Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EffEnnK

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden úgy tűnt, nincs már sok hátra ebből az egész álláskeresősdiből, hiszen kaptam egy ajánlatot egy jó cégtől, jó pozícióra, jó pénzért. Én úgy voltam vele, az a tisztességes, ha kérek 2 nap gondolkodási időt, és az alatt beszerzem a másik két meglátogatott cég…..
Furcsa állatfaj az ember. Egyszerűen imád véleményt nyilvánítani...én, mint eltés szociomókus hallgató ebből a szempontból halmozottan hátrányos helyzetű vagyok:)Mint látjátok, most még az emberek véleménynyilvánítási szokásairól is véleményt alkotok:) Azért hoztam…..
EffEnnK 2010.06.30 16:07:51
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
Lazúr Az első... 2008.02.18 13:32:00
Végre rászántam magam, hogy megcsináljam a blogot. Alapvető célom, hogy saját véleményt alkossak a nagyvilág dolgairól. Amolyan odamondós blog lesz ez:) Remélhetőleg nem viszem majd túlzásba. Ha eljutottál már eddig az jó, úgyhogy köszöntlek is az oldalamon, ami ugyan kicsit…..
Real_John Valenciában Utazás 2008.02.16 19:34:00
De hogy is kerültem ide?Eloszor is: kap tolem 1 uveg Torley Talisman-t aki talal kozvetlen polgari repulojaratot Magyarorszagrol Valenciaba. 2 uveggel kap, ha olcsobbat talal, mint ahogy en kijottem (124 euro tokkal-vonoval).Budapestrol indultam, Nepligetbol, uticel: Frankfurt-am-Main. Nem hiszitek…..
Vastagbőr Know How? 2008.01.12 12:58:00
Ez egy amolyan, "halkan jegyzem meg" post lesz, egy kis "nálam vannak sokkal okosabbak is a témában, de azért nekem is van véleményem"-el fűszerezve. (igen a kép direkt uszító! :D) A karácsony szellem úgy látszik még mindig kitart, hiszen alább hagyott a…..
EffEnnK 2008.01.13 18:53:30
Az elmúlt 17-18 év csodálatos "politikai elitje" azonban elért valami nagyot. Mégpedig hogy tökmindegy mi történik az országban. Egy éve ahhoz a bizonyos öszödi beszédhez vezet minden egyes politikai beszélgetés két ellentétes gondolkodású ember között. Ti is ezt csináljátok csak, ennyivel tudtok hozzászólni az országépítéshez.

Közben amíg itt vitatkoztok, az egészségügy mégjobban tönkremegy, az oktatás teljesen elzüllik, az államadósság növekszik, a gazdasági növekedés lelassul, tényleg nem történik semmi. És ti sem ezzel foglalkoztok, hanem hogy "kurrvaország" meg "monnyonle".

Aztán meg megválasztjátok újra ugyanazokat, akik már kormányoztak, de nem tettek semmi igazán hasznosat, nem csináltak valódi reformintézkedéseket. Vonatkozik ez mindkét oldalra.

Egy kivétel van, a Bokros csomag. Az egy valódi reform volt. Az ehhez vonatkozó adatokat meg lehet nézni az Államadósság Kezelő Központ oldalán, vagy a Pénzügyminisztérium oldalán, vagy akárhol. Az intézkedés hatásai soksok helyen le vannak írva feketén fehéren.

Mindezt alátámasztandó ő ezek után a Világbank Európáért és Közép-Ázsiáért felelős igazgatója lett, majd pedig a Közép-európai Egyetem professzora, csak úgy megjegyezném.

Tehát emberek!
Lehet gondolkozni: melyik mai párt teszi inkább félre a politikát, és áll valódi szakemberekből, hogy végre NE olyan csoportok kerüljenek oda fel, akik:
1. Már a szocialista pazarló és hazug rendszerben is ott voltak (
2. Dilettánsok, nincs megfelelő szakmai tudásuk, felkészültségük

fara-muci: a kérdésedre a válasz: azzal, hogy eltörtlik a nyugdíjrendszert:D:D:D:D:D

Üdv Mindenkinek!
Subba Unatkozol? Forgass tévét! 2007.01.09 17:40:00
Van valami varázsa az olyan játékoknak, amikhez nincs használati utasítás. Például az, hogy már eleve azzal órákat vesznek el az unalmas munkaidőből, amíg egyáltalán rájön az ember, hogy mit kell csinálni. Itt például a mezőn szétszórt monitorokkal kell valamit csinálni, de…..
Gondoltál már arra, hogy karriered "adult témakörben" indítsd? Hogy meztelen férfiakat és asszonyokat filmezz és fotózz párzás közben? Jó hírünk van! Álmaid akár internetes álláskereső honlapokon keresztül is megvalósíthatod! A Jobmonitor most operatőr és fotós…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
Mi itt a Subbánál viszonylag tapasztalt sajtóközlemény-olvasónk vagyunk. Így már fel sem kapjuk a fejünket, ha hülye dídzsék és együttesek sajtósai árasztják el marhaságaikkal postafiókunkat. Az viszont még minket is meglepett, hogy egy ZSEBRŐL is lehet oldalakat írni. A tény:…..
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..