Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frmn

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ma valaki ki akar kapcsolni, munka után vagy tanulás mellett röhögne már valamin, akkor először a Facebookot pörgeti végig, aztán felmegy 9gagre vagy 444.hura, elveszik a YouTube rengetegben, esetleg beül a TV elé nézni valami sitcomot vagy vígjátékot. Egyvalami biztos: nem az lesz az első…..
Bombaként robbant hétvégén a hír, miszerint Dzsudzsák Balázs, labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya, újabban középszerű megmondóember, az arab Al-Akármi csapatában folytatja a pályafutását. A csapatot nyilván nem így hívják, de nem tartottam érdemesnek arra, hogy nevén nevezzem. Szóval ennyire…..
frmn 2016.08.10 13:14:26
@Couch Club Szunyi: Jól van, akkor neked van igazad, hiszen te velem ellentétben nyilván ismered az ügy minden részletét, még az is lehet, hogy ott is voltál.
- SPOILERMENTES - A Sziklás-hegység vadonjának mélyén, télvíz idején hazatérésre készülő prémvadászok többhavi zsákmányukat bálázzák, amikor váratlanul őslakosok nagyobb csoportja üt rajta táborukon. Az Andrew Henry százados (Domhnall Gleeson) vezette amerikaiak jelentős veszteségek árán egérutat…..
frmn 2016.01.13 13:56:30
@Richter Viktor: Ha már nagyon el akarjuk helyezni, akkor a legközelebb a Black Hills található (Sziúk lakta terület volt), de nincs jelentősége, nyilván a látvány miatt kerültek oda a hegyek (leginkább Argentínából :) )
- SPOILERMENTES -  George Miller a jobban vagy a kevésbé sikerült kitérőkként megkülönböztethető malackodás (Babe és folytatása), valamint egyéb állatságok (a Táncoló talpak mindkét része) után végre tető alá hozta az év(tized) legjobb (akció)filmjét. Pont. Nem is,…..
Íme a 2 órás és 40 perces(!!!) hőseposz klikkre növő, hivatalos plakátja. Igen, az ott Hayley Atwell, Stellan Skarsgård és – ami talán többeknek érdekes lehet – Anthony Mackey, illetve Idris Elba neve. Váó!..
Nem is olyan régen mutattuk meg az elég jónak ígérkező Backcountry trailerét, és máris befutott egy újabb medvés horrorfilm, ezúttal kicsit nagyobb sztárokkal. A korábban Red Machine és Endangered néven futó filmet még 2012-ben forgatták le Kanadában, a tengerentúli premier…..
frmn 2015.02.24 21:20:20
Továbbra sem kívánok legrosszabb filmes listával bíbelődni, mivel nem igazán lenne teljes értékű (értsd: a vélhetően rossz filmeket már meg se nézem), az alábbi tízes inkább ama mozicsodáknak állít emléket, melyektől teljesítményt vártam, aztán szépen pofára hullottam.…..
frmn 2014.12.31 20:02:34
@Zalaba_Ferenc: A filmeket magukban kellene nézni, nem? Ennyi erővel ha valaki rossz filmet rendez, akkor egy kevésbé rossz nagy előrelépés, pedig az attól még mindig egy nagyon rossz film lesz.

