Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bóvli ország jobban teljesít

0 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   ..
bóvli ország jobban teljesít 2022.04.28 16:48:35
@Ekrü:

A kétharmadnyi Putyinizmust imádó Győzike táboroddal villogsz??? Nóómááis vagy-é?
Roubaix Az új baloldal születése 2022.04.27 07:52:41
Amikor 2002-ben a Fidesz elvesztette a választásokat az MSZP-vel szemben, és Medgyessy Péter lett a miniszterelnök, a Fidesz-tábor meg volt döbbenve. A dolgok jól mentek, az ország tartott az euró bevezetése felé, csatlakoztunk a NATO-hoz, küszöbön állt az uniós tagság is, és erre tessék. Ráadásul…..
bóvli ország jobban teljesít 2022.04.28 11:43:22
@Kivlov:

Magyar ellenesség? Ez az amikor Orbán megüzeni a kárpátaljai magyaroknak, hogy hagyja őket Putyin prédájának?
bóvli ország jobban teljesít 2022.04.28 11:51:34
@Kitiltott Vélemény:

Te attól vagy fideszbérenc hibbantka,hogy 50 sorban 150-szer hanyod ide a fideszbértrollok Gyurcsányozási parancsolatát.
Ellenzékcsere? Ugyan már! Időre van szükség. Eltelik pár nap és győztesek és vesztesek szépen megemésztik, mi is történt 2022. április 3-án. Tarolt a Fidesz és tarolt Orbán Viktor. Ismét, talán sohasem akkorát, mint ezúttal. Úgy illik, hogy ezt mindenki elismerje és gratuláljon. Nyilván most…..
bóvli ország jobban teljesít 2022.04.04 10:05:05
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Budapest határain túl négyötöd a select birkák aranya!

Vagy csak terven felul
bóvli ország jobban teljesít 2022.04.04 10:07:17
Mindig megígérem magamnak, hogy egy-egy beszélgetést majd megnézek, de nincs elég időm még erre is, úgyhogy maradok annál, hogy remélem, jól idézték Mérő Lászlót: "Márki-Zay néha mond olyanokat amiktől megborzongok, de ezért választottuk, hogy másmilyen legyen." Eszemben sincs bírálni Mérő…..
bóvli ország jobban teljesít 2022.03.21 17:42:06
@Tapi2021:

Orbán Puytinnak a bábja. Az egész világ tudja.
bóvli ország jobban teljesít 2022.03.21 17:44:59
@konrada:

Ukrajna az ukránoké és ők döntenek a saját sorsukról, nem pedig az orosz szövetségeseid.
bóvli ország jobban teljesít 2022.03.21 17:50:01
@Tapi2021: "És így, hogy a Krímben NÉPSZAVAZTAK a hovatartozásról, "

Fideszelitaszos troll, te nagyon hülyét csinálsz itt magadból!

Moszkva véletlenül közzétette a krími népszavazás valódi eredményét

Az orosz elnök civiltársadalmi és emberi jogi tanácsa nevű szervezet tegnap élesített egy blogposztot, amit aztán pillanatokkal később el is tüntettek. A beszámoló szerint a márciusi krími népszavazáson csak 30 százalékos volt a részvétel, és a szavazók fele szavazott csak arra, hogy a félsziget Oroszország része legyen - írja a Forbes.

Vagyis a választásra jogosultak alig 15 százaléka akart csak elszakadni Ukrajnától, pedig akkor a félsziget már de facto orosz katonai uralom alatt állt. A korábbi hivatalos közlés szerint viszont a részvétel 83 százalékos volt, és százból 97 választó, vagyis a jogosultak 80,5 százaléka az oroszországi annektálásra szavazott.

