Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denise Hogyisdugják

0 bejegyzést írt és 229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „A másik, amit pasiknál nem értek: miért hivatkoznak példákban az előző kapcsolataikra, amikor azoknak tudtommal vége van már?” - És ez csak egy a sok izgalmas kérdés közül. Amikor a pasid a hibás csokiválasztáson ugyanúgy kiborul, mint amikor nem kíséred el horgászni, a…..
       Miután a 2021 legjobb telefonjait felsoroló listát( ide kattintva érhető el) sok jogtalan vagy jogos kritika érte amiatt, hogy túl sok a kínai mobil a listán, a készülékek némelyikét be sem lehet szerezni idehaza, illetve, hogy a Xiaomi, az Oppo, vagy éppen a Realme igazából gagyi kínai…..
Néhány hónap szünetet követően folytatjuk a diktátorokat bemutató sorozatunkat. Legutóbbi spanyolországi látogatásunkat követően visszatérünk a fekete kontinensre, amelynek 20. századi történelme bizony bővelkedik az egészen elképesztő történetekkel. Hotel a közép-afrikai fővárosban, Banguiban.…..
Visszatértünk! Remélem hiányoztunk. Túléltétek a nyarat? Akkor gyerünk vissza régi kerékvágásba! Máris itt az augusztusi ' Régi Magyar Gyárak' sorozat újabb darabja az Arcanumtól és hétvégén jön a vadiúj, 395. Napi érdekes! RITKÁN LÁTHATÓ TÖRTÉNELEM MÁR 8 ÉVE! - Jtom A Ganz-Mávag Magyarország…..
Denise Hogyisdugják 2021.09.01 09:33:18
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
Mi most fedeztük fel a limonádé szörp termékeket, vagyis tudtunk róluk, de csak 3 törzskóstolónk fogyasztotta korábban ezeket az italokat. A legfőbb előnyük a mentaíz, ami annyira hangulatossá teszi a forró nyári napokat. Másik nagy előnyük lehet, hogy pillanatok alatt elkészíthetőek. Mutatjuk,…..
Denise Hogyisdugják 2021.06.17 15:52:39
Mint minden kategorizálás és tipizálás, nyilván vitatható illetve szubjektív a szülők csoportokba sorolása is, hiszen mindenki létrehozhatja a maga által felfedezett szülőtípusokat. Amiért mégis az ember elolvassa ezeket a listákat, az az egyeztetés saját tapasztalatainkkal. Mert az bizony érdekes…..
MAI KEDVENC KÉP: 1967. Közlekedési rendőr átképzése Svédországban egy tanpályán, a jobb oldali közlekedésre való áttérés előtti napokban. A kaotikus napokról, remek képekkel egy korábbi bejegyzésünkben olvashattok..
Denise Hogyisdugják 2021.06.01 06:48:52
@fareszjó: utaztam én már pickup-ban őzikével. szocializáció kérdése az egész, egy régi jó barátom még vásárolni is beugrott vele valamilyen kisboltba, poénból.
Kevés, nagyon-nagyon kevés valódi konszenzus van ebben a gyűlölettől, megosztottságtól, haragtól, és dűhtől széttagolt magyar társadalomban. Talán a kevés konszenzusok egyike, az, hogy a XXI. század legvisszataszítóbb, legalávalóbb, és leggusztustalanabb közszereplője: Semjén Zsolt...
Pillanatok alatt megsemmisülő nagyvárosok, gigászi űrhajók, hősies küzdelem, önfeláldozás, remek színészek és elképesztő látvány – ezt mind sikerült összehozni A függetlenség napja című filmben, ami hatalmas kasszasiker lett és időről-időre újra feltűnik a magyar csatornák kínálatában is. Most…..
Miközben a műanyagszennyezés élen jár[i], önmagában is annyi PET-palackot bocsát ki a Coca-Cola, amelyet a szükséges technológiai kapacitások és visszagyűjtési rendszerek híján[ii] jelenleg képtelenség teljes mértékben újrahasznosítani. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy ezt zajos kommunikációs…..
Egy alumíniumdobozt csak egyszer kell elsődleges nyersanyag felhasználásával előállítani, hiszen utána akár végtelenszer újrahasznosítható, mégpedig saját funkciójában, italdobozként. Ezzel szemben egy műanyag palack csak maximum egyszer vagy kétszer hasznosul újra élelmiszercsomagolásként, utána…..
A BMW továbbra is kitart a jelenlegi tervezési irányzata mellett, a cég nem akar lemondani a merész és igencsak megosztó elképzeléseiről, melyek összekapcsolódtak az új modellekkel. A bajorok annak ellenére sem hátrálnak meg, hogy gyakran brutális kritikák kereszttüzébe kerülnek, mondta a vállalat…..
Mindannyian ismerjük azokat a rajzfilm szereplőket, akiktől kiráz a hideg. Egyszerűen utáljuk őket és a vesztüket kívánjuk. Ennek számtalan oka lehet: kapzsiság, önzőség, hatalomvágy vagy csak szimplán a belső gonoszság. Ideje volt már, hogy listába szedve lássuk őket, élen a legaljasabbal.  [Akik…..
Csak jó fej vagy esetleg szexelni is akar velem? Az örök kérdés, amelyet sokszor rosszul válaszolunk meg. Ha így történik, akkor megtörténhet, hogy egy baráti kapcsolatot veszélyeztetünk vagy éppen egy olyan szituációba keveredünk, ahol aztán totális elutasítással szembesülünk. Az "Aranyos vagy, de…..