Boldog Új Évet mindenkinek!
"Mutatok nektek valami szépet." Miután idő előtt kiszivárogtak belőle előbb képek, aztán maga az egész trailer, a Disney a lehető legjobban döntött: szélmalomharccal is felérő tisztogatási akció helyett inkább hivatalosan is elérhetővé tette a Bosszúállók: Ultron kora előzetesét. Hát íme. És az…..
Legutóbb még csak dátumaink voltak, és ugyan a Warner és a DC. most kiadott sajtóközleményében felsorolt címekhez még csak évszámokat rendeltek, azért többé-kevésbé ki lehet totózni, hogy mikor mire számítsunk. Márpedig nem csak a Marvel (meg persze a Sony és a Fox), de a nagy…..
frmn 2014.10.16 13:17:50
Előtte és azóta se volt film, aminek annyiszor megnéztem az előzetesét a bemutatót megelőzően –és utána is–, mint a Sin City - A bűn városának. Hujjuj, de menő volt benne minden: képek, zenék, szövegek, fiúk, lányok. És aztán magában a filmben is. Meghatározó, újszerű:…..
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
Bő három perces, elég érdekes zenei aláfestéssel dolgozó, csak felnőtteknek szóló trailer érkezett a Sin City folytatásához, amely azért annyira nem felnőtt, hogy Eva Green melleit ne takarják ki csúnyán. De hát ilyen világban élünk: végtagokat lekaszálni, gyerekeket, nőket…..
Összeállt a kép. Klikkre még inkább...
frmn 2014.07.27 14:33:56
Ó, Istenem, add, hogy Ridley Scott ne 'ssza el úgy a maga Mózes-sztoriját, mint tette azt Darren Aronofsky a Noéval! És igazából azt se bánnám, ha Gladiátor-módra kapcsolna annak szögegyenes sztorijával, faék egyszerűségű karaktereivel és motivációival: a zsidók élére állt,…..
A gerillamarketing korát éljük, hisz egy-két ilyen stunt átélése, telefonnal való rögzítése, majd megosztása kisebb fajta kultusz elindítására képes, és minél hihetőbbnek tűnik a trükk, annál inkább felkarolják azt az emberek. Ezt lovagolták meg a Carrie alkotói is.…..
frmn 2013.10.08 13:35:27
...összesített életkoruk valahol 750.000 és 1.000.000 év között mozog, ettől még férfiasak, kemények, izmosak és még a monitor üvegét is megrepesztik, mi több még valami kiscsajt (Ronda Rousey) is beszereztek maguknak, aki egyébként jó eséllyel eme blog bármely olvasóját…..
Így múlik el a világ dicsősége. De legalább nemcsak a jó ér véget, hanem a rossz is. Vince Gilligan, a múlt vasárnap este befejeződött Breaking Bad kreátora, hat évvel ezelőtt sem csinált titkot belőle, hogy az általa megteremtett tudós drogbáróhoz méltó precíz, szellemes,…..
Új, közel háromperces trailerrel jelentkezik a kalapácsvető, de a játékidő ne tévesszen meg senkit, az előző előzeteshez képest ez az új alig-alig tartalmaz új jelenetet (az is igazából traileren kívüli). Így kell jól eladni egy posztot, mi? ..
frmn 2013.09.18 09:54:05
Tudom, tudom. Már tegnap meg kellett volna szülnöm. Sőt, igazság szerint az egyik felét már pénteken, no de öregember nem gyorsvonat, Miskolc pedig mégis csak 200 km-re van innen, és különben sincs rajtad sapka.  Komolyra fordítva: múlt csütörtökön elindult a 10. CineFest…..
frmn 2013.09.18 09:48:53
@Zalaba_Ferenc: Vagy csak régóta járja a tengert, így már tapasztalatból tudja, hogy mit tud egyáltalán megpróbálni egy ilyen helyzetben és mit nem, ahogy azt is, hogy mikor veszett már el végleg minden.

Úgy látom, nagyon jó filmeket választottak.
A véres, de némileg rövid angol előzetes és a rusnya plakát után most megékezett a két és fél perc amerikai trailer, amelyben a marsi vákuum után végre atmoszféra nyomai is felfedezhetők. A kabinláz találkozik A Dologgal? Egy húsevő vírus, amely azon ügyködik, hogy bevegye a…..
#1 Ez nem kritika lesz. Ha azt szeretnél, akkor olvasd el Dani vagy Ricsi írását: én magam valahová kettejük közé szorultam, habár inkább az előbbi régióit kapargatom, de azért nem akkora odaadással. #2 Hogy ez a poszt miért olyan, amilyen, az leginkább a látott film…..
frmn 2013.08.20 11:45:05
@Zalaba_Ferenc: Ezt te sem gondolod komolyan... ha megkérdeznéd az utca emberét, tízből tíz ember Ryan Goslingot ismerné csak fel. Na jó, a Hannibál miatt csak kilenc.
frmn 2013.08.20 11:52:14
@Zalaba_Ferenc: Haha, jó ez a lista, ki írta? :) Amúgy azt tartom, hogy a goslingmánia mindennél nagyobb méreteket öltött mostanában, ez különösen abban érhető tetten, hogy a nők feltétlen rajongása mellett megjelent a leplezetlen mancrush is (vagy annál is több, mit tudom én).

