Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wertra vadi új nickje

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelemben néha elég egyetlen ember, aki kiáll, mellén keresztbe fonja karjait és nemet mond. Portré egy államférfiról, aki nemcsak a saját országát akarja megvédeni a brüsszeli EU-elit eszement terveitől – így kezdődik a Freie Zeiten nevű német oldalon az az Orbán Viktort…..
Wertra vadi új nickje 2016.07.08 02:52:14
@L.A.M.: Látod, csak a te kedvedért regisztráltam egy új nicket. Egyébként igen, konkrétan azért regisztráltam, hogy ehhez a poszthoz hozzászólják és ha majd egy másikhoz is hozzá akarok szólni 3 hónap múlva, akkor majd ahhoz is fogok regisztrálni, mert addigra elfelejtem ezt a nickemet, mert tudod nekem van életem és az nem abból áll, hogy minden nap, egész nap itt töltsem az időmet, hozzátok hasonlókat lealázva. Bár egyébként ez nagyon élvezetes, de akkor is csak időpocsékolás. Kicsit fura egyébként, hogy mindezt az amúgy 2 hónapos nickeddel veted fel nekem, de hát gondolom nálad akkor kötötték be az internetet, szóval üdv a világhálón, jobbra van a Google, balra meg Facebook, de amit te keresel, azt úgy hívják, hogy 888.hu.

Nagyon szépen kifejted, hogy mi az igaz, mi a tény és mi a vélemény, csak közben elfelejtetted konkrétan megfogalmazni, ahogy amit én írok, az mitől is nem igaz. Így is lehet persze vitatkozni, csak kevésbé igazlmas, sokkal inkább szánalmas, de hát ez nem lep meg egy Fideszestől.

Szóval neked az én hozzászólásomból áradó gyűlölettel van bajod. Itt van az én hozzászolásom felett egy rakás másik, amikben van rasszizmus, xenofóbia, a legdurvább fajtából, teljes népcsoportok terroristának, erőszakolónak bélyegzése, de neked az nem fáj, abban te nem látod a gyűlöletet, csak az én hozzászólásomban. Értem én. Neked csak az fáj, hogy én gyűlölöm a ex KGB-s, ex kommunista diktátor Putyint, gyűlölöm a szovjet megszállókat akik magyarokat öltek, gyűlölöm a nemi erőszakolókat, gyűlölöm a korrupt politikusokat, gyűlölöm a rasszistákat, xenofóbokat, nácikat és igen, gyűlölöm mindazoakt is, akik ezek propaganda szekerét tolják. De leginkább a hazug propagandát gyűlölöm és ezért is okoz élvezetet, amikor az ilyen hazug propagandadumákat érvekkel szedhetem szét apró kis darabokra. Őszintén bocsánat érte, ha ez neked fájdalmat okoz, de hát senki nem kényszerített téged arra, hogy ide gyere a Fideszt védeni, van nekik erre sokmillárd forint közpénzből fenntartott propaganda gépezetük, nem szorulnak ők rá a te önfeláldozásodra.

Nem emlékszem egyébként, hogy bárhol is erőszakra utaló kifejezéseket vagy alpári szitkozódást használtam volna, veled ellentétben. Nem lehet, hogy esetleg te vagy az, aki ennyire nem bírja elviselni ha szembesítik a tényekkel? Én elhiszem, hogy neked kellemesebb a kis álomvilágodban élni, és őszintén sajnálom, hogy megzavartalak ebben, de tudod a tények már csak ilyen makacs dolgok, jönnek szembe és hiába próbálsz kitérni előlük. Ezért is javaslom újra a 888.hu-t, hidd el, az a neked való. De ott van még a Magyar Hírlap, a Demokrata meg a teljes Habony&Vajna média, az MTVA-ról nem is beszélve. Ott aztán senki nem fog megzavarni tényekkel.

