Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KezdőVállalkozó

59 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Bokros vs Bokros 2010.04.06 07:00:00
 Bokros Lajos február 7-én elmondott kampánynyitóján évértékelőjén a következőket mondta a munkahelyteremtésről: (az érdekes rész a videóban 1:22-től jön, ha minden igaz, akkor onnan indul magától) "Van, aki arról beszél, hogy az állam majd teremt 1 millió új…..
Kicsit elszámoltam magam, többet vállaltam, mint kellett volna. De hál istennek tanultam a hibámból. Megpróbálok kisebb földrajzi helyre fókuszálni, ami az online reklámot illeti. Eddig túl tág volt az egész, viszont megfelelő anyagi helyzet híján túlságosan szétszórodtak a…..
Aki unta a focit meg az esküvőket, az kap japánokat - bár ÁSÉS barátaink már megemlékeztek róluk a maguk sajátságos stílusukban, hogy tartsák meg jó szokásukat. Köszönet jár tomcseenak (modoros becenév?), aki szerintem sokakhoz hasonlóan egy önismereti tréning keretében adta…..
KezdőVállalkozó 2009.09.16 12:13:42
Három fronton támadom a netezőket. :) Google-én, Facebook-on és egy másik Social Network-ön. Két féle fizetési mód van: az elsőnél a klikkeknél kell fizetned, a másiknál pedig a megjelenések után. Hamarosan kifejtem a pozitívumokat és a negatívumokat ezeknek a reklámozási…..
A College Humor nevű videós blog készített egy montázst a filmtörténelem elmúlt száz évéről, méghozzá a vizuális effektusok aspektusából. Ebben a rövidfilmben megtekinthetjük, miképpen fejlődött a technika a mintegy bő száz év alatt a film világában. 26 filmből láthatunk…..
KezdőVállalkozó 2009.09.03 19:34:38
Elkészült a weblapom. Kénytelen voltam saját magam elkészíteni, mert MO-on senkire sem számíthat az ember, csak saját magára. :( Az elkövetkező napokban a viszontagságaimról fogok beszámolni, hogy hogyan próbálom meg bereklámozni az oldalamat szűkös anyagi forrásokból. :) Nem…..
Hamarosan visszatérek a nyári szünet után. :)..
A lófarkú pókerarc. Mintha egy himalájai expedicíó megfagyott tagjának arcát és Bud Spencer résnyire nyitott szemét ráoperálták volna egy ló fejére. Steven Seagal jól indult, a világon elsőként saját aikido dojot nyitott Japánban. Mivel Steven gyerekkora óta harcművészkedik…..
Emlékeztek még Fantomasra? A híres francia film sokakat megihletett: többek között a távoli Indiát. Ezért készülhetett el a hindu verzió, ahol Fantomas félig kilóg a maszkból és még kék is a feje. Valószínűleg ennek a filmnek köszönhetjük a Blue Man Groupot és ma délutáni…..
Mai autós üldözésünk egész érdekes darab: az éttermi asztalokkal felszerelt rali veteránautók csatáját láthatjuk. Azt mondjuk még mindig nem értem miért ül egy amerikai focista a hátsó ülésen. De nagyobb rejtély, hogy kb. 4:06-nál miért csinál a főhős egy artista szaltót…..
KezdőVállalkozó 2009.08.30 22:38:33
Ha nincsenek jó összeköttetéseid, akkor próbálkozzál meg a következőkkel: - kérdezzed meg a helyi könyvelőket, lehet, hogy van pár befektetéssel foglalkozó ügyfelük- keressél fel fejlesztési ügynökségeket- tudd meg ki csinált nagy üzletet a környékeden és ismerkedj…..
Az üzleti angyalok olyan emberek, akik az üzleti kockázatot vállalva hajlandóak pénzüket befektetni növekvő vállalkozásokba.1. Kapcsolatépítés - gyakran azok a legjobb angyalok, akikkel a helyi üzleti kapcsolatok ápolása során találkozol2. Internet - az interneten léteznek…..
