Regisztráció Blogot indítok
Adatok
báró von csucsszky

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laza fél órás autóút után megérkeztünk a pozsonyi Majestic Music Club-hoz, szerencsére elég közel találtunk parkolót, de így is lemaradtunk az első bandáról a birminghami SHVPES-ról, nem mondom, hogy nem volt benne némi szándékosság… /Fotó: Bart Jansen/..
Hálátlan feladat, ha egy fesztiválról kell beszámolót írni mivel sok-sok ember kemény munkáját bírálja ilyenkor az ember és hiába a feszített tempó, a sok befektetett energia, az a bizonyos légy valahogy mindig jóllakik abból a bizonyos levesből. Persze nem csak negatívumokról…..
Ha még nem döntötted el, hogy mit kezdj a péntek estéddel akkor bátran ajánljuk az Alvin és a Mókusok holnapi koncertjét, amit a Barba Negra Track-ben tudtok csekkolni. Az est különlegessége, hogy idén lett 20 éves a banda második nagylemeze a Jópofa és a jubileum alkalmából…..
Új dallal hasít az amcsi Orange County-ból származó hardcore punk banda, a Stick To Your Guns. A The Never Ending Story címre keresztelt dalt a Pure Noise Records osztotta meg a neten, köszönjük! Első hallgatásra úgy gondolom elégedettek lesznek akik élik a dallamos, modern hardcore…..
RockStation Thy Art Is Rammstein 2016.08.17 12:00:00
Néhány napja belefutottam az Ausztrál deathcore nagymesterek a Thy Art Is Murder új nótájába, ami nem más mint a Rammstein Du Hast dalának újragondolása. Az eredeti feltöltés már nem érhető el, de néhány szemfüles forma újra elérhetővé tette. Nálam nem talált be, de egy…..
A nagyszerű és Magyarországon egyedülálló, közösségépítő kezdeményezés sikerein (333-an a Pantera könyvért) felbuzdulva Horváth "Pityesz" István és Dudich Ákos a Max Cavalera, Joel McIverrel közösen írt, My Bloody Roots From Sepultura To Soulfly And Beyond című életrajzi könyvét jelenteti meg…..
A várakozásnak hamarosan vége! A technikai káosz és a kísérletezés nagymesterei a The Dillinger Escape Plan október 16-án rászabadítja a világra hatodik nagylemezét Dissociation címmel. Addig is itt egy új nóta ízelítőként...
Hét hosszú év után újra pályán a montreáli deathcore banda, a Despised Icon! 2010-es feloszlásuk óta úgy tűnik folyamatosan zakatoltak a színfalak mögött az ördögi gépezet fogaskerekei, és keményen ment a riff gyártás, mert komoly dologgal állunk szemben. A Beast brutál témái méltó visszatérést…..
Bizonyára minden hazai black metal forma falat kaparva várta a Lord Ahriman vezette svéd Dark Funeral dicső feltámadását szimbolizáló, új Where Shadows Forever Reign címre fordított keresztelt, Century Media kiadónál gondozott kilenc számos lemezének ezév június eleji…..
Ha tele a púpod és unod már a nyarat, a napfényt, a bulikat a sok boldog mosolygó embert akkor ez a nap a tiéd! A Useless olyan alvilági black metal cuccot hozott ki amitől befagy a sztüx folyó, a szeráfok pedig fityiszt mutatnak. Kaptok ajcsiba egy szöveges videót a szeptemberben…..