Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medveavatar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ApexNews Vízzel áramot?! 2018.07.27 15:51:06
Ahogyan korábban ismertettük, a motor és a motorvezérlő is vízhűtéssel működik, vagy hát pontosabban folyadékhűtéssel, mert a víz önmagában kellően rossz hatással van a hűtőrendszerre a téli hidegben. Na de normális egy több mint 100V-os rendszert vízzel hűteni? Nem vezeti az az áramot?..
Szigorúan személyes politikai látásmódok következnek..
medveavatar 2018.04.07 13:53:32
Mivel (még) nem szavazok, ezért nincs egy annyira kiforrott véleményem, de:
Amit a Momentum youtubeos spamjéből és megnyilvánulásaiból láttam illetve leszűrtem, hogy ők igazából a mindent átható Fidesz-gyűlöletre húztak fel. Túl nagy karriert nem fognak befutni szerintem, nyilvánvalóan a "nagyonelégedetlen", csak a problémákat látó fiatalokra építenek. Ettől függetlenül kíváncsi leszek, hogy bejutnak-e, és ha igen, akkor fognak-e érdemi munkát végezni.
Az MSZP-t én sajnos minden porcikámmal elítélem, Kunhalmi Ágnesre csak egy uniformist kéne adni és tökéletes komisszárasszony (ezen a gondolatmeneten elindulva Baló György pedig a Kommunizmus Szelleme személyesen :D ) lehetne belőle. Szerintem egy generációváltás nem lesz elég...
A Jobbikot tartom talán a legmeghatározóbb ellenzéki pártnak, de szerintem egyedül nem kapnak elég szavazatot a kormányra kerüléshez. Emellett én sem feltétlenül bízom a "pálfordulásuk" során kijelölt irány teljes megtartásában. Jó a programjuk, az ifjúsági csoportuk révén a fiatalok nagy részét meg tudták szólítani. Majd kiderül mire lesznek képesek, de ha most nem is, '22-ben esélyesnek tartom őket.
DK... Gyurcsányt minimum zártosztályra, de inkább a Dunába, aztán egy koalíciós indulás az LMP-vel négy év múlva.
A Fidesz hatalmasat csökkent a szememben ezzel a Sorosozós f*ssággal, stobtáblákkal, 'ájjonmegamindenkivel. Ennek ellenére nem ítélem el a bevándorláspolitikájukat, én mondjuk nem éreztem magam biztonságban amikor ott éltek a keletinél (diákmunkán ott dolgoztam), erre ugye jön az érv hogy "de nem maradtak", igen mert elvitték őket buszokkal. De javítsatok ki ha tévedek, tényleg. Sajnos az oroszoktól nem csak a gázt vesszük át, hanem a szokásokat is, elkezdődött az oligarchásodás itt is.
Alig várom hogy ez az egész lemenjen, nagyon fárasztó és idegesítő az összes reklám, szórólap, telefonhívás, jehovatanúi ("egyközevéleménykutatástvégzünk..."), sorolhatnám.

Tudom hogy itthon nem túl rózsás a helyzet, de ha csak azt hangoztatjuk, hogy "itt már semmit se lehet tenni, szar az egész" akkor a végén majd el is hisszük ezt.
Idén lesz hetedik alkalommal, hogy veletek együtt végigblogolkodom a leghíresebb filmátadót. A recept ezúttal sem változik, brutál sebességben frissítgetem ezt a bejegyzést itten úgy 2 órától, remélem idén is minél többen lesztek jelen. Reklámszünetekben mindig átfutom amit ti is írtok és a…..