A tanács egyik tagja, Szvetlana Ganuskina a Kanal 24-tévének korábban azt nyilatkozta, hogy a krími népszavazás jobban lejáratta Oroszországot, mint amiről külföldön bárki álmodhatott.
Adott volt egy rendszer, amelyet elvben húsz éve arra készítettek fel, hogy ellen tudjon állni a demokratikus visszarendeződésnek. Mégis pillanatok alatt omlott össze, amikor a rendszert fenntartó erők kivonultak...
bóvli ország jobban teljesít 2021.08.24 20:33:53
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Neked ez a Károly a szexuális örömöd errefelé, csak rá izgulsz?
Az amerikai csapatkivonás kapcsán a hírekben folyamatosan szereplő Afganisztán etnikai szempontból sajátos képet mutat, ugyanis a legkevésbé sem tekinthető homogén országnak. Olyan, hogy "afgán nép" igazából nincs is, helyette pastuk, hazarák, tadzsikok, üzbégek, türkmének és kirgizek (illetve egyéb…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.08.24 07:28:29
Az Egyesült Államok minden fronton visszavonulóban van és alkalmatlan politikusai képtelenek megállítani a hanyatlást  Egyetlen birodalom sem örök: végezetül mind elbukik, önhittség és megalázottság közepette. Az elfuserált afganisztáni kivonulás szívszorító emberi szenvedéstörténete pusztán csak a…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.08.22 22:02:28
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ki erőlteti rád a NER maffiát te vakegér: Orbán vagy az EU?
Ki erőlteti rád az EU-ból (a jóléti társadalomból) való kilépést Orbán vagy az EU?
Ki gyárt rád diktatírikus, jogfosztott államrendet: Orbán vagy az EU?
Ki az aki nem létező Soros meg migráns világveszélyekkel riogatja a kellően hülye polgárait: Orbán vagy az EU?

Ezek után annak is kellően hülyének kell lenni, aki Magyarorszáqról kiamulván a fejéből az EU-ban látja a hanyatlást, meg a birkatársadalom álproblémákkal való etetését.
bóvli ország jobban teljesít 2021.08.22 22:07:11
@kárárámaispj:

Hanyatlik ám Ámerika! Föleg a felcsúti Mészáros Lötyő birodalomból tekintvén.
De a te 120%-os munkanélküliséggel sújtotta borsododi szellemfalvadból tekintvén már aligha!
bóvli ország jobban teljesít 2021.08.22 23:34:07
@kárárámaispj: "De ennek semmi köze ahhoz, hogy ha csinálnak egy demokráciát, és majd százféle kis párt fog viaskodni, akkor abból világvége lesz. "

Ti fideszes bértrollok, mennyire meg vagytok ti mindig mindentől ijedve ami nem diktatúra, nem egyszemélyi hatalom és ahol a ti szerepetek nem az, hogy ki kell nyalni a vezér seggét és akkor ő majd jól megvéd titeket az egész világtól.

Az imádott Orbánod meg a szintén imádott Kínia Kommuista Pártod rendszerei itt járnak, szerencsére a demkratikus országok meg 200 évvel előttük.
Próbáljuk megfejteni, mire gondolt a ferences szerzetes...
bóvli ország jobban teljesít 2021.08.22 12:50:47
@CSOKKI MÁLNA: "gen sok találkozó után a Mol, a legnagyobb hazai vállalat orosz érdekeltségbe került, valamint be lettek engedve az oroszok a hazai titkosszolgálatokba."

Az az Orbánod te fidelitasszos bérhazudozó, aki Pakson, a ruszki beruházási bankon és a letelepedési kötvényeken keresztül annyi orosz titkosügynökkel telepítette tele az országot, amennyi Brezsnyev alatt sem volt. MIvel tudja Putyin ennyire zsarolni az Orbán gazdádat?
bóvli ország jobban teljesít 2021.08.22 13:03:24
@alöksz róz: "a tao meg végképp nem a te adód."

Hát kié te hazudozós fidelitaszos, talán a tolvaj Mérszáros Löcid fizeti be az államkasszának?
bóvli ország jobban teljesít 2021.08.22 20:49:14
@apro_marosan_petergabor: "Sok olyan ember szólt hozzá, aki Böjte Csabának a cípőtalpáig sem érne fel."

Ere itt vagytok ti tolvajlás pártoló fideszesek a legjobb példának. Az egyház már rég kiátkozott volna titeket, ha nem lenne az egész magyar egyház egy marionett végrehajtó szolgája a NER-nek.
Nem akar járt utat járatlanra cserélni Orbán Viktor, ezért a koronavírus-járvány harmadik hullámának ellaposodásával régi, jól bevált politikai szlogeneket vett elő. A Fidesz vezérének meggyőződése ugyanis, hogy saját szavazótábora azt várja tőle, amit a 2018-as kampányban mutatott, vagyis a…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.06.14 23:16:22
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt hónapokban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Ha kell 10-szer is, hogy egyszer végre legyen hatása. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene! Hát csinált már valaki közületek ilyet? Na ugye!