Próbálok veled együtt lelkesedni ebben a Gyárfás szoci-e vagy sem témában, de őszintén szólva engem baromira nem érdekel, se jobb, se rosszabb nem lesz a szememben ettől, szóval oda sorolod ahová akarod, én csak szimplán egy helyezkedő percembernek tartom. Mint mondtam, én kifejezetten kívánom, hogy a szocik úgy ahogy van eltakarodjanak, szóval ha viszik magukkal Gyárfást is, nekem az csak öröm - bár továbbra se gondolom, hogy gyárfás bárkikhez is hű lenne, azokon kívűl akik az adott pillanatban (nem csak most) hatalmon vannak.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Úgy tűnik te még nálam is kevesebbre tartod Orbánt és a Fideszt, ha komolyan gondolod, hogy bárkit is jelölnek bármilyen pozícióra anélkül, hogy ne világítanák át az ükapjáig felmenőleg. Orbán nem azért jutott el oda ahol most van, mert egy ostoba nyeretlen kezdő. Gátlástalan, gerinctelen diktátor, ez nem kérdés, de nem hülye. Kiss Lászlót jogerősen elítélték, börtönben ült, ennek nyoma van a bűnügyi nyilvántartásokban. Gondolom te se gondolod komolyan, hogy Orbán Viktor személyesen fog maradásra bírni egy olyan edzőt - és adja ezáltal a nevét hozzá - akiről azt se tudja kiféle, miféle. Ennyire azért ne becsüld már le a mi Viktorunkat! Hallotál egyébként tőle olyan nyilatkozatot, hogy "az új információk fényében, már bánom, hogy maradásra bírtam Kiss Lászlót"? Vagy adta bármi jelét, hogy elhatárolódna az addig általa is sztárolt edzőtől? Mert én bizony nem hallotam ilyet.

Próbálkozol még ezzel? Szerintem kár a gőzért, de ha te mindenképp arra akarod elceszni az idődet, hogy egy korrupt maffiát védj, akik nemi erőszakolókat se vetik ki maguk közül, akkor én aztán nem foglak visszatartani. Csak azért közben néha villanjon be, hogy miközben te ülsz a kis monitorod előtt és a Fidesz igazát bizonygatod késő ejszakába nyúlóan, aközben Habony Árpi Ibizán ko...akarommondani izé... érzi jól magát. Méghozzá a mi pénzünkből...
Wertra vadi új nickje 2016.07.08 03:17:59
@fáj az igazság?: " Habzó szájjal fröcsögök, hát ez jó. :D És ezt pont az mondja, aki aljas, undorító módon rágalmaz sorozaterőszakoló bevédésével. :DD Aranyos. :D"

Tévedés. A Fidesz védte be a sorozaterőszakolót, te pedig hazug módon azt állítod, hogy a menekültek erőszakolásától kell csak félni, miközben itt mászkálnak a magyar erőszakolók köztünk, radásul az általad támogatot és védelmezett párt támogatásával és áldásával.

Egyébként pedig továbbra is habzó szájjal fröcsögsz. Miközben én halál nyugodtan válaszolgatok, neked minden mondatodból süt, hogy szétvet az ideg miközben írod őket. Nyugodj le haver, ettől a pár kommenttől nem kell kevesebbet lopnia Viktorodnak, megmarad a stadion, a kisvasút, a majorság is, szóval nincs min izgulnod, okés? Meg fog ugyan bukni a gazdi, de az nem itt fog eldőlni, nem neked kell megvédened őt és pláne nem tőlem.

"Tehát megint a terelés, tudsz egy darab példát, amikor MO-n robbantottak, így máris megvan az önigazolásod. Nevetséges. Most akkor számháborúzzunk, írjam én is a példákat (és nem csak egy van ám) az elmúlt évtizedek EU és más robbantgatásairól?"

Te azt állítottad, hogy az európai terroristák csak a saját országukban robbantottak, ami hazugság, ezt pedig kapásból be is bizonyítottam. Igen, ezzel igazoltam az állításomat, hisz felmutattam egy konkrét bizonyítékot, ami neked nem megy, hisz hazudsz. Nyugi, ezen kár idegeskedned, egyszerűen csak ne hazudj, könnyebb lesz, hidd el.

"Ugyanez igaz az erőszakolósokkal kapcsolatos hisztidre. Ha azzal, hogy az összes migráncsot kizárom, meg tudom akadályozni akár csak egy nő/lány életének tönkretételét a sajátjaim közül, akkor meg kell tenni és lesz@rni a hozzád hasonló álságos széplelkek siránkozását. Akik persze mindig csak addig hisztiznének, amíg nem a saját lányuk vagy feleségük az áldozat."

