Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cambet Sport

32 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az oldal új webcímre költözött, amit a jövőben itt értek el: www.cambetsport.hu  ..
HÁLAADÁSI NFL MÉRKŐZÉSEK Mivel Amerikában hálaadás nem telhet el pulykaevés és NFL mérkőzés nélkül, így ha én a pulykaevést nem is követem, de az esti 3 mérkőzést annál inkább fogom! LÁSSUK! 2018.11.22. / 18:30 Ford Field Detroit Lions - Chicago Bears     A Chicago idén szinte már biztos,…..
  Az amerikai kosárlabda ligát (NBA) is már 2010 óta figyelemmel követem, ám nem érzem magam annyira otthon benne, mint pl. az NFL-ben! Így külső forrásokra, tippekre és az általam reálisnak vélt dolgoknak megfelelően ajánlok figyelmetekbe pár holnap hajnali NBA mérkőzést. Ebből az okból kifolyólag…..
Cambet Sport MNF: Rams vs. Chiefs 2018.11.19 11:42:06
Tegnapi napot 1-1-el zártuk, hisz a Carolina meglepetésemre nem hozta olyan simán a mérkőzést (sőt kikapott), de a csapatom azaz a New Orleans Saints brutálisan bedarálta az Eaglest 48-7 arányban. Azonban holnap hajnalban jön a következő Monday Night Football, így készültem nektek egy kis…..
  Lehetséges ez?   Szerintem sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen jó is lenne sportfogadásból megélni. Kellő önfegyelemmel, stratégiával és koncentráltsággal miért is ne lehetne ezzel a napi kenyérre valót megkeresni? Félre ne értsétek, ezzel a bejegyzésemmel nem arra akarlak…..
  Ma két NFL mérkőzéssel készültem nektek egy rövid összefoglalóval és gondolatkifejtővel LÁSSUK HÁT MITŐL DÖGLIK A LÉGY! # 19:00 Ford Field Detroit Lions - Carolina Panthers   Átmazsoláztam az első körben lefutó mérkőzéseket és bár megvallom őszintén sokáig tanakodtam, hogy ezt a…..
Cambet Sport KEDDI BL ÖTLETELŐ 2018.11.06 18:33:32
Vasárnap jó napot sikerült zárni, hisz az összes NFL tippem lejött, a foci, illetve NBA szelvény pedig épp hogy elment 1-1 meccsen. Viszont ma BL este van, így nézzük a mai duplázó szelvényem!   Labdarúgás/BL Döntetlen vagy Barcelona @1.35 Döntetlen vagy PSG @1.50     Egyben:…..
Estére a következő NFL meccseket játszom meg kötésben:     Amerikaifoci/NFL Minnesota Vikings - Detroit Lions (19:00)Tippem: Minnesota Vikings győzelem @1.43   ---------------------------------------------------------------------------------   Amerikaifoci/NFLNew England Patriots - Green Bay…..
Esti és hajnali NBA szelvényem a következőképpen néz ki:   Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers (00:00)Tippem: Philadelphia 76ers -3,5 hendikep győzelem @1.83 Indok: Akárhogy nézem statisztikailag, formailag, játékosállományilag a Philadelphia simán veri a Brooklyn csapatát. Nagyon nem fűznék…..
Összegyűjtöttem számotokra a mai kínálatból megtalálható 3 legígéretesebbnek tűnő foci tippmix tippeket! Lássuk hát! Labdarúgás Német/Bundesliga Mainz - Werder Bremen Tippem: Döntetlen vagy Werder Bremen @1.44 Indokok: -Mainz legutóbbi 5 Bundesliga mérkőzéséből 3-t elvesztett…..
Üdv Cambet Sport olvasók! Mára 2 mérkőzést néztem ki a kínálatból, amiket egyben fogok megtenni a hajnalban elstartolt NBA szezonból!   TIPPJEIM A KÖVETKEZŐK: 01:00 - Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks Tippem: Milwaukee -3,5 hendikep győzelem @1.80   02:00 - Houston Rockets - New Orleans…..
