Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FFIstván

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelemben néha elég egyetlen ember, aki kiáll, mellén keresztbe fonja karjait és nemet mond. Portré egy államférfiról, aki nemcsak a saját országát akarja megvédeni a brüsszeli EU-elit eszement terveitől – így kezdődik a Freie Zeiten nevű német oldalon az az Orbán Viktort…..
FFIstván 2016.07.08 11:14:52
@fáj az igazság?: Ha unod a libsi mantrákra való válaszolgatást, akkor mi a büdös lófszt keresel egy libsi oldalon? Nem jöttél még rá, hogy ez itt nem NER média és ide többnyire nem orbánisták járnak? Vagy fogva tartanak valahol és kényszerítenek rá, hogy cc-t olvass és libsi mantrákra válaszolgass közben? Esküszöm nem értelek. Meggyőztél már bárkiti is itt az igazadról, előforudlt, hogy valaki aki libsi mantrákat szajkózott elolvasta a kommentedet, a homlokára csapott és azt mondta, hogy neked van igazad? Nem hiszem. Akkor tényleg mi a büdös lófsznak jársz ide, amikor még unod is?

Ha ezért neked nem fizetnek és önként ülsz itt 0-24-ben, hogy a fidesz propagandát told és libsi mantrákra válaszolgass, akkor ritka nagy hülye vagy. Pláne, hogy mások ezt milliókért csinálják.