Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KrimiKritika

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rebecka Edgren Aldén: A nyolcadik főbűn  Könnyed olvasmány, ami nem készteti gondolkozásra a szürkeállományt. Ez persze lehet negatív és pozitív kritika is, mivel azonban a könyv a skandináv krimik sorozat részeként jelent meg, elvárható lenne a logikai összetettség, az…..
Jenny Rogneby: Leona – Pókerjátszma  A KrimiKritikák.blog.hu első olyan elemzése, amikor bizony előbb helyeződött fókuszba maga az írónő, mint az általa írt regény. Ugyanis Jenny Rogneby a hatalmas marketinggel felépített etalon, már ami az elsőregényes írókat illeti.…..
Fiona Barton: Az özvegy  Kinek a kezében van nagyobb hatalom? A szüntelenül dolgozó manipulatív újságíróknak, akik minden hírt igyekeznek a legeladhatóbb formában az emberek elé tárni (akár a valóság teljes torzításával), vagy a bíróság demokratikus erejének, amely…..
Johan Theorin: A legsötétebb szoba  „Zajos siker” – A siker ugyan megkérdőjelezhetetlen – Legjobb svéd krimi; Legjobb skandináv krimi; A Brit Krimiírók Szövetségének díjazottja –, az azonban mégis vitatható, hogy Johan Theorin műve tökéletesen illeszkedik-e a skandináv…..
 Jo Nesbo: Fehér éjszaka  Sokan már megismerhették Jo Nesbo írói zsenialítását a Harry Hole sztori lebilincselő kötetiből (tíz regény, amik a különc nyomozó történeteit mutatják be). Az író vitathatatlanul a skandináv krimi világának egyik legnagyobb alakja, és a…..
Camilla Läckberg: A hableány  Különös történet a különös írónőtől. Nagyon fontos már az elején kiemelni, hogy a kötet, habár tökéletesen illeszkedik az általa megalkotott sorozatba (ez a 6. regény), mégis megállja a helyét önálló alkotásként is. Nincs hiányérzet,…..
A svéd szerzőpáros legújabb kötete méltán hozza azt a minőségi színvonalat, amit az olvasók megszokhattak már a korábbi szerzemények kapcsán (ez a sorozat 4. regénye). Meg kell azonban említeni, hogy habár A néma lány történetében szereplő bűnügy feltárása nem igényli az előző elbeszélések ismeretét…..
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..