Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mort7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németh Kristóf bokája bedagadt, otthon fekszik ágyban, párnák közt. Ez önmagában csak egy átlag bulvárhír lenne, még annál is kisebb jelentőségű, hogy milyen újévi fogadalmat tett Győzike.A vicc az, hogy Németh Kristóf a Barátok közt egyik szereplője, a sorozatnak pedig…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Eheti megawtf (a szimpla már volt korábban) az amerikai National Organization for Marriage homofób kampánya. Különösen megerőltető feladat eldönteni, hogy melyik betanított színész szövege érdemelne nagyobb nyaklevest: az a fapina, amelyik azt mondja, hogy a szabadságát elveszik…..
comment:com Ki az a Vadon János? 2008.09.26 11:42:00
Hamarosan indul az RTL celeebszopatós-szigetes valóságshow-ja, a Celeb vagyok, ments ki innen!, amit a szigetes/dzsungeles tapasztalatokkal rendelkező Balázs (A kísértés) és egy bizonyos Vadon János fog vezetni. Bevallom őszintén, Jánosunkra nem nagyon emlékeztem, így meggugliztam,…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..