Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atilla N.

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az, amiből ha túl sok van, ha túl kevés, egyiknek sem örülünk? NEM, nem a pénz! (Igen, a beltéri relatív páratartalomról van szó. Ha volt már gondod vele, olvasd végig és mindentudó leszel.) Amióta az emberiség elkezdte elzárni az otthonát a külvilágtól (egész jól haladunk ezzel, gondoljunk…..
Általában fantasztikus megrendelőink vannak. Jófejek, együttműködőek, tudják, mit akarnak, de hagyják magukat el-elcsábítani jó ötletekkel. Sőt, mindemellett maguk is tesznek abba energiát, hogy kialakuljon a vágyott végeredmény és igen, azt is tudják, hogy az igényes munka bizony pénzbe kerül. Azon…..
Az elmúlt években többször is megkerestek kétgyermekes családok, akik nem szívesen váltak volna meg szeretett lakásuktól, viszont a gyerekek külön szobát igényeltek. Ez általában 8-12 éves kor körül fogalmazódik meg a nagyobbik testvérben, aki szeretne egy kis privát zónát, és a tesó helyett a…..
Kétrészes cikksorozatunk első részében megnéztük, hogy mire vágyik az átlagos Airbnb-s vendég, és hogy mire kell odafigyelni a térérzet biztosításához, ha sikeresen akarjuk kiadni a lakást. A második részben arra figyelünk, hogy mit kell szem előtt tartani a berendezésnél. Lépcső/létraA…..
Ha rövid távú lakáskiadásba kezdesz, érdemes, sőt, ma már szükséges valami extrát nyújtani, hogy a te szálláshelyedet válasszák többen. Budapesten ugyanis több, mint 6000 (igen, jól olvastad, hatezer!) szálláshely működik az Airbnb szerint, tehát nem egyszerű kitűnni. És szerencsére a budapesti…..
Hogyan lehet maximalizálni a hasznot? Ezekkel a szavakkal érkezik rengeteg megkeresés a Menő lakás csapatához. A megrendelő venne egy lepukkant garzonlakást és felújítaná menőn, designosan és aztán irány az Airbnb meg a többi szállásportál, hogy meghódítsa új lakásával az ideérkező kulturált…..