Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bierkamp

0 bejegyzést írt és 1441 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nappal ezelőtt arra gondoltam, és arra nézve fogalmaztam meg költői kérdést, vajon lehetséges-e, hogy Göncz Árpád temetése kizárólag Göncz Árpádról szóljon? Kérdésem, egyben kívánságom-óhajom meghallgattatott. Bár csak a Duna Televízió közvetítését követve…..
Ami ezen a héten Röszkén történt, az nagyon sok szempontból hasonlít ahhoz, ami 2006 őszén az MTV székház, és október 23-án a kiskörúton történt. 1) Bizonyos emberek be akartak jutni valahova. A menekültek Magyarországra, a 2006-os csőcselék az MTV székházba. 2) A magyar…..
A baloldali nacionalizmus nem újdonság. Művelői igen sokszor kommunistának nevezték és hitték magukat. De ha a Sziriza műve fölolvad ebben, akkor előbb-utóbb belesüpped a kapitalista szokványba, akármilyen benső fönntartásokkal élnek militánsai. Így is használhat valamit…..
Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Orbán Gáspárhoz, hogy ne játssza az álnaivat. Természetesen a magam részéről tiszteletben tartom azt a döntését, hogy nem kíván közszereplőként viselkedni, szeretné megtartani civil életét magának. Ezért a…..
Napok óta a Cuslág könyvön, a belőle citált idézeteken és a vélt vagy valós hatásain röhögök. Ennél szebben nem jellemzi semmi a hazai politikai közállapotokat: A mutyista kókler a kijárónál is szigorúbb mázsát kap a csínytevéseiért, leguggolja amit kell neki, majd eladja…..
Simicskó István sportért felelős államtitkár közleményben tudatta: tájékozódik az olimpiai jutalmak kifizetésével kapcsolatban – miután az Átlátszó nagy nehezen kiperelte, és így végre nyilvánosságra került, hogy pontosan ki és mennyit kapott. Csakhogy az elszámolást ő…..
A KARD Meglesz a szociknak a 15%? 2014.03.08 12:08:40
A választási törvény alapján a pártszövetségeknek a bejutási küszöb 15%, legalábbis három vagy több párt együttes indulása esetén. Az elmúlt héten publikált közvéleménykutatási mérések 20% környékére jelezték a baloldali összefogást, ami gyakorlatilag még kevesebb,…..
Két emailt is kaptunk a porfólió-szakértői tesztrendszerrel kapcsolatban. Mint a médiában már megjelent, most vizsgáztatják azokat a szakértőket, akik majd az összes előléptetésért folyamodó tanár portfólióját értékelik. Emailben azt írták nekünk, hogy a…..
Egyszer minden jónak vége szakad ugye, így a tegnapi adással annyi volt a sulihétnek, legalábbis az érdemi részének, mert a záróvizsga és az utána következő buli az már csak a hab lesz a tudás tortáján. Valahogy egyébként pont a tegnapi rész volt az, amiből kiderült, hogy…..
ÉdesViktorék megint besalátáztak. Igen, náluk ez pont azt jelenti, mint a bankok hitelszerződéseiben az apró betűs rész: a lényeg megint eldugva, hátha nem veszik észre, hogy alkotmánybíró innentől csak kihalás után, megörökléssel lehet majd valaki. Eltúloztam? Biztos?…..
„Szellemi söpredék”, „nyomorult alak”, „ez a senki”, „hányja ki magából”, „Európa legocsmányabb lapja”, „Eörsi Mátyás egy kellemetlen fekély az emberiség testén”, „gazemberek”, „szellemi nyomorékok”, „idiotizmus”. Ezen címszavak és az általuk…..
  Az elmúlt napokban több cikk és blogbejegyzés jelent meg a múlt csütörtöki, Magyarországgal kapcsolatos európai parlamenti határozat elfogadásának körülményeiről – és különösen a szavazatok megoszlásáról. Sajnos az írások közül több is vagy téves…..
bierkamp 2012.02.24 09:05:25
"Az Európai Uniónak világossá kell tennie, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak - jelentette ki kedden Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának tanácskozásán Orbán Viktor, a Fidesz elnöke."
www.fidesz.hu/index.php?CikkID=66315

A ROHADÉK " hazug csaló, aki "saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot" ORBÁN EZT MONDTA, ( és most rá illenek ezek a szavak) LOBBIZOTT MAGYARORSZÁG ELLEN !!!! Hazaáruló!!!!!!!!!
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel! – áll a kedves arcú Tállai András államtitkár honlapján  mottóként, és András nem hangember, nem nyuszi, ő műveli a csodát, nem magyarázza. Tegnap Mezőkövesdre ért az Éhségmenet, amely Budapestre gyalogol,…..
Publius Egy tüntetés tanulságai 2012.01.22 15:34:00
Számomra igen meglepő volt olvasni az index tudósítását, mely több tízezres vagy akár százezres tömegről számolt be a békemenet keretében. Őszintén szólva azt hittem, hogy kudarc lesz az egész, elmegy néhány száz ember, és ennyi. Ezzel a feltételezésemmel egyébként…..
bierkamp 2012.01.23 04:33:39
Ezek miatt szív a magyar nép, miért kellene szeretni ezt a kormányt:

