Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Posztíró

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norvégia a középosztály, felső-középosztály és a gazdagok országa. És ez olyannyira tökéletes állapotleírást hozott ebben az országban, hogy a vagyonosokat, vagy a stabil anyagikkal rendelkező embereket pontosan így képzeljük el, ahogy ők élnek és kinéznek. Norvégiában az állampolgárok biztonságban…..
Az, hogy a homoszexuális kisebbség nem a társadalom szíve csücske, senkinek nem újdonság. Mi, melegek ezzel nap mint nap szembesülünk. Hiába van ma már szinte minden sorozatban LMBT karakter, és hiába javult a szexuális kisebbségek megítélése, továbbra is a meleg fiatalok körében a legmagasabb az…..
Posztíró 2017.01.26 17:14:46
@chicken wings: Teljesen igazad van. Amugy a poszt író kifejthetne hogy mi a baj az ilyenekkel. Es most hétköznapi emberekre gondolok.

+ a melegekre az előítéletek miatt sokkal karosabbak a "csőbuzik" mint az álheterok.
Mi, melegek, nem veszünk részt az emberiség gyarapításában. Nem azért, mert nem szeretnénk gyerekeket, vagy mert meddők lennénk. Nekünk egyszerűen nem osztott lapot a természet. Persze, vannak kiskapuk, de ami tény, az tény, két kukiból, vagy két punciból nem lesz kisbaba. Felmerül hát a kérdés,…..
Posztíró 2016.09.06 20:53:47
(Bocs a nickert)
Nekem mint melegnek ne magyarázza meg senki hogy genetikailag hibás vagyok ..
En ugyanúgy elek mint mindenki más, nem csinálok témát belőle, nem győzök meg senkit, nem járok pridera. Es érdekes módon semmilyen konfliktusom nem volt / nincs emiatt senkivel.
Blogoló, bár nagyon jo ötlet ez az egész amit csinálsz, nézz körbe, hány homoszexualisnak volt fiatal korában (11-16 ami a szexuális fejlődés időszaka) normális családi háttere, vagy milyen élet esemény utan "jöttek rá a másságukra".
Tudom, hogy mostanaban ezt a genetikaval kell magyarázni, de ha en körülnézek, egyszerűen elképzelhetetlen számomra . Három évesen melyik heteroszexuális gyerek tudja mit jelent heteroszexuálisnak lenni? A szexualitás egy tanult / tapasztalt viselkedési forma.
Az egyetlen számomra elfogadott tudományos állítás ezen a teren a homofóbia mint a rejtett homoszexualitás tudatalatti illetve tudatos elfojtása.

Szerintem egy normális embert egyáltalán nem zavar, ha valaki homoszexuális, feltéve hogy a társadalom viselkedési kódexenek megfelelően viselkedik (amibe szerintem nem fér bele például a transz öltözködés vagy az affektalas mert ezeket sokan nem viselik el).

Úgyhogy en kardok olyannak amilyen, a szexualitásomat nem viszem ki az utcára, vagy mások elé, hanem benn tartom a hálószobában, mert oda való. A gyerekemet pedig a hagyományos társadalmi normáknak megfelelően fogom nevelni (de ez mar egy másik téma, írhatnál ebben is valamit).

Üdv egy vidéki meleg fiatal:)
Alig 40 felettiként talán furcsán hangzik az ember szájából, hogy „a mai fiatalok”, de tanárként és a tizenéves korosztályok tagjai közt gyakran mozgó középkorú értelmiségiként, illetve korábbi munkahelyi vezetőként talán mégis megengedhető ennyi fraternizálás, ha valamiféle általános megállapításra…..
A határátkelés lényege: valamit valamiért, magyarul áldozat nélkül nem megy – ezt vallja Péter, aki immár másodszor dolgozik Ausztriában. Történetében ott az első időszak csalódása a gyorsétteremlánccal, a visszatérés Magyarországra, majd az újabb próbálkozás, immár megfontoltabban. És tervei is…..
Posztíró 2016.07.12 21:23:24
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]: Most ezért lent megint szét fognak szedni, de anyukám nem a létminimumon él, nagyjából megegyezik a keresetunk, ennek ellenére igen, a hűtőt minden heten en töltöm fel, a Honap végen maradt pénz pedig az vándorol az ø pénztárcájába (:

Nem latom értelmet hogy a háztartás bevételeit a háztartáson kívül rejtsem el hamár a háztartás tagja vagyok. Remelem erted mire gondolok most (:
Posztíró 2016.07.13 00:19:56
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]: Ha te szívesebben fizetsz lakbért csak hogy ne a szüleidnek élj, hat sok eszed nincs :D
De mint többen írják, veled felesleges szóba állni. Valószínűleg gyereked sincs, ha lenne es szeretnéd, nem követelnek rajta a villanyszámla 50,00%át.

De ha neadj Isten megis van gyereked, üzenem neki, húzzon el otthonról mielőbb mert apucit nehéz elviselni

Ezzel lezártam a veled kapcsolatos kommunikaciomat, remelem vagy annyira boldog hogy a saját életedben keresd a boldogságod forrását és ne a másik zsebében meg a gondolkodásában turkálj

Hajra