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába a kormányváltás után. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
A nemzeti-populista rendszerek hiába támogatják látványosan az egyházakat; a „hallgató többség” képviselőjének szerepében tetszelgő nacionalista populizmus az, ami sok szempontból keresztényietlen! Keresztényietlen, mert azt sugallja, hogy légy elfogult! Ne az igazságot nézzed, ne legyél…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.06.13 11:48:22
@midnight coder:

1994-ben 20%-ot hozott liberónak lenni. Csakhogy a szadesz ezt jobban csinálta, orbán labdába se rúgott lipsiként. Ezért a komcsi vallását felváltó lipsi vallását is le kellett cserélnie. Ezért lett mélymagyar MDF mutáns. Ez se hozott azonban neki állandó sikert, igy rájött hogy legkifizetődőbb az, ha egyszerre komcsi, náci, lipsi, mélymagyar, polgár aki gumicsizmás paraszt is, EU ellenes miközben EU seggnyaló, kirakat keresztény miközben reggeldélbeneste csak LOP és GYÜLÖLKÖDIK. Ha eljön az idő, hogy tudja, hogy kell még neki valhonnan 2% , hogy ne bukjon, akkor buzi lesz, hogy azoknak a szavazatait is besöpörje.

Orbán minden volt és minden lesz csak egyvalami nem: civilizált európai, ezt a szerepet a büdös életben nem fogja tudni eljátszani. Mindig is egy félázsiai sztyeppei maradvány marad. Amit egyébként nem is tagad.
bóvli ország jobban teljesít 2021.06.13 11:53:42
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Azért nem mindennapi elmebeteg vagy te Putyin ügynöke, hogy még az állitólag létező unokáidat is sátáni fajzatoknak tartod és példás büntetőnevelést akarsz mérni rájuk. Szerencsére ezek a gyerekek csak a te beteg fantáziádban léteznek.
Igazán alávaló, talán minden eddiginél alávalóbb háborút folytatnak a NER propagandamédiái azon ellenzéki - különösen DK-s fővárosi - önkormányzatok ellen, akik idén úgy döntöttek: felhagynak azzal a hagyományos menetrenddel, hogy tavasztól egy-másfél havonta egyentarrá nyíratják a parkok és egyéb…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.06.08 09:57:03
@nemecsekerno_007: "Ha hülyébb lennél akkor KariGeri méhlegelőt csinálna belőled. "

Te már csak tudod hogy hogy megy ez, mert belöled meg Orbán csinált birkát.
bóvli ország jobban teljesít 2021.06.08 12:33:08
@konrada: "Lehetne ezt még fokozni????"

Szerintem nem. A kétharmadnyi gyepált agyú birka össze van gyüjtve, a maradék 1/3-ot pedig nem tudja orbán a kétharmad képére formálni. Orbánnak csak egy célja maradt: megakadalyozni, hogy a begyüjtött birkái elfussanak mellöle.
bóvli ország jobban teljesít 2021.06.08 12:34:02
@apro_marosan_petergabor: "A választók bölcsessége és a Jóisten tartsa őket távol az országos hatalomtól...! "

Ez Tarlósnál mülödött másfél éve. Jövöre is müködni fog ha addig nem romlik el.
Kevesebb, mint egy évvel a parlamenti választások előtt egyértelművé vált, hogy a koronavírus-járvány kezelése lesz a kampány központi téméja. A Fidesz szokásához híven felépített egy hosszú távú stratégiát, melynek betetőzéseként megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy annál jobban nem is…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.05.16 11:29:52
@atomic power 1986DucaDuca:

ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt hónapokban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Ha kell 10-szer is, hogy egyszer végre legyen hatása. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene! Hát csinált már valaki közületek ilyet? Na ugye!

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába a kormányváltás után. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
Nem győznek eleget mérgelődni a Fidesz potentátjai és a kormányhoz közel álló sajtóorgánumok azon, hogy Lázár János lényegében kampányfilmet forgattatott magáról az ellenzékinek tartott Telex stábjával. Az egykori kancelláriaminiszter ráadásul alaposan megkavarta a kormánypárton belüli állóvizet,…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.05.05 21:02:59
@МАХVАL bircaman közíró: "Így igaz. Matyi nem is ballib aktivista, ő TÉNYLEG elmebeteg."