Egy kezdő vállalkozó blogja Düh 2008.06.29 10:00:00
Jól megszívtam a mostani webszerkesztő brigáddal. :( Soha többet nem foguk velük dolgoztatni. :( Igy pénteken felkerestem egy másik céget és kértem tőlük ajánlatot. Előtte már megkerestem 2 másikat e-mailben. Az egyik kicsit húzós árakat mondott, az felejtős lesz most. De a…..
Ime pár tipp a google kereséssel kapcsolatban: Ha keresni szeretnél egy adott honlapon és azon az oldalon nincs vagy nem tökéletes a kereső rendszer, akkor ezt a google-val is megteheted: site:ujvallalkozo.blog.hu vállalkozás Ird be, hogy "site:" majd a honlap címét www nélkül…..
1. Te magad - ne feledd, minél többet fektetsz be saját vállalkozásodba, annál többet hajlamosak felajánlani mások is.2. Jelzálog - ez az egyik olcsó mondja a tőkeszerzésnek, ugyanakkor veszélyes is. Épp most érezzük saját bőrünkön a bankok okozta válságot.3. Szüleid -…..
Az üzleti tervből nem hagyhatod ki az előrejelzéseket. A cash flow előrejelzés az egyik legfontosabb tényező, hiszen kijelöli a pénzügyi célok megvalósításához vezető utat.1. Készpénz - mindig igyekezzél többet kölcsönözni vagy befektetni, mint amennyire az előrejelzés…..
- van, aki időszakos számszaki ellenőrzést végez- a számlák kiállítsa nem csúszik amiatt, hogy túlságosan elfoglalt vagy- a könyvelővel időt és vesződséget takarítasz meg- a könyvizsgáló kevesebbe kerül, ha egy könyvelő elvégezte az alapvető feladatokat- másra bízhatod…..
Reformer-e Gyurcsány Ferenc? Kemény kérdés, érdemes rajta elgondolkozni. Mindenesetre Lovász Attila szerint igen, ő ráadásul Dzurindával és Topolanekkel állítja egy sorba a leköszönő (?) magyar miniszterelnököt: Csehországban lemondott Topolánek kormányfő, miután a…..
KezdőVállalkozó 2009.04.01 00:05:15
Számos vállalkozó csak a munkájával van elfoglalva és soha nem érti, miért súrolja rendszeresen a bankszámlája a 0 forintot. Az alábbi 10 mutatószámra mindenféleképpen szükséged lesz a vállalkozásodban:1. Működési költségek - fix költségek, amiket akkor is ki kell…..
Ez a kis rövid videó remekül szemlélteti, hogy mikre képes az összefogás...
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
Megfelelő szolgáltatást nyújt-e a bankod? Keressél másik bankot, ha:- nehezen értesz szót banktisztviselővel- csökkent a vállalkozásod kockázata, de nem szüntették meg a jelzálogod- nem biztosítanak megfelelő minőségű netbank szolgáltatást- minden megbeszélésen újabb…..
Hacsak nem rendelkezel elegendő tőkével, kénytelen leszel kölcsönt felvenni. Az már más dolog, hogy ezt csak a legutolsó megoldásként ajánlom. Hiszen a mostani gazdasági válságot is a bankoknak (és a hülye embereknek) köszönhetjük. Szóval vissza a leendő vállalkozásunkhoz,…..
Hát sajnos engem is utolért a válság. 30 embert bocsájtottak el a cégtől a múlt héten és köztük sajnos engem is. De sebaj, egy esély az új kezdetre. Legalábbis az lenne, ha már elkészült volna a honlapon. Esküszöm fejbe fogom magam lőni. 6 hónapja várok arra, hogy…..
Úgy néz ki, hogy sikerült találnom egy új webmestert. De már nem szeretném elkiabálni, mert az előzővel nagyon ráfáztam. Mellette meg dolgozom, kénytelen voltam, mert kell a tőke. Remélem még egy jó ideig a cégnél maradhatok. :)..