Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiribi27

0 bejegyzést írt és 1074 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus vezetése nem hagyta, hogy kihűljön a csapat kispadja Andrea Pirlo menesztése után, ugyanis a sajtóban keringő hírek igaznak bizonyultak, és a fekete-fehérek alakulata valóban megtalálta a Maestro utódját, aki nem más, mint a Juve korábbi sikertrénere, Massimiliano Allegri, aki többek…..
Hiribi27 2021.05.28 15:47:52
Miután a klub elköszönt Andrea Pirlótól, szinte azonnal be is jelentette a következő edzőt, akiről már napok óta írnak a lapok, és jó ideje szinte biztos a kiléte, és aki a Juve-szurkolók számára rendkívül ismerős, hiszen a Juventusnál töltött évei alatt számos gyönyörű eredményt jegyzett a…..
Hiribi27 2021.05.28 15:37:32
A Juventus győzelemmel kezdte az idei Bajnokok Ligája-szezont, s a csoport második játéknapján egy igazi rangadóval folytatja, hiszen szerda este az FC Barcelona látogat Torinóba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt, míg…..
Hiribi27 2020.10.28 22:52:15
@juve28adam: igen, a foga szép és az öltöny is jól áll neki. Max ennyi a pozitívum.
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen és a Lokomotiv Moszkva csapatait megelőzve, csoportelsőként lépett tovább az egyenes kieséses szakaszba. A nyolcaddöntőben az Olympique Lyon következett, s a franciaországi 1:0-ás vereséget követően a 2:1-es olasz…..
Hiribi27 2020.10.01 18:05:48
Hiribi27 2020.10.01 18:22:46
Hiribi27 2020.10.01 18:36:11
@GGábr81: állítólag a gyepszőnyeget nem tudják kicserélni.
Körülbelül másfél hónappal a Juventus Bajnokok Ligája-búcsúját követően a torinói klub ismét harcba száll a legrangosabb európai kupasorozatban. A Bianconeri idén ősszel a sorozat G betűjelű csoportjában kezdi meg a küzdelmeket.  A 2020/21-es idény csoportkörének sorsolása ma este 17:00 órakor…..
Hiribi27 2020.10.01 18:35:25
@Juventino86: remèlem a Barcelonaban viszont nem lehetnek majd :)
Felgyorsultak az események, Álvaro Morata hamarosan Torinóba érkezik, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, miután a Juventus és az Atlético Madrid megállapodásra jutott a támadó kölcsönszerződését illetőn. Amennyiben a torinói klub végül él opciós vételi jogával, Morata összesen mintegy 54 millió…..
A zsinórban kilenc bajnoki címet nyerő Juventus Andrea Pirlo személyében új edzővel, s némileg átalakult kerettel vág neki az olasz bajnokság 2020-21-es szezonjának. A koronavírus járvány miatt a bajnoki rajt majdnem egy hónappal későbbre került, s mivel az átigazolási időszak is csupán október…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint pont került az egyre elhúzódó csatárkeringő végére, mert az érintett AS Roma, Napoli és Juventus egyaránt megállapodásra jutott kiszemeltje, Edin Džeko és Arkadiusz Milik ügyében. A Juventus tárgyalásai eredményesnek bizonyultak az AS Romával, s ennek…..
Hiribi27 2020.09.17 22:26:26
@tjunior: igazad van, nem véletlenül. Azért mert jött Roni és a klub elzavarta. Aztán mentálisan megroggyant. Remélem nem gondolod komolyan h Higu minden hibájával együtt nem klasszisokkal jobb csatár mint Dzeko?!
Suarezről meg kérlek ne nyissunk màr vitát! :) 6 év alatt majdnem kétszer annyi gólt rúgott mint Dzeko 5 év alatt. És nem egy olasz közepcsapatban, hanem a Barcelonában. Az hogy ennyit volt sérült Suarez még rosszabb Dzekora nézve az eredményességet nézve. Dzeko idősebb, 15 M-ba kerül, 7,5 M fizetéssel vszínű 2 évre. Suarez vszínű apróért jött volna, 10M-s fizuért.
Van még esetleg olyan érved, ami hasznos lehet? :)
Hiribi27 2020.09.17 23:10:13
@tjunior: köszönöm, a választ, és a kioktatást. Engem nem győztél meg egyik érveddel sem és szerintem sok mindenkit nem is tudsz. Egy 3-szoros aranycipősről beszélünk aki 3 országban lett gólkirály, míg Dzeko egy olasz középcsapat csatára.
