Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gigi126

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos mindenkinél lapul még néhány szamárfüles Hajdú mosógép vagy Lehel hűtő kártya, pár porosodó, kutya által megrágott csúcs hotel, padláson kallódó sárga tízezres, szebb időket is megélt Dunakorzó telek, a kukának vélt, fém gyűszű bábu vagy éppen a kis schnauzer, amivel mindig a húgi akart…..
Szerdán végre eljött a nagy nap. Mint minden évben idén is több ezren várták az egyetemi ponthatárok kihirdetését, akár a Pont Ott bulikon együtt, akár otthon a gép előtt, remegő kézzel, ismétlődő entereket nyomogatva a Felvi.hu ablakára. Egy dolog közös volt. Este nyolckor az örök pesszimista, a…..
Gigi126 2018.07.29 23:09:21
@névtelen hozzászóló: Köszönöm szépen a korrekt és hozzáértő reakciót. Ezt a képzési területes keretszám osztás dolgot nem tudtam például.
Azt tudom, hogy nem tudnak a jelentkezők számáról, én ezt inkább valamilyen felvis informatikai manőverként képzeltem.
De nem is ez a lényeg sajnos a 30 minimum akárhogyan is szemléltem meredeknek tűnt.
Gigi126 2018.07.30 00:05:55
@Dr. Archivum Pál: Sok sikert kívánok! Biztosan menni fog a levelező, én úgy csináltam az elsőt. Nem olyan rémes, mint amilyennek tűnik.
Gigi126 2018.07.30 00:41:31
@Dr. Archivum Pál: Nekem is volt bőven pont. Ha rugalmas, vagy még ráadásul szakmabeli is a munkahely akkor semmi akadály. A tanulás munka mellett számomra hullámzó volt. Néha megerőltetőnek értékeltem, néha könnyednek. De visszagondolva megérte és kibírható volt. (Ezért is merném újra.)