Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilu

267 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első világháborúról készített fotók túlnyomó többsége fekete-fehér, és bár - ahogy arról mi is beszámoltunk - a nyugati hadszíntéren több fényképész is készített színes fényképeket, ezeknek a száma sajnos elenyésző. A korszerű technológia azonban lehetőséget…..
Van itt baj rendesen, lsd-re gyanakszom. Meg a hétfőre. ..
Szabó Zoli Adásunkat azért sem szakítjuk meg szösszenetéért esett nekünk az MTVA, minden jogi fórumon, a szerző ellen magánvádas feljelentést is tettek. A Zugügyvéd már a helyreigazítási kérelmet sem igazán értette, szerencsére az első fokú bíróság is így volt vele, …..
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
Az 1989-es csehszlovák bársonyos forradalom és Csehország demokratikus átmenete óta a legnagyobb politikai botrány körvonalazódik a nem is olyan rég megáradt Moldva partján. Példátlan méretű letartóztatásokat hajtott végre szerda este a cseh rendőrség elit alakulata: a…..
Pilu 2013.06.13 20:22:56
Bár nem tudjuk mi történik Csehországban, nem tudjuk, milyen váddal, és hogy igaz vádakkal-e, de mára virradóra a cseh rendőrség elitalakulata talán az egész modern Kelet-Európai történelemben példátlan akciót hajtott végre, ahogy ők hívják intervenciót. Kihallgatták a…..
Subba Eközben Angliában 2012.11.26 22:45:40
planking, owling, batmaning....lof@szt...MILKING most a style! ..
Hétfő reggel. Szokásos Totalcar hétnyitó értekezlet, jön az unalom fél napja, ha gyorsan összerakjuk a Wochenplanungot, Winkler elég pörgősen olvassa a múlt heti olvasottsági számokat, ha Árpád nem kezd el köhögni, Bende meg emiatt nem kezd félórás sivatagosításba, hogyan hal…..
Avantgárd kerékpártervekkel, sőt prototípussal állt elő a Peugeot nemrég alapított, nem autójellegű termékek tervezésére szakosodott stúdiója, a Peugeot Design Lab. A francia autógyár valaha a kerékpárgyártás egyik fellegvára volt, sokáig a Tour de France mezőnyét is a…..
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
Tizenkét éves. Elvitte a motorját. És visszahozta. Épségben van. Ő is a motor is. Mégis őrjöngve várja. De miért kell ebből ekkora ügyet csinálni vajon? Nem értem. Anyám már tudja, hogy mi várható. Valahogy sikerül bemenekítenie öcsémet a fürdőszobába. Bezárja az…..
TComment Ön rosszul tudja 2012.09.25 05:47:44
Alig megy jobban, mint egy dízel Passat mégis vigyázzba állhat tőle mindenki. Kilencmillió alatt ajándék. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ARC-VONAL Néma beszélgetések 2012.09.11 15:56:42
Pörög a mobilpiac, de már nem arra, amerre eddig. Lássuk be, az adatforgalom jelentős tért hódít a hanghívások rovására. Tavaly például közel egy százalékkal csökkent a hanghívások globális forgalma, annak ellenére, hogy Kínában óriási volt a bővülés. A fogyasztói…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Pilu 2012.08.30 22:39:25
Nem egy vágykép, de adatokkal igazolható tény, hogy a politikai bizonytalanok és az új pártok, mozgalmak szimpatizánsai a politikai tér azonos szegletén helyezkednek el. De kik alkotják a politikailag bizonytalan internetezők óriási tömegét? Többek között például a Fidesz…..
Pilu 2012.08.10 12:55:51
Hazai internetpenetráció : "2011 harmadik negyedéves adatok szerint a korcsoport 61 százaléka
internetezik legalább havi rendszerességgel, ami csaknem 4,5 millió 15 évnél idősebb
internetezőt jelent...
...A naponta
internetező 15-69 évesek száma eléri a 3 milliót."
(forrás:
nrc.hu/hirek/2012/01/13/Internetpenetracio)

Nos, ha ebből a hárommillióból levesszük a szavazásra még nem jogosult 18 alattiakat, az ide-oda biztosan elkötelezett szavazókat, a kurucinfósokat, akkor biztosan marad vagy 1 millió bizonytalan, akikre ezt az elemzést alapoztad. Ami igazán örvendetes, de tekintve, hogy 8.2 millió ember voksolhat ma Magyarországon, ez kb. arra elég, hogy az LMP 8%-kal bent legyen a Parlamentben 2014 után. Viszont ott van az Alföldön hárommillió nyugger, aki nemhogy nem szörfözik, de TV-t is csak M1-et néz, és ők fogják eldönteni a választásokat. Ennyi a lényeg, a többi csak álmodozás.
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
ProgBlog Félázsiai népség 2012.07.26 16:50:09
„Moslék-ország, hajh, cudar ország,Hajh, Hortobágy, zsír-szívű rém;Hajh, Átok-város, Redves-ugar:Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?” Karinthy Frigyes: Moslékország (az Így írtok ti-kötetből) - 1912   Nap mint nap új információkat árul el önmagáról Orbán Viktor.…..
Bontják a mellettünk lévő kisváros főterét, mert az eddigi aszfaltburkolatot felváltja a térkő. Na, most aki ki akarja találni, melyik városkához lakom közel, annak gyakorlatilag semmilyen támpontot nem adtam, mert meglehetősen népszerű ma a térkövezés. És igen, valahol…..
Pilu 2012.07.24 12:01:06
Subba Nincs idő a hurutra! 2012.04.14 14:20:00
Drama queen cipő nélkül menekült a tűz elől, a bronchitisre meg egyszerűen nincs ideje!! Ez pedig az autotune-os refixe: ..
Pilu 2012.04.14 14:47:04
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..