Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MR1 Lajos

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem csak a tengerparton akarsz heverni, akkor érdemes alaposabban körülnézni a félsziget éttermei között is, van pár rejtett kincs!..
MR1 Lajos 2016.07.20 18:08:31
@shyg00:
Bemész, és az első sarokba beleharapsz.
Az esztendő legnagyobb slágerei Könnyedebb témával folytatva, tekintsünk vissza az ötven évvel ezelőtti slágerlistákra és hallgassunk bele az 1966-os év leghíresebb dalaiba. Bizony, ez az esztendő is tele volt olyan klasszikussá érő darabokkal, melyeket a mai napig játszanak a rádióadók és joggal.…..
Komoly gondjai vannak a Wizznek a debreceni bázissal, legalábbis egyértelműen ezt jelzi, hogy alig egy hónappal Brüsszel-alsó után, pár napja kikerült a menetrendből Malmö is. Most már ugyanannyi bukott útvonala van a Wizznek a második számú magyar repterén, mint ahány meg tudott maradni. Ez pedig…..
MR1 Lajos 2016.07.20 12:35:43
A Who frontembere, Roger Daltrey  a hetekben egy heves vitát robbantott ki azzal a kijelentéssel, miszerint a legendás brit rockbanda nem fog több nagylemezt készíteni, ugyanis a jelenlegi zeneipari helyzetben lehetetlen lenne visszahozni az abba beleölt pénzmennyiséget. "Biztosan nem fogok azért…..
MR1 Lajos 2016.07.18 00:50:14
@eßemfaßom meg áll:
Pontosítsunk:
Akik SZERINTED számítanak, mert az a véleményük, mint neked.

Tanulj már meg angolul rendesen...

A Rolling Stone meg csak a szokásos amerikai slendriánság - mit várjunk egy olyan néptől, ahol kézírásban nem tudnak különbséget tenni a kis- és nagybetűk között, és a szó közepére is nagybetűt írnak (és nem a számítástechnikáról beszélek, hanem a sima kézírásról)?
Akik egy csomó zenekart a T betűhöz sorolnak be (gondolom, szerinted helyesen) a the névelő miatt, amitől minden kicsit is képzett nyomdai szedő és könyvtáros szívrohamot kapna.

(Aztán ha megnézed a cikkeiket, egy csomószor the nélkül írják. Ehhez elég lett volna rákattintani az adott linkre, amit ügyesen beszúrtál. Persze a te dolgod, hogy mennyire csinálsz hülyét magadból. Én igyekezlek lebeszélni róla.)
MR1 Lajos 2016.07.18 18:09:33
@eßemfaßom meg áll:
Nem valószínű, csak én el is olvasom az angol nyelvű szakirodalmat, nem állok meg a linknél.
Ha te is így tennél, nem tűnnél hülyének.
MR1 Lajos 2016.07.19 15:59:45
@eßemfaßom meg áll:
Te viszont nemcsak játszod a hülyét, ahogy látom.
Kihirdették tegnap a Nemzeti Borkiválósági Program legújabb fehér- és rozésztárjait, vagyis azokat a hazai borokat, amelyeket nemcsak a kíváncsi fogyasztók, hanem a diplomácia is iszogatni fog idén. Végigvettük, mit kell tudni a Borkiválóságok könyvéről, és 2016 legjobbnak ítélt 13 boráról...
A Molotov-Ribbentrop paktum értelmében Sztálin szabad kezet kapott Hitlertől, hogy a Finnország rovására terjeszkedjen. 1939 október elejétől megindultak a tárgyalások Finnország és a Szovjetunió között, azonban Sztálin olyan követelésekkel állt elő, amelyek Finnország számára elfogadhatatlanok…..
MR1 Lajos 2016.07.17 21:24:39
@Buchhalter:
100 nap alatt simán. Az csak napi 7 ember.
MR1 Lajos 2016.07.18 00:39:27
@Punxsutawney Mormota:
A sértődéhez meg a sértegetéshez nem kell ész, azt a hülye is tud.
A tanuláshoz kellett volna.
MR1 Lajos 2016.07.18 09:33:57
@a BircaHang Média szerk.:
Ez baromság, Karélia/Karjala szinte tiszta finn népességű volt.
Péntek éjjel, egy romániai autóbalesetben elhunyt Dan Panaitescu, aki hivatalos titulusa szerint a Sziget Kft. nemzetközi booking menedzsere volt, azaz ő foglalkozott a külföldi sztárokkal. Panaitescut (vagy inkább csak Dant, ahogy mindenki ismerte) a szakmában legendásnak tartották, sok olyan…..
Ráadásul úgy, hogy dupla lemez lesz. Az egyiken ők dolgoznak fel másokat, a másikon őket dolgozzák fel mások. Utóbbiról egyelőre semmi információ nincs, viszont azt ki lehet következtetni, hogy ők kiket dolgoznak fel. Fejes "a pólómon üzenek" Tamás dobos ugyanis lényegében elárulta a koncerteken,…..
MR1 Lajos 2016.07.13 17:39:27
@Dani77:
Vagy esetleg Sing-Sing. Az szerintem valószínűbb, turnéztak is együtt vagy 20 éve.
Úgy döntesz, hogy hátrahagyod a stresszt és kipróbálod milyen az élet falun? Lefoglalsz egy hosszú hétvégét.    A foglalás eufóriáját követően, ahogy telnek a napok, kételkedni kezdesz döntésedben. Vajon jól választottál? Képes leszel eltölteni három napot, vagy extrém esetben egy teljes hetet…..
MR1 Lajos 2016.07.08 13:07:21
@kekecke:
De még mindig sokkal jobb, mint egy akkora paraszttal, mint te meg Janossz paraszttársad.

Tényleg, alapíthatnátok egy parasztpártot. A földhöz láthatóan úgysem értetek, de legalább jól elfikázgathatnátok másokat egymás közt, ahogy itt is teszitek.
MR1 Lajos 2016.07.08 15:14:56
@kekecke: @Janossz:
Na, alakul már a parasztpárt?
Bólogató János október másodikára írta ki a kvótás népszavazást. Napnál világosabb, hogy a Fidesz a menekültellenes uszításban találta meg az utolsó lehetőséget, hogy túlélje azokat a korrupciós botrányokat (Rogántól Andy Vajnáig, az Orbán-kastélyoktól a Matolcsy-alapítványokig), amelyekbe minden…..
Megint lebukott egy fideszes ármány. Gyurcsány Ferenc verte keresztbe a kezdeményezést azzal, hogy egész egyszerűen bemondta, mit ajánlott Kósa Lajos a szocialistáknak. Ha részt vesznek a kampányban, pénzt kapnak érte. Magyarán: a Fidesz kilóra megvenné az ellenzéket, hogy részvételükkel tegyék…..
Annyi ember vagy, ahány nyelvet beszélsz. Ez lebeg a szemem előtt, valahányszor idegen nyelvet használok. Nem mondhatnám, hogy a fenti mondás alapján túl sok személyiség lakik bennem, de velem ellentétben vannak olyanok, akik tudása már majdhogynem ijesztő. Ilyen például Dabi István tolmács és…..