- tartósan 300 felett az euró
- 450 ft a benzin
- Az ország bóvli kategóriába minősítve
- Az egykulcsos szja-val a többség rosszabbul jár
- A fideszes pártkatonák pozíciókba helyezésével nincs kontrol
- Az eddigi gőgös, kivagyi magatartás helyett szinte könyörgünk a hitelért
- A nyugdíjpénztári vagyont elherdálták
- Az IMF hitelből vett MOL részvényeken 200 milliárdot buktak
- Az eddig ellenzett tandíjjal a szembe köpték magukat és a szegényebbeket lehetetlen helyzetbe hozták
- Az egészségügy összeomlott, márciustól nem lesz orvos
- Leépítenek egyetemeket, de létrehoznak egy új, „fidesz” egyetemet
- Az államadósság jelentősen nőtt
- A munkanélküliség óriási
- A minimálbér emelésére kötelezik a vállalkozásokat, miből?
- Rendszámtábla cserére kötelezik sok pénzért ebben a nehéz időben a népet
- 20 milliárdért focipályát építünk, alkotmányasztalra, festményekre van pénz
- A köztársaság szó elhagyása milliárdokat vesz ki a zsebekből a semmiért
- A gyes-en lévők rosszabbul járnak
- A rokkantnyugdíjasok munkába terelése érthetetlen, ha nincs munka
- A teljesen hiteltelen Schmitt k.elnökük szégyent hoz a hazára.
- A környező országokban utálnak minket
- A közmédia folyamatosan torzít, hamisít de vezetői 2 milla fölött keresnek.
- Nálunk a legmagasabb az áfa.
- Stb….stb…stb

miért is tüntettetek,Barmok! miért kell szeretni ezt a kormányt?
Ez így jó nektek?
Válaszoljatok, ti minek örültök, mit kaptatok, mire a nagy birkamenet?
Tudjuk BÉRMENET VOLT ....
A közszolgákat kizavarta tüntetni a főnökük, mint május elsejére az átkosban.

A kormányközeli cégek ráijesztettek az alkalmazottaikra, hogy nyomás demonstrálni, ha nem akarják, hogy leépítsék őket.

A nyugdíjasokat megfenyegette a pap, hogy ha nem mennek, ki lesznek prédikálva...és elkárhoznak...

A vidéki romákra ráijesztett a polgármester, hogy ha otthon maradnak, megvonja tőlük a közmunkát....s még árpádsávos zászlót is kaptak a kezükbE...ÉDIK VOLTAK a ROMÁK ÁRPÁDSÁVOSSAL:)))))))

A maunikasó-fanok mentek Bayert, Patakyt meg Bencsiket nézni.( hogy tudjanak hányni)

A határon túliakat megvették üveggyöngyökkel meg tüzes vízzel...és 3000 ft-ot kaptak fejenként...

Csak visszafelé nem vitték egyes buszok haza vidékre a bérmenetelőket...ott szentségeltek a Hősök terén, hogy vonattal kell hazamenniük....
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..
bierkamp 2012.01.11 13:41:18
@nyuggervadász: Sokan egyet értenek Veled....Csak a ....Bóvli kormány , bóvli seggnyalói.....:DDDD nem.
Menjenek a Trianono buzik, és Fidesz banditák a Székelyföldre élni...van ott saját himnuszuk is a seggnyaláshoz...., hely is van,, sok bírka is van...:)
bierkamp 2012.01.11 14:11:26
MEGJÖTT A NAGY HÍR !!!!! Ez ellen nincs APELLÁTA!!!!!!!
index.hu/belfold/2012/01/11/orbannak_egy_hete_van_visszavonulni/
EU:: Orbánnak egy hete van visszavonulni, aztán megindul az eljárás M.- O ellen..és a pénzt nemhogy nem kapjuk meg de befagyasztják a mostani utalásokat is !!!!!!!! (aztán lehet mellette tüntetni....)
Barom Fidesz seggnyalók!!! Hazaárulásra kényszerítitek a szeretett Törpe vezírt????...vagy seggbelövésre ?
Benne vagyunk az új évben és az új politikai rendszerben, életbe lépett mindaz, ami halva született. Azt mondta Martin Schulz, az EP szocialista frakcióvezetője, hogy Orbán maga alá gyűri az államot. Szerintem ellenkezőleg: maga fölé. Új rendszerünkkel az állam erősödik…..
Orbán Viktor Wilfred Martens-szel, az EPP vezetőjévelForrás: belfoldihirek.comKOMMENTÁROrbán Viktor legnagyobb külpolitikai baklövése az, hogy nincs „hátországa” Nyugaton.     Orbán Viktort és kormányát számos jogos kritika érte az utóbbi…..
Bajnaiék már egy éve létrehozták a Haza és Haladás alapítványt, de Bajnai nemigen láttuk azóta sem. Az elmúlt hetekben is korrekt elemzéseket lehetett olvasni a honlapjukon a költségvetésről, vagy az alaptörvényről. Nem is lehetett erre egy rossz szavunk sem, hiszen az…..