De te is! TÉNYLEG! És ez legalább köztudott.
bóvli ország jobban teljesít 2021.05.06 09:47:12
@МАХVАL bircaman közíró:

Nem tévedek, ELMEBETEG vagy. Ezt mindenki tudja rólad.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Orbán Viktor a Kínai Kommunista Párt hátán kíván felkapaszkodni a nemzetközi politika legmagasabb szintjeire. Egy ilyen kijelentés tíz éve még abszurdnak és túlzónak tűnt volna, de manapság olyan egyértelmű gesztusok jelzik a magyar kormányfő lojalitását a kínai legfőbb…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.18 16:59:58
@atomic power 1986DucaDuca:

ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Ha kell 10-szer is, hogy egyszer végre legyen hatása. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene! Hát csinált már valaki közületek ilyet?

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.18 17:03:34
@atomic power 1986DucaDuca:

MAGYARORSZÁG 2020-BAN ÉS 2021-BEN AZ EU AZON TAGÁLLAMA, AHOL A LEGMAGASABB A COVID HALÁLOZÁSI RÁTA ÉS A LEGMAGASABB ÉVES ÖSSZEHASONLÍTÁSBAN A HALÁLESETEK SZÁMÁNAK NÖVEKEDÉSE!

Orbán Viktor tehát újra a legjobban teljesített az EU-ban!
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.18 17:08:34
@atomic power 1986DucaDuca: "Azonban a különböző országok Covid halálozási statisztikái objektív módon nem hasonlíthatók össze, mivel nem azonos definíció alapján készülnek."

A covid halottak 99,9%-a más EU-os országban is Covid halottnak számít, ezen ne rugózzál. Orbánék megpróbáltak itt is hamisítani, de nem ment mert túl sokan tudják ellenőrizni a valós helyzetet. Orbán tehát megbukott a járványkezeléssel.
Már hónapok óta nem hallottuk arról nyilatkozni a kormány illetékeseit, hogy Magyarország az osztrák mintát követné a koronavírus-járvány elleni védekezés során. Pedig még tavaly év végén maga Orbán Viktor nyilatkozta azt, hogy a kormány az ausztriai sorvezetőt használja saját stratégiájának…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.15 00:27:14
@ulpius66:

ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Ha kell 10-szer is, hogy egyszer végre legyen hatása. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene! Hát csinált már valaki közületek ilyet?

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
Tegnap este besokalltam. A sok személyes jó hír között (már a kortárs ismerősök között is sokakat oltanak) jött néhány vérlázító: titkolja a kormány a védettségi igazolványok költéseit, a tanárokat visszazavarják az iskolákba védettség nélkül (és a gyerekeket is!) egy osztrák újságíró…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.10 17:06:03
@nemecsekerno_007: @Ekrü:

ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene! Hát csinált már valaki közületek ilyet?

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.10 17:26:46
@Andy73:

Én szurkolok hogy Orbán hatalomban maradjon. Láthatóan az a célja, hogy az amúgy teljesen néptelen stadionjait mind Covid hullákkal töltse fel. Azt meg tudjuk, hogy amit Orbán a fejébe vesz, azt mind megvalósítja. Akárcsak a Néppártból való kirúgatását. Te is szurkolj neki, hogy tele legyenek a stadionjai, ha mar mégépítette őket!
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.10 17:27:46
@Ekrü:

Én szurkolok hogy Orbán hatalomban maradjon. Láthatóan az a célja, hogy az amúgy teljesen néptelen stadionjait mind Covid hullákkal töltse fel. Azt meg tudjuk, hogy amit Orbán a fejébe vesz, azt mind megvalósítja. Akárcsak a Néppártból való kirúgatását. Te is szurkolj neki, hogy tele legyenek a stadionjai, ha mar mégépítette őket!
Idén demagógiát hozott Húsvétra a nyuszika. Persze kampány van. A pártok és a politikusok mindent alárendelve a 2022-es győzelmükért küzdenek. Ezzel még nem is lenne baj, hiszen a kampány a parlamentáris demokrácia egyik alapvető ismérve. A baj csak az, hogy szó szerint MINDENT ennek rendeltek alá,…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.06 18:48:09
@MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott):

ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene!

