Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viteztibor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, az új app nem az álmainkat emulálja - kivéve, ha éjjel a szemünket lehunyva azt látjuk magunk előtt, hogy letűnt idők válogatott videojátékait nyúzzuk napestig 14 féle válogatott konzolon... Merthogy a közösségi fejlesztésből született RetroArch éppen ezt tudja. Aki…..
Android 100 ajtó, 100 rejtvény 2012.07.29 07:00:00
Klasszikus "ha megoldom a feladványt, továbbmehetek az ajtón" típusú játékot ajánlunk nektek mára. Fogadjátok szeretettel a 100 Doors, azaz száz ajtó című logikai játékot, melyben egy-egy rohamosan nehezedő rejtvény mini-puzzle vagy a helyszínen található eszközök…..
Alkalmi munkákból tartja el a családját Stohl, írja a mai Blikk, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy a bedrogozva balesetet okozó sztár néha hólapátosnak vagy kőművessegédnek áll, hanem hogy erkölcsi bizonyítvány híján nem lehet közalkalmazotti státuszban a Nemzeti…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.05.23 09:30:00
A Saturday Night Live legnagyobb baja, hogy a hatvanas években ragadt poén szinten, és a jelenetek több mint fele tévéműsorok paródiáira épül, legalábbis ezt írja a The Atlantic. Szerintem meg az, hogy a női szereplők közül csak Kristen Wiig volt igazán vicces, a faszik meg mintha…..
viteztibor 2012.05.23 17:13:38
Mielőtt belekezdek a nekem tetszetős, de mások számára szörnyűnek mondható Liberty PTT taglalásába, le kell szögeznem valamit a múltkori, miért ne vegyél 20 ezerért robogót témájú posztommal kapcsolatban: 17 ezer. Ennyit kell fizetnem most a 20 ezres robogóra. Nem tudom hányszor…..
Az Amazon egyik e-könyvolvasója, legalábbis annak reklámokkal megtámogatott verziója az alábbi reklámmal kedveskedett egyik olvasónknak. Kösz a beküldést, a mi Kindle2-es készülékünkön éppen madarak repülnek. ..
viteztibor 2012.03.30 14:12:42
A How I Met Your Mother (nálunk: Így jártam anyátokkal) című sitcomról már többen elmondták, hogy tulajdonképpen egy jól sikerült Jóbarátok koppintás, egy központi motívumra (Ted és a jövendőbeli feleségének (nem) találkozása) felhúzva, de emlékeink szerint még senki nem…..
Android 55%-on a Gingerbread 2012.01.05 12:40:00
  Nyilván a karácsony nagy hatással volt a számokra, a Gingerbread a novemberben megszerzett előnyét tovább növelte: immár az androidos készülékek 55%-án ez a verzió fut - derült ki az Android fejlesztői portál által január 3-val záródó két hetes periódusban végzett…..
Már csak egyet kell aludni, és itt a Battlestar Galactica negyedik évada, amit IP-cím trükközéssel vélhetően mi, magyarok is élőben követhetünk végig a Sci-Fi weblapján streamelve, már ha össze nem omlik a szerver a hatodik másodpercben. A keleti parti idő szerint 13:00 órakor…..