Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Business Doctor

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016-ban nagy változások eddig nem történtek, íme a teljes lista!..
Milyen eseményekre nyújthat fedezetet? Egy általános felelősségbiztosítás mentesíteni tudja a vállalkozást olyan dolgok alól, amelyekért alapesetben a cég tartozna felelősséggel, azaz: Cég által okozott személyi kár A személyi kárból keletkező, jogsértésen alapuló sérelemdíj igények (azaz, ha a…..
Lehetőleg teljeskörűt. Magyarországon jelen pillanatban 32 biztosító társaság működik. Ha csak a vállalati szekciót nézzük, akkor is mindegyik intézetnél legalább 5 különféle felelősségbiztosítás érhető el (csak céges!). Aki nem a fiók közelsége vagy egy szimpatikus ügyfélszolgálatos alapján…..
Egy nagyon régi álmunk vált valóra azzal, hogy elkészült az automatikus export és az import funkció is a blog.hu-n! Az export egy már régóta létező funkció volt, de a nagyobb, sok poszttal és kommenttel rendelkező blogokon - sajnos a nagy adathalmaz miatt - sokszor sikertelen volt.…..
Velünk eddig sem történt semmi, vigyázunk, és különben sem fizetne a biztosító. /Marika néni, 1 nappal a totálkár előtt/ Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek ismerős az érvelés. Abban is biztos vagyok, hogy mindenkinek van egy ismerőse, akinek valamiért nem, vagy nem kielégítő összeget fizetett…..
Egyben örülök, hogy bemutathatom Neked Magyarország első számú professzionális pénzügyi és adózási blogját! Egy vállalkozás tényleges sikere megannyi tényezőtől függ: mai fogyasztói társadalmunkban a termék/szolgáltatás berobbanása szinte alapfeltétele egy induló cégnek. Nem beszélve a piaci rés…..