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
Gyurcsány titokban oltásellenes? Illusztráció: MTI/Kiss Dániel Korunk egyik nagy problémája, hogy ha egy eredendően súllyal bíró jelzőt ráhúzunk mindenre, akkor elveszíti a súlyát. Így ha minden sértő és bántó, akkor semmi sem az, ha minden rasszista és kirekesztő, akkor semmi sem az és még…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.05 15:53:49
@Ekrü:

ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene!

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
Itt van április első napja, a bolondozások ideje. Csak egy napig képzeljük el, milyenek lenne az életünk, ha a politikusok néha őszintén beszélnének! Szürreális képzelgésünk eredményét az alábbiakban olvashatják azzal a megjegyzéssel, hogy ettől még nem veszítettük el a realitásérzékünket.  Azt…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.02 09:39:01
@Ménár Atya:

Mit olvassak te lebutított agyú Orbán birkája? Egy no name blogot egy no name akárkitől? Miért nem egyből a Kreml kiadványaira hivatkozol, így legalább rögtön a forrással kezdenéd a trollkodásodat.
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.02 09:46:08
@Ménár Atya:

Hát Ménár apó, ha téged kínai szarral oltottak, akkor van csak igazán esélyed elkrepálni! Orbán 30 dollárért szerezte be a kínai lötyit, most jön a lebukás, hogy annyira hatástalan, hogy 3-szor kell beadni, de ki tudja, lehet hogy utana kiderül, hogy még negyedszer is. Meg ötödször. Meg ki tudja.

Annyi tudunk, hogy míg a 12 dolláros Pfizert elég általában egyszer is beadni és teljes a hatása, addig a kínai szar 3-szori kísérletkor már 100 dollárba kerül és még mindig nem lehet tudni, hogy ér-e valamit.

Ennyit még talán egy fideszes birka agy is kui tud talán számolni, hogy melyik vakvina az olcsóbb és jobb. És melyik az, amelyik csak arra kell, hogy a haverok degeszre keressék vele az offshore számlájukat.
bóvli ország jobban teljesít 2021.04.02 09:51:27
Már a harmadik dózist adják be a kínai vakcinából a Közel-Keleten
2021.03.13.

Az Egyesült Arab Emirátusokban, ahol több tízezer embert oltottak be a Sinopharm kínai vakcinájának klinikai vizsgálati folyamatában, a harmadik adagot is elkezdték beadni az oltóanyagból. Egyelőre úgy tűnik, mintha nem tervezett lépésről lenne szó.

A Sinopharm kínai vakcinája (BBIBP-CorV) egy teljes elölt vírust tartalmazó, koronavírus elleni oltóanyag, Magyarországon rengetegen megkapták már. Az előírás szerint az első dózis után 21 nappal kell beadni az emlékeztető oltást. Ám van olyan hely, ahol már harmadik adagot is beadnak: az Egyesült Arab Emírségek.

A Wall Street Journal még pénteken arról írt, hogy az emírségekben néhány pácienst már a harmadik adaggal oltanak, mert a vizsgálatban részt vevő orvosok beszámolói szerint
a második dózis után többek szervezetében nem termelődött elegendő ellenanyag.

A teszteket koordináló G42 Healthcare cég gyakorlatilag új fejezetet nyitott a klinikai vizsgálatban, melynek keretében az országban tavaly július óta tömegesen adták be a vakcinát az embereknek. Érdekesség, hogy az itt vizsgált csoportoknál 86 százalékos hatékonyságot mértek, míg Kínában csak 79 százalékost.

Ez azt jelenti, hogy a kínai oltóanyag az egyik legdrágább a világon.

A G42 nem árulta el, hány olyan beoltott volt, akinél a második dózis bevitele után sem termelődött elégséges antitest. Farida al-Hosani kormányszóvivő csak annyit mondott egy helyi lapnak, hogy minimális számú emberről van szó. A Sinopharm nem nyilatkozott a hírrel kapcsolatban. A WSJ újságírója nyolc olyan emberrel tudott beszélni, aki megkapta a harmadik adagot a vakcinából, mindannyian állami szerv alkalmazottai.

