Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel of death

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
"kalózol el minket..."  "ódió" :DHát emberek a City Interactive-tól ne várjunk sokat...TÖRÖLT VIDEÓ..
 ..
Angel of death 2008.04.23 16:02:04
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Angel of death 2008.04.20 12:08:37
PCteszt küldte a mai videót, szellemképek összeállításából, hasonlót már láthattatok.. Én speciel nem kaptam még ezen kívül új képet videót történetet etc., szóval így ne várjatok sok újdonságra ejnye! Mellesleg amikor az ágy alatt fekszik az úm. zombi, az elég parás…..
Ez a kép egy sírről készült, ahol egy vadásznak a teste van eltemetve. Dea aki kinéz a fa mögül az vajon a vadász?..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Angel of death 2008.04.04 16:04:05
  Az egyetlen FPS játék, ahol nincs kedved lövöldözni.Legnagyobb bűnös az egészben nem is a fejlesztőgárda, hanem a forgalmazó.EDIT: Hiába lövök ugrás közben magam alá,nem történik semmi.Ugyanúgy leesek a teleportálós vízbe.Bár ezek szerint az én technikám…..