Mikkelsen sztár, de egy európai színész ami odaát azért limitált lehetőségeket jelent (oké, főgonosz lehetsz). Gosling szupersztár, kislányok és felnőtt (és férfiak) nők milliói alszanak el a gondolatával, a média ajnározza, ő az ügyeletes kedvenc. Hadd ne részletezzem tovább...
frmn 2013.08.20 12:03:15
@Zalaba_Ferenc: Annyiban fontos, h a hollywoodi filmek jelentik a hazai felhozatal javát. Ez esetben máris nem mindegy, mekkora az exposure, milyen jellegű szerepekben. De túlbeszéltük, we agree to disagree.

Az Ádám almái jó volt, az tény :)
FRISSÍTVE! ...és vasárnap este végre belekezd az AMC a Breaking Bad irgalmatlanul kettészakított utolsó évadjának második és befejező felébe. Aki idáig a (cseppet sem félrevezető című) Totál szívást nézte, az kérem, forduljon el, nehogy még elspoilerezzem neki, miért is…..
frmn 2013.08.11 15:22:57
@Kovács Erzsébet: Walt nagyon is látja mit tesz, csak ő Skylerrel ellentétben élvezi is. Skyler pedig koránt sem a józan ész szócsöve, zsigeri, érzelmi a reakciója a legtöbb dologra, hatás-ellenhatás elven működik. Ettől persze még sokszor igaza van, de sokszor nem.
frmn 2013.08.11 15:43:17
@drazsika: A második szezon közepén ugrotta meg a cápát, sajnos egyszerűen idegesített, hogy - én így láttam - az alkotók hülyére vették a nézőket/rajongókat.
frmn 2013.08.11 15:47:55
@Kovács Erzsébet: Walt hideg és racionális. Őt nem érdekli mások sorsa, vagyis a mackók. Eleinte csak azért nem, mert azt hitte, halott ember, (még mindig az valószínűleg) most meg már azért nem, mert erre a hitre felépített magának egy életet, amit sokkal jobban élvez, mint korábban bármi mást.
aeon flux íme beorn? 2013.08.11 09:20:00
Ez lenne Beorn, az alakváltó? Nem egészen ilyen puccmetálosnak képzeltem. De mivel a stúdió nem győzi irtani a netről, az is lehet, hogy nem is ilyen lesz. Vagy talán azért irtják, mert meglepetésnek szánták, hogy "de igen, ilyen lesz", mint anno Kétarc esetében? Ti hogy…..
Megírjam? Ne írjam? Ezen töprengtem egy sort, miután a bosszúság vaskos felhője immáron végre tovaszállt, hisz hülye vagyok az egészhez, mezei felhasználóként én mindig arra kattintok, ami mellé oda van írva, hogy "javasolt". De talán épp az általam képviselt vaskos réteg az,…..
Ron Burgundy és a Channel 4 News Team a tévécsatornák mekkájába, New Yorkba teszi át székhelyét, hogy megbirkózzon a 70-es évek végét, 80-as évek elejét átitató emancipációs változásokkal. A maguk ártatlanul offenzív, zseniálisan ütődött módján. Legszívesebben a…..
frmn 2013.06.19 10:15:41
frmn 2013.06.19 11:38:40
@danialves: Remélhetőleg ez itt nem öncélú lesz, hanem egy ártatlan beilleszkedési procedúra látványos kisiklása :) (Legalább is én Ron Burgundytől erre számítok) Amúgy meg gondolom, nem csak ebből fog állni az egész film, illetve ha jól csinálják "ízléses" lesz. Engem mondjuk pont nem zavar, ha nem :)

A TBBT-t meg igazából nem értem, hogy jön ide, imho eleve nézhetetlen (így aztán a véleményem rögtön nem is számít annyit) meg hát nagyon nem is egy bajnokság a kettő. (és nem a TBBT javára)