Amikor megkaptam a hivatalos jelzést, hogy jöjjek, nem adtak magyarázatot arra, miért kell beadni a harmadik oltást. Csak annyit mondtak, hogy jöjjek az emlékeztető oltásra
– fejtette ki egyikük a lapnak.

Az abu-dzabi egészségügyi hivatal vezető kutatója kijelentette, hogy a harmadik oltás beadása egyáltalán nem rutinszerű, és nem volt hivatalosan tervezett. Ugyanezt mondta a dubaji Aster Kórház egyik pulmonológusa is, hozzátéve: a harmadik dózist hat hónappal az első oltás után lenne ideális beadni, amikor az antitestszint már alaposan lecsökken a szervezetben.
Nyilván adná magát a dolog, hogy a Navalnij ügy kapcsán írjak arról, hogy Oroszország ismét válságba került. Mindazonáltal szerintem a Navalnij ügy csak egy tünet, és bár biztos vagyok benne, hogy lesznek következményei, ugyanakkor afelől sincsenek kétségeim, hogy az igazán fontos dolgok nem…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.30 12:46:56
@MAXVAL birсaman közíró:

ha jobb nyugaton élni mint Belarusziában akkor miért Belarusziát élteteted és kiáltod ki követendő példaként? Ki az a hülye aki szarabbul akar élni a lehetőségeihez képest?
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.30 14:12:53
@MAXVAL birсaman közíró:

De hiszen te vagy itt az élö példa, hogy a putyini egészségügy milyen rosszul teljesít, hiszen a te szünet nélküli hazudozásra ráállt elmebajodat a mai napig nem tudják meggyógyítani.
Nyugaton legalább kapnál egy cellát, ahol el lennél zárva, így védenék meg a társadalmat töled.
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.30 14:14:23
@MAXVAL birсaman közíró:

Belaruszban embertelenebb az élet. Óriási a bűnözés. Családvédelem sose volt.
A kormány igyekszik határozottnak mutatkozni, ugyanakkor érződik a kétségbeesés a hivatalos nyilatkozatok szövegeiben. Maga a miniszterelnök is azzal hárít el minden ellenzéki kritikát, hogy politikai ellenfelei vakcinaellenesek, ezért nem akarhatnak jót a magyar polgároknak. Ez a kijelentés…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.18 14:59:09
ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene!

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
Ha megnézzük a COVID-dal összefüggő halálozások terén legrosszabbul és legjobban teljesítő országok listáját, egyértelmű kép fog kirajzolódni. A legjobban teljesítő fejlett országokat legtöbbször vagy baloldali liberális kormánykoalíció vezeti (Finnország, Dél-Korea, Tajvan, Új-Zéland, Dánia), vagy…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.15 10:22:08
ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.

Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.
Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. És dolgoznunk kellene!

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába. Fantasztikus dolog birkákat irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi birkát az orránál fogva vezetni. Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
A járvány miatti lezárások senkit sem érintenek jól, ám a gyerekek talán még a felnőtteknél is jobban megsínylik ezt az időszakot. A külföldön élők különösen nehéz helyzetben vannak, hiszen elmaradnak vagy online térbe helyeződnek át azok a találkozási lehetőségek, melyek eddig a nyelvhez és a…..
Nem tudom említettem-e már, hogy imádom a Viktort. Olyan egyszerű fickó. Most is remekül kimódolta a tutit. És majdnem be is jött neki. Stratégiája, mint a faék. A tavalyi lezárás megmutatta, hogy Európa piros pöttyös seggű gyorsnaszádja pár hónapos zárlat után a nyeletlen fejsze gyorsaságával képes…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.09 17:57:08
@ben2: "Most hirtelen átfutott az agyamon a gondolat, hogyan alakulna a halálozási statisztika és az átoltottság mértéke az országban, ha a jelenlegi ellenzék valamelyik jelöltje vezetné az országot, "

Egyelőre az agyadon a jelenlegi helyzetet futtasd a felcsúti böszmétől:

ELKÚRTUK. Nem kicsit, nagyon.
Európában ilyen böszme járványkezelést még ország nem csinált mint mi. Nem csináltunk mást az elmúlt egy évben mint hazudtunk reggel, délben, este. Közben meg az Adriára jártunk luxus jachtolni, Svájcba a bankszámláinkat ellenőrizni, a Felcsút meccseire meg villogtatni magunkat. És közben meg egy oltást se tudunk beadni ebben a kurva NER országban!

