy irányba vettük azt a franciaágyat, mely már első pillantásra is hívogató volt. Miközben áthelyeztük székhelyünket a fekvőalkalmatosságra, vagy hogy úgy mondjam bja vágyaink kiélésének színhelyére gyönyörködtem a két formás női test…..
Valahol ott hagytam abba, hogy újdonsült barátnőnkkel az első, ismerkedő találka alkalmával, meghívást kaptunk a lakására.Eljött a nap és nagy izgalomban vártam a találkozást. Szeretőmmel -akit most már azt hiszem ideje névvel felruháznom az egyszerübb fogalmazás érdekében,…..
Most ugranék a történetemben egy kis időt! Többszöri együtt töltött csodálatos óra után új fejezetbe kezdtünk az én csodálatos szertőmmel.Miután mind a ketten rengeteg kiéletlen vággyal és a szexuális játszadozás iránti vonzalommal rendelkezünk új irányba tereltük…..
Szóval ott hagytam abba, hogy egymásnak estünk mint két fiatal, akik most ízlelgetik a szexualitás ízét:)Nos felmerült itt hozzászólásként a védekezés kérdése. Jogos kérdés és a válasz az hogy nem védekeztünk. Persze ehhez hozzátartozik, hogy meg volt a kölcsönös bizalom.…..
Nos! Ott hagytam abba, hogy megismerkedtem egy csodálatos lánnyal. Mint ahogy azt már említettem a kapcsolatunk elején tisztáztam, hogy én mit is keresek a neten és miért ismerkedem. Meglepődtem, mikor közölte velem, hogy ő is épp így gondolkozik. Éreztem, hogy ez valami csodálatos…..
Hát.... Eljött a pillanat, amikor úgy döntöttem kipróbálom az internet ezen lehetőségét. Arra gondoltam leírom a velem történteket és kiírom magamból a gondolataim. Hogy erre ki mennyire lesz vevő, vagy épp elutasító az idővel kiderül. Rólam annyit érdemes első körben…..