Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jami (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sztárral szemben talán az elhibázott reklámkampány, talán az elnyújtott játékok, esetleg Talmácsi Gábor miatt, de nagyot bukott. Sokkal nagyobbat mind a csúfosan véget érő XXL óta bármi. Árpa Attila utolsó nagy dobása, a 2008 októberében 12,3 százalékos közönségarányt…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
jami (törölt) 2009.10.11 17:42:14
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
jami (törölt) 2009.10.09 18:41:39
@Lev Menachem:
Ha már ilyen kurva okos gyerek vagy, hogy így megmondod a faszát, akkor a te felvetésedre meg az mondható, hogy tegyé a tv-d mellé egy órát és neked sem kell nyüszögni.
Szerdára a Szingapúr-balhé eddig ismeretlen részletei szivárogtak ki a Motorsport Világtanács hétfői üléséről, ahol eltiltották a Renault-főnököket, de megkegyelmeztek az istállónak és Nelsinho Piquet-nek.Az autosport.com és a gazzetta.it is úgy értesült, az FIA-nyomozás és…..
Amikor az eredeti Melrose Place elindult, egy sima szappanopera volt, amiben helyes csávók meg jócsajok élték a kis életüket egy bazi nagy házban, kicsit félrekúrogattak, kicsit hazudtak egymásnak, de mindig a megbocsátás és a szeressük egymást, gyerekek-elv érvényesült, még a…..
jami (törölt) 2009.09.23 16:05:16
Na, aki eddig csak a képeket nézegette a Story magazinban, azt is csak messziről és hunyorogva, az a Tv2 új valóságshow-ján nagyon meg fog lepődni: mert minden hétköznap este kiderül, hogy a magyar celebek ugyanolyan átlagosak, mint megannyi autószerelő, banki ügyintéző, óvónő…..
jami (törölt) 2009.09.10 15:20:13
jami (törölt) 2009.09.10 15:21:10
@jami: telefízió=televízió:)
Jedilovag találta ezt a remek kis anyagot, melyben egy sokakat foglalkoztató kérdésre kapunk választ; milyen érzés lenyelni a zement? Megtudhatjuk például,hogy gyógyszertől keserű, sok keményítőtől pedig behatárolhatatlan kellemetlen íze lesz, valamint hogy Lexi nem nyeli le. (…..
Filmdroid Jovovich megmutatja 2009.09.09 21:06:00
Milla Jovovich (Resident Evil - A kaptár) ledobta gönceit és megmutatta, amit meg akart mutatni, azaz konkrétan mindent. A képeket a Purple magazin számára készítették, a fotós pedig Mario Sorrenti, Jovovich ex-fickója csinálta. A modellből lett szinésznő 10 éve már, hogy nem…..
Tetőtől talpig megújul a Duna televízió arculata, új díszletek, új főcímek, és új csatornaazonosítók - ezzel nyitja az őszi szezont a csatorna. Hadd idézzük a sajtóközleményt: "A Duna Televízió arculatváltásának lényege: letisztult, elegáns látványvilág, a…..
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
jami (törölt) 2009.09.08 15:57:22
jami (törölt) 2009.09.09 09:12:34
A nyakkendőtlenített, a fogyókúrázó, és ezentúl másképp politizáló Vágó István cirka másfél év után tért vissza a képernyőre, ennyi ideig dekkolt parkolópályán, de legalább keményen fizettek neki a parkolásért, állagmegóvás és persze bársonyborítású…..
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
A Warner Bros. - egyelőre nem tudni miért, és a pletykák szerint meglehetősen váratlanul - nem hosszabbította meg a Fórum Home Entertainment augusztus végén lejáró szerződését, ezért az FHE szeptember 1-től már nem forgalmazhatja a Warner és a hozzá tartozó New Line filmeket…..
jami (törölt) 2009.09.01 08:54:06
Subba VÉGRE!! 2009.08.19 11:55:00
      Mint az köztudott, sportolni, gyúrni igen fárasztó, jól kinézni viszont eléggé menő dolog. De mit tehet egy olyan lusta, keszeg kis ember, mint például a jó Daddy? Hát mellplasztikát rakat be! Kövezzetek meg, de engem abszolút újdonságként ért,…..
jami (törölt) 2009.08.19 13:27:40
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
jami (törölt) 2009.07.17 08:42:37
@LouiS: Te nagyon fasz vagy. Inkább örülni kéne hogy egyáltalána valami adta HD-ben. Kíváncsi leszek, hogy ha a TV2 digitális adását hasonlítod majd a SKY-éhoz, akkor milyen eredményt kapsz. Mardt volna a BL az MTV-n jobban jártunk volna...
Tapasztaltabb emberek talán már hallottak olyat, hogy egy férfiember egészségügyi masszázs címszóval cserkészi be a számára kellemetes nőstényt. Egy ilyen sztori áldozatától érkezett a következő írás:     Nagyot csalódtam egy kollégámban,aki szépen alattomosan…..
Hát, így sem sikerült meggyőznie. 1 hétig mokkával a szemem alatt közlekedtem, nehéz volt elhitetnem, hogy csak elestem. :-(       A kép innen Sziasztok! Én is régóta olvasom a blogot... :) Megpróbálom röviden összefoglalni a sztorimat. 21 évesen jöttem…..
jami (törölt) 2009.06.02 12:21:40
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..