Higu pedig játszott a Realban, gólkirály lett a Napoliban és nálunk is lerakott vmit az asztalra. 3 nagyjából egykorú játékosról beszélünk, akik közül Dzeko alaposan kilóg a sorból( lefele) mind a csapatai, mind az egyéni eredményeit tekintve.Szerintem hagyjuk ezt a vitát. Nem hiszem h bárkit meg tudnál ezzel győzni.
Az utolsó mondatodat nem értem, de ha az előző kommentem utolsó mondatában talàltál vmi sértőt, akkor elnézést kérek.
Hiribi27 2020.09.18 07:52:53
@Bodnar Daniel: “Érvekkel vitázni, statokkal, számokkal nem. Dzeko a jobb csatár a legfrissebb adatok alapján kétség kívül.”

Régen nevettem ekkorát kommenten, már bocsi. :)
Ezen érvrendszer alapján Caputo jobb csatár és Dybala rosszabb mint Dzeko.
Nincs az az univerzum, ahol Dzeko jobb lenne, mint Suarez.
Ráadásul 7,5M/ év és 15M-ért.
Ha olvassátok ezt a bejegyzést, akkor bizonyára már mind tudjátok azt, hogy nagyjából mi is történt, miért kezdtem el ezt a Blogot, úgyhogy ezt nem is részletezném.  Igazából nem is szeretném nagyon hosszúra ezt a bejegyzést, ha körbenéztek ezen a oldalon, akkor szerintem nagyjából tisztában…..
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Hiribi27 2020.09.16 21:11:48
@JuventusFanatikus: megdöbbentő az ami történt. Vagyis, tudod mit?! Egyáltalán nem az. Nagyon sokan éreztük szerintem h vmi nagyon nem működik. Nagyon szerettem azt a blogot, naponta kb 30-szor rákantintottam. Bírom a szerkesztőséget, a tagok nagy részét is megkedveltem,ismeretlenül. De ez az örökös kitiltás, komment-törlés kiborított. Az (is)egy nyilvános blog, -ha a szabályzatot betartod- bármit írhatsz.
Nekem akkor lett elegem, amikor daddy a főni, lehazugozott.
Remelém itt demokratikusabb lesz a szerkesztőség.
Mégegyszer, köszi h szóltatok. És köszönjük h vagytok! :)
„Egy centet sem tennék arra, hogy edző válik belőlem. Ez nem olyan munka, ami vonzana. Túlságosan sok aggodalmat feltételez, az életstílus pedig túlságosan hasonlít egy játékos életstílusára. Én megtettem, amit tudtam, a jövőben pedig szeretnék visszakapni valamit abból, ami bizonyos fokig…..
Egyre erősödnek a pletykák az olasz sajtóban arról, hogy Edin Džeko közelebb került a Juventushoz, így megnyílhat a Napolitól minden bizonnyal távozni készülő Arkadiusz Milik útja az AS Roma felé. A Juventus továbbra is egy új csatárral szeretné megerősíteni keretét, s miközben Gonzalo Higuaín…..
A Juventus a Serie C-ben szereplő Novara elleni felkészülési mérkőzéssel formálódott tovább, s Andrea Pirlo csapata 5:0-ás győzelemmel zárta a találkozót. "Különböző megoldásokat próbálunk ki. Az első félidőben négy védővel álltunk fel, ami bizonyos időszakokban háromvédős felállássá alakul. A…..
Luis Suárez klubváltása a Juventushoz pár napja még szinte bizonyosnak tűnt, miután a Barcelona csatárának kiadta az útját Ronald Koeman, azonban a legutóbbi pletykák szerint az uruguayi támadó valószínűleg inkább a spanyolországi maradás mellett teszi le a voksát. A Deportes Cuatro értesülései…..
Maurizio Sarri a hírek szerint nem hajlandó közös megegyezéssel szerződést bontani, így a Juventus végül 8,5 millió eurót lesz kénytelen kifizetni a mesternek jövő nyárig. A mestert egy hónapja menesztette a Juventus vezetősége, miután sikerült bajnoki címet nyerni, ám a csapat kiesett a Lyon ellen…..
Ma délután újabb játékos mutatkozott be a Juventusnál, a Schalke 04 csapatától igazolt Weston McKennie a klub székházában tartott sajtótájékoztatón beszélt érzéseiről, első benyomásairól és várakozásairól. Az ifjú amerikai középpályás a 14-es számú mezben szerepel majd . "Azonnal felvillanyozott a…..
