Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greg The Ozorian

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Az év utolsó vendéges adása következik, amiben megint kipróbálunk valami újat - nevezzük mondjuk Checkpoint Retrográdnak. A Retro Gamer csinál olyat, hogy minden hónapban előveszik mik voltak a videojátékos hírek X évvel ezelőtt. Arra gondoltunk, hogy évente egyszer - év végén - podcastben is…..
Greg The Ozorian 2018.01.03 06:52:32
@Stöki: Hát maradjunk annyiban, hogy akkoriban vérre menő verseny ment a Guru és a Gamestar között, ki mit hoz le előbb (csak nálunk, csak most, világpremier), és hiába csúsztatta el a Guru a lapleadásának napját a Half Life 2 megjelenéséig, a Gamestar valahogy mégis már másfél héttel korábban hirdette büszkén az exkluzív HL2 "tesztjét".
  Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Greg The Ozorian 2017.05.21 00:32:49
@Laslo_: De durva hogy cirka húsz év után nekem is ez a táblázat jutott eszembe egyből, csak nekem nem volt időm elővakarni a sok száz magazin közül. Szóval köszi :)
Megjelent a Nintendo Vicc... akarom mondani, a Switch, és eléggé kritizálják a vasat is és a játékfelhozatalt is. Pedig a Nintendo korábban több nagyon jó konzolstartot is dobott, míg például a Sony rendre elég szar lineupot hozott össze mindegyik konzolja premierjére. De mennyire számít egyáltalán…..