Nyári VB óta nem volt bejegyzés itt a blogon ennek két oka van. Az egyik, hogy kicsit pihentettem a sportfogadást az elmúlt időszakban, valamint Facebook csoportunkban osztottam meg meglátásaim, ha arról volt szó. Most viszont elértünk egy újabb vasárnapot, amit nálam az NFL-ről szól ilyenkor.…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPMIX TIPPEK ROVAT   Spanyolország - Oroszország  /2018.07.01. - 16:00/ Tippem: Mindkét csapat szerez gólt @1.85 (Tippmix) Tét: Fogadásra szánt pénzed 5%-a INDOKLÁS: Jó kis mérkőzésre számítok, hisz a spanyolok minden mérkőzésükön szerzett góllal fejezték be a…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPMIX TIPPEK ROVAT   Szaúd-Arábia - Egyiptom  /2018.06.25. - 16:00/ Ez már teljesen tét nélküli mérkőzés, hisz egyik válogatott se juthat már be továbbjutást érő helyre. Ettől függetlenül a mai mérkőzésen az Egyiptomi együttesnek szavazom meg a bizalmam az eddig látottak…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPMIX TIPPEK ROVAT   Anglia - Panama  /2018.06.24. - 14:00/ Megmondom őszintén, hogy tanácstalan vagyok ezzel a mérkőzéssel kapcsolatosan. Hazai sikert várok egyértelműen, de a szorzókban nem látok kellő értéket. Egyedül talán gólra merek fogadni, mert én a meccsben egy…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPMIX TIPPEK ROVAT Egyszerűbbnek és átláthatóbbnak véltem, ha mind a három mérkőzésről a meglátásomat egy poszt keretein belül írom meg nektek. Lássuk is a mai kínálatot!   Belgium - Tunézia  /2018.06.23. - 14:00/ Előző elemzésemmel (katt ide) szép @2.10-es odds-ot…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPMIX TIPPEK ROVAT Uruguay - Szaúd-Arábia  /2018.06.20. - 17:00/ Számomra a kimenetel itt se kétséges. Egyértelmű hazai sikert várok. Számomra a kérdés csak az lesz, hogy mennyire lesz gól erős ez a mérkőzés. Az Egyiptom - Uruguay összecsapáson is több gólos sikert vártam…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPMIX TIPPEK ROVAT Portugália - Marokkó  /2018.06.20. - 14:00/ Láttunk már néhány meglepetést az idei VB alatt (pl. Németek, Brazilok), de ennek ellenére szinte biztosra kijelentem, hogy ezt a mérkőzést Portugália nem fogja elbukni. A csoport első mérkőzését Spanyolország…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPEK ROVAT Oroszország - Egyiptom  /2018.06.19. - 20:00/   A VB nyitómérkőzésének a kimenetelét szinte mindenki tudja, hogy 5-0-ás győzelemmel végződött az oroszok javára. Azonban Egyiptom Uruguay elleni (90+ perces) 0-1-es vereség pozitív meglepetés volt, mivel nagy…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPEK ROVAT Lengyelország - Szenegál  /2018.06.19. - 17:00/   Mindkét csapatban látok legalább egy gólt a mérkőzésben, azonban, ha kimenetelre kéne tippelnem, akkor én a lengyeleket mondanám győztesnek a mérkőzésen. Mindkét válogatott neves és erős játékosokkal rendelkezik…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPEK ROVAT Tunézia - Anglia  /2018.06.18. - 20:00/ Egyértelműen ezen a mérkőzésen az angoloknak áll a zászló. Nem egy nagy nevű játékossal rendelkeznek a csapatban (Sterling, Kane, Alli, Rashford), így nálam meglepetés lenne, ha nem ők lennének a mérkőzés…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPEK ROVAT Belgium - Panama  /2018.06.18. - 17:00/ A VB egyik legerősebb csapata találkozik talán a torna leggyengébb válogatottjával. Leírni semmiképp nem írom le a Panamai válogatottat (főleg a brazil és német mérkőzés után), de meg kell hagyni, hogy zörögni fog jócskán a…..
CAMBET SPORT: FOCI VB TIPPEK ROVAT SVÉDORSZÁG - DÉL-KOREA  /2018.06.18. - 14:00/ Több lehetőségen is gondolkodtam a mérkőzés kapcsán, de végül nem spirázom túl a dolgokat. Amiben biztos vagyok, hogy egy unalmas kevés gólos mérkőzésre számítok. Mivel egy csoportban szerepel a két csapat a tegnapi…..
Minden információt figyelembe véve elvégeztem az elemzést és a következő meglátást javaslom: Kosárlabda/NBA Milwaukee Bucks - Boston Celtics (02:00) Választásom: Pontok száma 200,5 felett @1.95 /Unibet/ Tétem: Saját bankom 5%-a Sok sikert mindenkinek! / Mai foci elemzésem elérhető az előző…..
Minden információt figyelembe véve elvégeztem az elemzést és a következő meglátást javaslom: Labdarúgás/Európa Liga Arsenal - Atletico Madrid (21:05) Választásom: Mindkét csapat szerez gólt @1.78 /Unibet/ Tétem: Saját bankom 10%-a Sok sikert mindenkinek! # A mérkőzésekhez kimondott szöveges…..