Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rakenro

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félrefordítások Szeged revisited 2013.10.12 17:39:59
Nekem valami azt súgja, hogy sp ezen posztunk hatására küldte a lenti képeket. A szegedi Béke Tanszék pár száz méteres vonzáskörzetében találtam ezeket az érdekességeket. Úgy érzem, eljött az ideje, hogy elküldjem őket. :) De mit akarhatott mondani ezzel a művész? A…..
Ez a beküldés Waitzentől (2011. szept. 22.) viszont azért tetszett meg, mert nagyon szépen, korrekten meg volt írva, nem kellett vele szöszölni. Azért persze szöszöltem, nehogy valami olyan kikerüljön, hogy a következő percben elvisz miatta a fekete, lefüggönyözött Trabant...…..
Hát vagyunk így ezzel egy páran Tomi! Nos kuzinok, a válasz? Segítsünk, mert Zolee válasza azt gondolom nem megfelelő... ..
Rakenro 2011.11.01 10:37:17
A NASA űrhajósa, Douglas Wheelock osztotta meg Twitteren az alábbi, saját készítésű, lenyűgöző fotókat, melyek azt követően készültek, hogy a Földről megérkezett az űrállomásra. A képeknek külön pikantériát ad, hogy Wheelock kommentálta is őket.      …..
Rakenro 2011.09.20 17:46:49
@NA YA!: A lottóötöst pedig Chuck Norris. :)
Nem vagyok egy nyertes típus, többször elmeséltem már, de ez cseppet sem töri meg a lelkesedésemet. Így aztán a TC szerkesztőségi gyorsulására is kitűztem magam elé két célt - Bende Tibby E28-át és Pista Vulváját Volvóját kell megvernem. Az egyik egy alulmotorizált német…..
Rakenro 2011.09.16 16:34:56
@biker_kolee: Köszi az infót! Nem venni akarok, hanem ilyen garnitúrám maradt egy E30-ról, 15-ös (7Jx15 H2 ET12, keveset futott Pirelli Drago P5000-rel szerelve.). Eladnám, hirdetem is több helyen, több éve... Csak a márkáját nem tudtam, mivel nincs ráírva semmi. Szóval köszi még egyszer!
Rakenro 2011.09.16 21:26:29
@biker_kolee: Képek mentek mailben.
Se szeri, se száma a totálisan értelmetlen, ostoba, a luxus, a kényelem és az elegancia hamis illúzióját keltő extrafelszereléseknek (opcióknak) az autókon, amelyeket a szalonokban egyre agresszívebben akarnak ránktukmálni, hiszen az igazi extraprofit ezeken van. Többségük -…..
Szomorú tényként aposztrofáltuk, hogy a várva várt esemény, miszerint élő telefonos beszélgetést hallhatunk Bud Spencerrel, elmaradt. A hivatalos indoklás még várat magára, de nem tudom hogyan magyarázzuk majd el a főnöknek ezt a galibát.  Mindenesetre kérünk Titeket,…..
Krumplishal Mi ez, hajátültetés? 2011.06.08 09:09:32
Bátorkodtam kissé megváltoztatni a klasszikus idézetet. Ehhez nem kellett más, mint két jó ujj.. Na jó, nem egészen erről van szó, csupán egy meglepő képet találtam Terence Hillről. Mindenki megszokta és gondolom előtte is van, ahogy általában Terence ki szokott nézni. Oldalra…..
Korábban már bemutattunk rajongók által készített vagy csinosított eszközöket, használati tárgyakat. Most ismét kaptunk egy levelet, melyben egyik kedves olvasónk, Caputo küldött képeket a laptopjáról, melyet sajátos módon turbózott fel.A hosszú és részletes munka…..
Rakenro 2011.05.04 21:35:35
Saját gyűjtés, mert régen volt ilyen. Ez a címke egy műanyag szappantartón volt:Annyi a történet, hogy volt nekünk egy nagyon szép szappantartónk a fürdőszobában, kerámiából, egy szett részeként. Kisgyerekes háztartásban nem ideális persze a kerámia ilyen helyen, de nem…..
Ha minden jól megy, a bálnatestű pornóst műfütyivel megtöcskölő pasis kedvű lény, GiGi is bent lesz a Való Villában, van már Facebook oldala is, lehet rajongani! Egyébként ha ilyen színvonalú lesz a casting, a műsor garantált szórakozást ígér...
Rakenro 2010.08.28 13:58:58
Alamásajelentése: kétszínű, sunyi, rosszindulatú, gonosznévnap: máj. 22...
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
Rakenro 2010.02.10 16:44:37
Félrefordítások Helpless 2009.12.23 16:09:49
Van az úgy, hogy egy hirdetés rosszul sül el. Othello legalább nem adott fel olyan szöveggel apróhirdetést, hogy mondjuk "Önhibáján kívül megözvegyült katonatiszt keresi hűséges második feleségét - jelige: Nem is vagyok féltékeny". Azon gondolkodom, hogy Archie (TK,…..
Tényleg nem célom szegény MTI-t állandóan kipécézni, de ekkora galibát már régen okoztak félrefordítással. A történet ott kezdődött, hogy megjelent egy cikk egy kanadai újságban, amely arról szólt, hogy a vízumkényszer eltörlése után megugrott a menedékkérő magyarok…..
Rakenro 2009.10.09 23:10:16
@Leiter Jakab: Bocs, nem vizsgáztatni akartam, csak a past perfect - present perfect kapcsán jutott eszembe ez a jó kis nyelvtani szerkezet. De akkor cancel. Jó éjt!
Rakenro 2009.10.10 00:15:49
@Bacchpapucsban Balatonfüredre: Arra gondolsz, hogy "He said that..." ??? Itt a "that" használata teljesen opcionális.
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Rakenro 2009.10.09 13:11:55
Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Lehet, hogy ideje becsukni a boltot, vagy legalább végeredményt hirdetni a híresemberfejűállatos-magyarkönnyűzenés kategóriában, mert drótmalac képe ebben a műfajban elérte Mariana-árok fenekét, a mínusz 273,15 fokot, aminél…..
Rakenro 2009.07.15 13:09:36
A héten véget ért a BalatonSound! Egy drága olvasónk ott járt, és ezt a videót rögzítette a számunkra. Akár bennünket is ábrázolhatott volna, de szerencsére ennél valamivel éberebbre szoktuk hagyni magunkat. Tavaly is érkezett erről a helyszínről egy felvétel, de sajnos azt…..
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..
Rakenro 2009.07.12 21:27:37
@is: Demagóg.
Gyermekeinket már érettségi előtt megbetegítik a lelkiismeretlen szóviccesek, a jelenségre tökéletes példa Jasszka levele: holnapután érettségizek. neki is estem a magyar tételeknek, az eredmény: (szigeti veszedelem-tétel egyik alcíme: Zrínyi halála)..
A Fővárosi Közgyűlés szerdán döntött arról, hogy uniós pályázati források segítségével közösségi kerékpárkölcsönző-rendszert építene ki. A budapesti rendszer célja, hogy a belvárosban egyre többen közlekedjelenk biciklivel, és egyúttal csökkenjen az…..