Mivel szerda van, így a szokásos katalógus napot tartjuk meg a blogon. Ezúttal maradunk a múlt heti Dinky vonalnál, aminek köszönhetően ezúttal a cég 1958-as kiadványát lapozgathatjátok át.Érdemes megnéznetek, hogy milyen klassz kisautókkal várta a Dinky már akkor is a gyerekeket...
Az Ian Fleming írásaiban népszerűvé vált úri kémet a '60-as évek óta számos különböző egyéniségű színész testesítette meg a mozivásznon, akiket aztán egy életre elkísértek azok az évek, melyeket a 007-es ügynök bőrében töltöttek. A franchise történetének évtizedei alatt Connerytől Brosnanig alaposan…..
Denise Hogyisdugják 2021.01.15 14:52:53
@Lazók György: jogos, gondolom akkor ezen logika miatt maradhatott ki a "támad a mars!" című épületes alkotás is, ami nem is jutott eszembe.
Egyre sűrűbben fordulnak elő úgynevezett SIM swap csalások, 2015 óta jelentősen, négyszeresére nőtt az ilyen típusú támadások száma, és ma már bárki a csalók áldozatává válhat. A kiberbűnözés ezen típusa egy olyan kifinomult módszert takar, amelynél első lépésben a gyanútlan és sok esetben óvatlan…..
Denise Hogyisdugják 2021.01.08 20:51:20
@So No: itt is van app-al történő hitelesítés, pl kh bank. a pénzmozgásról történő üzenet ostoba ötlet, ha swap-olják a sim-et, eleve nem is kapok üzenetet... céges sim kicsit nagyobb biztonságot nyújt, főként ha aláírók vagyunk a cégben. engem is mindig felhív a helyi tkom-nepper, ha valamelyik niggerem bemegy céges sim-mel variálni :-)
Denise Hogyisdugják 2021.01.09 16:48:08
@Vén motoros: vénségére ne legyen már ilyen... sokaknak nem telik rá, mégis ott az új szifon vagy samu :-) az sem szégyen, ha nem telik rá. nekem sem telik saját yacht-ra az adrián mégsem szégyellem magam miatta.
2020 december 26-án, szombaton, megérkezett Magyarországra az első, koronavírus elleni vakcinaszállítmány.A Pfizer ellenszere rendőri felvezetéssel, inkább propaganda célokat szolgáló felhajtással, katonai védelem biztosításával, miniszteri jelenléttel fűszerezve jelent meg a képernyőkön és az…..
Denise Hogyisdugják 2020.12.29 09:17:39
@Kotit: pedig eccerű... a második adagban van a pót-chip, ha az első adagban lévő meghibásodna. ezért nem keverhetik össze, mert a csúnya háttérhatalom nagyon mérges lenne :-/
Ugye, hülyén hangzik a cím? Hiszen miért is ne lehetne gyereke? Rengeteg egyedülálló nő van, aki gyereket nevel, sokszor küzdelmesen, a szerencsésebbek családi segítséggel, a szüleik, nagyszüleik támogatásával, vagy éppen úgy, hogy a gyermekük apja is jelen van kettejük életében még akkor is, ha …..
Úgy lett egy kicsi magyar településnek nemzetközi kupában induló focicsapata, hogy annak költségeit túlnyomórészt a magyar adófizetők állták. Az Orbán-rezsim cinizmusát jelzi, hogy pénzt és energiát nem kímélve végül olyan magasra emelte a pöttömnyi Felcsút csapatát, hogy az rövidesen nívós külföldi…..
Denise Hogyisdugják 2020.06.29 11:19:31
@ulpius66: aha. meg a franciák világbajnokok, minden topligában élcsapataiban játszik legalább öt-hat játékosuk. mi meg fel tudunk mutatni egy németországban nevelkedett willi orban-t (rb leipzig) meg egy szoboszlai dominikot (hozzátéve persze, hogy az osztrák liga messze nem számít topligának). gondolom, a többi most nevelődik a puskás akadémián...
lássuk is a keretüket! 29 fő, ebből 11 fő "idegen". kettőnél több gólt egyedül a hajduk splitből "hazavásárolt" gyurcsó ádám jegyez a magyar játékosok közül, a klub 52 szerzett góljából 38-at külföldi játékos szerzett.
érted már, hogy miért fáj egy igazi magyarnak az, hogy egy felcsút képviseli hazánkat egy nemzetközi ligában?
A héten moziba kerülő Előre című animációs film ismét bebizonyította, hogy a Pixar könnyfakasztásból jeles...
Denise Hogyisdugják 2020.03.07 20:31:44
@gabroca: lasseter lelépett a disney-től '17-ben, ld még #metoo :-/
Az év vége közeledtével szokás összeszedni az év legjobb könyveit, koncertjeit, színdarabjait, ugyanakkor a filmes értékelésemet egyértelműen hagyományosan az Oscar gála előtt szoktam megírni. Most inkább az késztetett írásra, hogy olvasva néhány külföldi lap éves értékelését, rá kellett döbbennem,…..
Denise Hogyisdugják 2019.12.30 18:05:03
@niemehrov: te túl sok index-et olvasol :-/ :-)
Denise Hogyisdugják 2019.12.30 20:01:57
@niemehrov: fideX kernel-t használsz? csak mert a dkX kernel nem engedi a pestisracokat, reddit-en is volt ilyen poszt :-(
Lassúhajtó csellengők. Gyárilag hiányzik belőlük a jobboldali (gáz)pedál. Zöld lámpánál is képtelenek időben és normálisan elindulni, akkor lapozgatják a gép kézikönyvét, hogy miként működik a sebességváltó, hogyan kell sebességfokozatba kapcsolni ezzel a szerkezettel. Amúgy pedig biztonsági (vagy…..