Nicolas Higuaín testvére és ügynöke nemrégiben a Tuttosport munkatársának adott interjút, amelyben beszélt a csatár aktuális helyzetéről és közvetlen jövőjéről. „Úgy gondoltuk, hogy Pirlo esélyt fog adni Gonzalónak, aki 350 gólt szerzett karrierje során, de ehelyett nyíltan elmondta neki, hogy nem…..
Hiribi27 2020.09.02 12:03:03
A Juventus kész lecserélni centerét, mivel több olasz forrás szerint megvan a megállapodás Luis Suárezzel, Gonzalo Higuaín pedig kész követni egykori csapattársát, Blaise Matuidit az Inter Miamihoz az Egyesült Államokba. A Sky Sport Italia, a Sportitalia, a La Gazzetta dello Sport, a Corriere dello…..
Miközben az FC Barcelonától minden bizonnyal távozó Luis Suárez egyre közelebb kerül a Juventushoz, a torinóiakkal korábban hírbe hozott Edin Džeko végül az Internél köthet ki. Az olaszországi játékoskeringő tovább folytatódik, s egyelőre mindenki az első lépésre vár, amely elindíthatja a…..
A Barcelona középpályása, Arturo Vidal nemrégiben azt mondta, örömmel játszana ismét a Juventusnál Andrea Pirlo futballistájaként, de véleménye szerint Antonio Conte a legjobb taktikailag. A futballista Daniel Habif YouTube-csatornájának adott interjút a karrierje következő lépéséről. „Bámulatos,…..
Megbízható olasz források szerint a Juventus érdeklődött a Barcelona várhatóan távozó csatára, Luis Suárez kapcsán. Az uruguayi futballista a hírek szerint távozni kényszerül a katalánoktól, mivel a klub nem tervez vele a következő szezonban, és már az idén megválnának tőle. A Goal Italia…..
Hiribi27 2020.08.28 09:12:14
Derült égből villámcsapásként hatott a Juventinókra a hír, miszerint a Juventus állítólag mindenben megegyezett Weston James Earl McKennie ügyében, így a játékos majd Torinóba költözik. Az amerikai középpályás már négy éve tartozik a Schalke kötelékébe, 2016-ban hagyta el az FC Dallast a németek…..
Tegnap hivatalossá vált, hogy a torinói klub egykori játékosa, Igor Tudor segíti majd az edzői tapasztalattal még nem rendelkező Andrea Pirlo munkáját, s az olasz sajtó már arról ír, hogy Alessandro Nesta személyében tovább erősödhet az edzői stáb. A Hajduk Split hivatalosan is bejelentette, hogy a…..
Hiribi27 2020.08.22 12:37:38
@Kukszi: nem vele van a bajom, hanem azzal h Olaszország messze legsikeresebb csapatának az edzője egy nullkm-es vezető edző, segédje olyan aki török csapatoknál és fantasztkikus Splitnél dolgozott, vmint itt van Nesta, aki a Frosinonet vitte egészen a 8. helyik a Seria b-ben. Mindhárom fantasztikus játékos volt, de hogy rájuk bízni az első csapat irányítását? Na neee. De ahogy látom egyedül vagyok ezzel a véleményemmel a blogon. Itt mindenki elájul h Pirlo mekkora játékos volt. Igen, az volt. Edzőként még gyerekeknek sem vezetett le egy edzést sem.
Hiribi27 2020.08.22 12:44:00
@JuventusFanatikus: ezt értem. Én is jobban szeretek vezetőként bizalmi embereimmel dolgozni. Nekem inkább Pirlo kinevezésével van bajom.
A Juventus részéről ugyan még nem történt megerősítés, a Hajduk Split hivatalosan is bejelentette, hogy Igor Tudor elhagyta a horvát csapat kispadját, s csatlakozik Andrea Pirlo edzői stábjához. A pletyka a napokban röppent fel, majd úgy tűnt, hogy akadályba ütközhet az elképzelés, hiszen a Hajduk…..
Hiribi27 2020.08.21 20:14:55
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus némi meglepetésre az AS Roma támadójával, Edin Džekóval próbálhatja megoldani a támadórészleg problémáit, s a bosnyák támadó beelőzte Arkadiusz Miliket Andrea Pirlo képzeletbeli kívánságlistáján.  Mivel Gonzalo Higuaín már nem szerepel a klub terveiben,…..