Kezdjük ott, hogy te nem fogsz kizárni senkit. A gazdid se fog kizárni senkit. Te és a gazdid is csak toporzékolni tudsz, de ti csak a kisebbség vagytok, nem ti döntötök - szerencsére. Menekültek jönni fognak továbbra is, mert a genfi menekültügyi egyezményt Magyarország is aláírta, ennél fogva kötelesek vagyunk befogadni menekülteket, ezen pedig se te, se a gazdád nem fogtok változtani, akárhogy is toporzékoltok. A helyzet az, hogy a Kiss László félék sokkal nagyobb veszélyt jelentenek a lányainkra mint bármilyen menekült, hisz mint látható, a Kiss László féléknek még a rendes felelősségrevonástól se kell tartaniuk, amit azért egy menekült szerencsére nem mondhat el magáról. Aki itt hisztizik, az te vagy, és úgy látom, hogy egyre jobban belelovalod magad, szóval újra csak azt tudom mondani, hogy nyugi. Magyarországon a szív és érrendszeri betegségek rengeteg embert juttatnak kórházba és hidd el, nem akarsz te kórházba kerülni, mert még rádöbbennél, hogy a "migráncsoknál" sokkal súlyosabb veszélyek leselkednek itt az egyszerű honpolgárokra.

"Akadj már le erről a konkrét számos dumáról, aki magától nem fogja fel, annak feleslegesen tölteném az időmet statisztikák linkelésével, úgyse ismernéd el a hazudozásaid."

Nem akadok, ugyanis konkrét tények nélkül nincs miről vitzáni. Én minden állításomat tényekkel támasztom alá, te viszont csak a levegőbe óbégatsz arról, hogy te milyen arányt hogy gondolsz. Azt állítod, hogy hazudok, de egyetlen általam elmondott tényt se voltál képes érdemben cáfolni, miközben én minden hazugságodat tényekkel alátámasztva cáfoltam meg - röhögve. Egy jó tanács: ha valamilyen témában nem vagy annyira képben, hogy ismerd a konkrét tényeket, abban a témában inkább maradj csendben, különben csak kinevetteted magad.

"Az meg már csak hab a tortán, ahogy siránkozol a bevándorlók általánosításán de azért habzó szájjal nyomod az "aki nem ért velem egyet az fideszes orbánista" szánalmas dumát, mert az nem általánosítás. Ja, de. :D"

Tévedés. Attól mert valaki nem ért velem egyet, még nem lesz fideszes orbánista. Rengeteg ember van aki nem ért velem egyet és mégse fidezszes orbánista. Aki viszont idejön kommentelni az Orbán Viktorról szóló poszt alá és a Fidesz valamint Orbán Viktor álláspontját hangoztatja, védi, ismételgeti, kritikátlanul, arról engedtessék már meg, hogy feltételezzem, hogy esetleg fideszes orbánista. Nincs amúgy ezen mit szégyellni, nem tudom miért tagadja kapásból minden fideszes orbánista, hogy ő fideszes orbánista lenne. Persze én szégyellném ha egy korrupt maffiózót védenék, de hát nem is jutna eszembe korrupt maffiózókat védeni, ti viszont ezt teszitek, szóval ahhoz képest már azt is beismerni, hogy Fideszesek vagytok, az már semmivel se cikibb, hidd el.
Wertra vadi új nickje 2016.07.08 03:20:31
@fáj az igazság?: "És nem mintha meg kéne neked magyaráznom bármit is, de pont azért szóltam hozzá, mert a kedves szerző jó szokás szerint, sunyi, alattomos módon, de rövid úton eljut az orbánozástól a migránsokkal összefüggő bűncselekmények lehazudásáig, "

De hát ha egyszer folyamatosan hazudoztok a migránsokkal összefüggő bűncselekményekről? És az orosz kamu híroldalak kifejezetten élen járnak ebben a kérdésben, bár a Habony&Vajna média és az MTVA sincs sokkal lemaradva tőlük. Ott volt a körmendi eset, amit maga a rendőrség cáfolt, vagy orosz részről ott volt az orosz lány kamu megerőszakolása - csak, hogy konkrét példákat mondjak, ami ugye neked nem erősséged.

Érdekes egyébként, hogy titeket mennyire izgat, hogy a menekültek, - akik legfeljebb átutazóban járnak erre - milyen állítólagos bűntetteket követnek el, közben magasról leszarjátok, hogy az itt élő és tevékenykedő politikusok hogy rabolják szét és züllesztik le az országot. És amúgy pont az is a céljuk, hogy a magadfajták foglalkjozzanak csak a "migráncsokkal" gyűlöljék csak a láthatatlan ellenséget, addig se kérdezősködnek arról, hogy miért rohad szét az egészségügy, miközben a kormány oligarcháinak ömlenek a millárdok.

További jó migráncsozást! Figyelj azért a chemtrailre meg a gyíkemberekre is! És persze Soros Györgyre - rá leginkább, mert ő maga a sátán (különösen mióta nem fizeti a Fideszesek taníttatását).