Nem tudtok mondani olyan járványkezelési intézkedést, amire büszkék lehetünk. És használt volna. Rajtunk kívül. Azon kívül, hogy belőlem és a gázszerelőmből multimilliárdost csináltunk. Ha el kell számolni a ránk szavazóknak, hogy miért nem ők kapták az EU milliárdokat, miért mi, akkor mit mondunk?

Nincs tovább gyerekek, ennyi a tudásunk.

Amit össze lehetett hazudni az orosz meg kínai vakcinákról az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban lehetett tartani, hogy miféle oltásra készülünk az EU vakcinák helyett, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, nehogy kiderüljön, miután minket Pfizerral már rég beoltottak.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt se tudom megmondani, hogy miből vannak ezek az orosz meg kínai szerek. Meg mire jók. Csak azt tudom, hogy mennyit kaptam értük. Meg azt, hogy ha kényszerrel is, de be kell oltani a magyarokba az összes orosz meg kínai ampullát. De legalábbis a kétmillió hívőnkbe. Akkor talán az isteni gondviselés meg az EU még nem elzárt pénzcsapjai megmentenek minket. Különben bukunk és mehetünk a börtönbe. És akkor ott ki kellene tanulnunk valami szakmát. De melyikünknek van ehhez IQ-ja?

Gyerekek. Nem vagytok tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is lesztek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz veletek, ha bukjuk a válaszást. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó 30 évben. Hogy ami tisztességgel megcsinálható, az nem a mi terepünk. Mi az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, csak az enyéim.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek, mielőtt végleg elrepülök Moszkvába. Fantasztikus dolog hülyéket irányítani. Fantasztikus. Fantasztikus egy országnyi hülyét az orránál fogva vezetni.
Az utolsó 30 évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak mindazt ami nekem jár. Hogy nem kell beszarni az EU-tól, meg a Néppárttól és tanulja most már meg magát a világ nem ő hozzájuk mérni, hanem énhozzám. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádom. Folytatom.

Kell-e még mondanom valamit Vladimir?
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.09 22:30:45
@apro_marosan_petergabor:

Magyarország az EU-ban az első helyen áll a világ két legszéthazudottabb, az EU által se ajánlott gagyiszereivel való oltásban. Az ember kísérletért egy demokratikus EU országban életfogytig fegyház jár.
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.09 22:38:29
@Vén motoros:

Aztán mit látott az a mérnöki szemed, mi volt a kinai ampullában amit Orbán beléd lövetett? Láttál benne virusmaradványokat vagy csak színtiszta H2O molukulákat?

Azt is láttad, hogy kinai az az ampulla, nem pedig holmi Pfizer amivel csak Orbánt meg a NER sleppjét szabad oltani, a kétmillió agyhalott birkájukat nem?
Rokaffy Farkas Itt a vége 2021.03.04 12:13:43
Itt a vége. Azaz nem, a vég kezdete. 1941. december 11-én Magyarország hadat üzent az Amerikai Egyesült Államoknak. 2021.március 3-án a Fidesz megüzente az Európai Néppártnak, hogy kilép, nincs szüksége rá. A kettőben van valami közös; az abszurditás.     Van egy történelmi analógia, ami az…..
bóvli ország jobban teljesít 2021.03.05 16:52:11
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Ha olyan szar itt a képzés, akkor vajon miért landolnak itt végzett emberkék külföldi munkahelyeken? "

Azért mert azok nem a nyelvet nem beszélö, külföldön a segédmunkánál többre vinni nem képes te fajtádbeliek.

Hanem ök agilisek, akik akár még mélyen is kezdhetik az életet, de fel tudják magukat dolgozni arra a szintre, amit tanultak. Ha meg nem, még akkor is boldogok, mert ha a 8 óra munka után ha hazamannek, akkor nyugodtan élhetnek a fizetésükböl és nem kell a mindennapjaikban elviselni se egy elmebeteg felcsúti diktátor mindennapi elkúrásait, se az állandó gyülöletre betanított csöcselékének az állandó hörgéseit.