Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gylbert

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! :) mosoly   A Ki Mit Tube 2015 verseny kezdete előtt megkerestek a szervezők. Szerették volna, ha idén is (mert tavaly jelentkeztem) jelentkezek. Elvállaltam, majd aztán többször is rám telefonáltak, hogy mikor fogok feltölteni a videót. A feltöltés után kaptam levelet,…..
"Mindenik embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek." (Babits Mihály: A vihar)   De milyen lehet az élete annak, akinek a…..
Nem egy és nem két esetben hallottam már nőket sóhajtozni: Miért nem vagyok én leszbikus? Akkor nem kéne ennyit kínlódnom a szeretőmmel ...Ha nem leszbikus, legalább biszexuális lenne az ember lánya. Mert ha csak a pasiktól függünk, akkor újra és újra ugyanazokba a megoldhatatlan…..
Azt már azt hiszem, hogy megírtuk, hogy a TV2-n lesz látható a Knight Rider sorozat 2008-as változata (itt el is gondolkoztunk, hogy milyen időpontban is lehetne adni, este vagy délután) és nemsokára kezdődnek is a sorozat szinkronizálási munkálatai, amik, mivel annyira kiemelkedő…..
Gylbert 2009.05.02 11:35:17